sviram sad već negdje 12 mjeseci, mada sam popravo počeo tek u 10. mjesecu prošle godine, kad je brat odjebo iz sobe i ošo na fax \o/= Citat =:
Izvorno postao Insert
hvala na pohvali, al sviranje baš i nije neka stvar koja se može komparirat :)
Printable View
sviram sad već negdje 12 mjeseci, mada sam popravo počeo tek u 10. mjesecu prošle godine, kad je brat odjebo iz sobe i ošo na fax \o/= Citat =:
Izvorno postao Insert
hvala na pohvali, al sviranje baš i nije neka stvar koja se može komparirat :)
Vibrato - najlakša stvar za naučiti :D
koja izjava jebote.
http://www.box.net/shared/9s430pufsi
prebogovska pjesma s prebogovskim backing trackom, rockam na to 3 dana tako da imam oveći ritmični fail na kraju 2. versea i vjerojatno još negdje, al to će sjest za par dana ^^
solo je homemade, nemojte me silovat :(
Ako imas dobrog instruktora, lako je da...= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Najlakse nisam nigdje napisao, vibrato je jedna od osnovnih tehnika i mislim da bi ju svako trebo savladati a tek dalje se baviti sredanjem..
ja i dalje mislim da 96% gitarista uključujuči mene ima usran vibrato.
Pa sta ga ne popravis ond? :D
trudim se.
sad sam bio malo njuško po njuškalu i ostalim internetima i naišao sam na ovo
http://www.sonitus.hr/shop/mikrofoni?pa ... gory_id=33
možemo li se složit da je to najsexy gitara u svemiru?
Ne.
Da ne govorim koliko je opasna...
Kako fascinantno ružna, neukusna i kičasta gitara :pray:= Citat =:
Izvorno postao .
I koliko los saund ima :S= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
[quote=Duke of Earl]Kako fascinantno ružna, neukusna i kičasta gitara :pray:[/quote:3jlcav9a]= Citat =:
Izvorno postao .":3jlcav9a]sad sam bio malo njuško po njuškalu i ostalim internetima i naišao sam na ovo
[url="http://www.sonitus.hr/shop/mikrofoni?page=shop.product_details&flypage=flypag e.tpl&product_id=51&category_id=33
izdaleka izgleda dobro, sad sam bio skužio da ima dimeovu facu između pickapa što je jebeno retardirano :(
kič kič kič... ali sviđa mi se što je jedan pick up od duncana a drugi noname što smanjuje cijenu gitare... ionako se onaj drugi slabije koristi.
da, al fora je kak izgleda nekak nerealno, ko da je artwork, baš me zanima kak "zapravo" izgleda.
to je uz bc rich warbeast i slične stvarno najneukusnija gitara
evo novi cover, doduše u mraku je, žarulja mi slaba, štedna neka ^^
raspalite kritikama....
malo ti teze ide na refrenima al gg imho.
da posebice ovaj dio "Cos I know I don't belong here in heaven..."
ti akordi u tom djelu, za poopizdit ^^
Ne da mi se uspoređivati s originalom, ali je ok ovako kad slušam. Glavno je da dobro zvuči.
+1
gj
baš artwork da objesiš na zid i da tamo stoji... bilo bi me sramota sa takvom gitarom svirati negdje live -.-= Citat =:
Izvorno postao .
flander- imaš pičkast glas :D zfks ^^ baš mis me iznenadio. samo da se gitara malicko glasnije cuje al sve je gg. jako slušljivo.. bar što se mene tice. sviđa mi se tvoja tehnika sviranja. Sigurno uživaš kvrckajuci tu gitaru :)
a fala fala :D što se glasa tice jebiga kad je kamera takva kakva je, kad bude para investiram u neki mic i neko pojačalo, ovako kako je je :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
btw najbolja investicija ikada, svaka kuna se isplaćuje ;)
@ Insert misliš uspoređivat me sa Claptonom ? :D I'm honord ! ^^
Basisti, kako uvježbate osjećaj za ritam ? Sad sam malo probavao jammat uz jednostavnije roots reggae stvari, tipa ovo:
http://www.allguitartabs.com/t/60158/ee ... ling--bass
Baš užasno fulavam, imam naprosto katastrofalan osjećaj za ritam :(
Nemojte samo reć metronom, ako namjeravate, već detaljniji opis procesa, i koliko često vježbate to.
ne kužim to pitanje :D
kak uvježbat da dobro sviraš ? da dobim osjećaj za ritam ? :D
pa jednostavan odgovor, vježbat i vježbat, što više to bolje, nema tu neki posebnih formula, to je jednostavno tako, trebaš si dat vremena,strpljena i truda, nakon toga dolazi nagrada ^^
Metronom.
8)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Probaj neku lakšu pjesmu, reggae obično ima čudan ritam. Nešto gdje samo mlatiš osminke po jednoj žici.
Da, ali kako ga točno koristit ? Da lupam po otvorenoj žici 60 BPMa, ili kolko si već namjestim, ili da sviram neku laganu skalu, tipa C major ? I jel se može na metronomu namjestit da lupa neke kompliciranije ritmove, tipa ono 3 udarca po 2 note, mislim da se to zove triplets, nisam još pohvatao sve te definicije.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Najbolje ti pustit tu pjesmu koju os odsvirat i svaki put kad cujes da ovaj drmne po zicama, ti udari rukomu stol ili tako nesto..
Metronom je dobar samo za izoritmicke pjesme, ak budes vjezbo heteroritmicke pjesme na taj nacin svirka ce ti zvucati malo ukoceno i nece biti onak skroz kak bi trebalo bit..
Ma dobar je metronom za sve, druga stvar šta se nakon neke prakse možeš igrati sa ritmom.
Rekli su ti već, vježba vježba vježba, slušaš dosta glazbe, tako da imaš osjećaj taj, smisao za ritam se može razviti.