Jel neko gledo The Boondocks i jel se isplati gledat?
Printable View
Jel neko gledo The Boondocks i jel se isplati gledat?
E, sviđa mi se serija po ovim trailerima koje gledam - čekiram.= Citat =:
Izvorno postao skitkid
Hejtam Enturaž i preporučili su mi tu seriju, brijem da ću pogledat pilot pa odlučit.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Trenutno gledam Homeland i valja mi serija.
prvo film pogledaj ak nisi onda THIS IS ENGLAND 86 pa na kraju ovogodišnji THIS IS ENGLAND 88. :D= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
E, fala, to me malo zbunjivalo - kak to da film postoji i to.. Ok!
Film je dobar, ja ću isto čekirat seriju :)
Ček je'l ovo this is england 88 kao druga sezona? Je'l su isti glumci ko u filmu?= Citat =:
Izvorno postao skitkid
prvo je this is england 86 bila serija nastavak sa istim glumcima na film i sad je ove godine this is england 88 nastavak na seriju this is england 86 sa istim glumcima koja je nastavak na film this is england koji ima iste te glumce.
isti glumci!
Na jedanaestoj epizodi Death Valleya sam. Odlična mi je serija. "Dude, you glock-blocked me." xD
Haha prejaka mi je serija, baš sam neki dan pogledao sve. Nadam se da će nastavit snimat.
Gleda tko Community?
Ima fanova, a postoji i topic.
Ali wtf je bilo ono na kraju 12. epizode? Izgledalo kao fakin= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Baš...
ja poceo, negdje oko 5. epizode sam... svidio mi se crtic vec na prvoj sceni...= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Treća sezona Misfitsa.
Ayup, trippy zapleti i bolesne radnje su i dalje tu <3
Pogledao jučer treću sezonu Blue Mountain Statea u šutu. Fenomenalno!
Prve četri epizode Dexter S6.
Meni super. Ne znam zašto se neki bune.
Prvih par je u redu, kasnije postane nezanimljivo :/
leakan californication s5x1, jel iko pogledo?
gg je epizoda al ono opet na istu fintu lol. malo su iscrpili to slucajno jebavanje osobe od vaznosti u buducnosti.
Dexter S6
Odlična sezona, kao i sve do sad.
Ali kraj je sjeban. Bit će zanimljivo.
Jel' to ona teen serija ili nešto drugo?= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Moram se dogurati do te, još sam nešto u zaostatku, al' sve mi vuče na lošost' kako dalje gledam :/= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Evo ova recenzija opisuje zašto je serija postala smeće= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://www.serijala.com/izdvojeno/recen ... undi-nade/
mnogo hvala na podsjetniku= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
http://www.imdb.com/title/tt1344204/= Citat =:
Izvorno postao Dania
po meni najbolja serija ikada. nznm kada sam se smijao uz nesto kolko s ovime
Glupost.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisi ni pročitao lol
lol, meni je ta serija već od prve sezone bila predvidljiva i formulaična, nikad nisam shvatio hype koji se diže oko nje. Mogu si mislit kak to sad katastrofalno izgleda u 6. sezoni.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Mene frend nagovarao valjda godinu dana da ju počnem gledati pa joj konačno dao šansu prije par tjedana. Nisam izdržao dalje od četvrte epizode prve sezone. Pored samog Dextera koji, ajde lagao bih da velim da je loše osmišljen, štoviše nešto skroz suprotno, karakterizacija ostalih likova zaslužuju epitete na lepezi od stripovski klišejasto do komično loše i bespotrebno, tako da, također ne vidim zbog čega hype. Rekoh, radije ću vrijeme utrošiti na neki roman dok me lupi volja za tom tematikom.
Inače završio sa šestom sezonom američkog Officea, pa za one koji su sve pogledali, jel se isplati nastaviti dalje sa sedmom sezonom, pošto sam načuo da je u najmanju ruku diskutabilna?
Isplati se. Fali Michael, ali ako ti je dobra serija, nastavlja se kako bi trebala :)
Je, odlična mi, tu negdje u rangu s Arrestedom i Black Books! U biti, ne pamtim dal sam ikad u tako kratkom roku apsorbirao toliki broj sezona i epizoda neke serije, jer više manje većinu njih ne dovršim do kraja, razvodni mi se humor, tako da budem dao šansu.
A ovo moram još jednom linkat, nez, instant smijalica :D
Ne podnosim Carella inače, al ovo mu je odlično :)