mozda za tebe,ali za 90% igraca kao i za developere obaju franšiza mp je primarni.= Citat =:
Izvorno postao Aral
koga briga za prekratki sp kad MP traje mjesecima pa i godinama.
Printable View
mozda za tebe,ali za 90% igraca kao i za developere obaju franšiza mp je primarni.= Citat =:
Izvorno postao Aral
koga briga za prekratki sp kad MP traje mjesecima pa i godinama.
Istina :(
Evo ja sam se sjetio svog e-maila od Steam-a. Ali ništa mi ne dolazi na mail :(
?
Sredio sam sve. Poslo sam poruku STEAMU da sam sve izgubio i da mi daju account za taj key code i dali su mi.
KAd na kraju dolazi taj map dlc za PC ? Dal mi isto moramo plaćat ?
Da, moramo plaćat.
Izlazi 29. 4.
Sve se mora plačat :thumbs1: Prije se nije ništa moralo. Recesija :thumbs1:
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Any links?
Tu piše da će se plaćati.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Ne mogu naći ovo za datum, za Xbox 360 je već izašlo, za PC sam negdje pročitao da će 29. 4.
Nigdje još nije potvrđen točan izlazak DLC-a za PC i PS3 kao što nije ni potvđeno oće se plačati.
Ne vidi se nigdje da je napisano da će se za PC plaćati.
Ako bude, ja sigurno ne kupujem.Ako sam već i kupio igru, bilo bi fer da ono što sam platio i dobijem bez da moram još doplatiti.
Ma ajd da dodaje hrpu novog sadržaja onda bi i razmislio o kupnji ali 15 dolara za 3 nove mape, no way...
Skidam sa Steama multiplayer. Ovaj vikend se besplatno igra.
Pa da vidim konacno sta Vedran vidi toliko dobroga u toj igri :)
Yep, kao što je Deadwalker rekao, MW2 Free Vikend, ostalo na linku:
http://www.imagesforme.com/upload/811c94be.jpg
Jel netko počeo igrati? Kakva vam je igra? Mišljenja?
Pa nije još vikend :roll:
Pocelo je to besplatno igranje, u igri sam barem sreo puno njih sto igraju tako. Ima puno novih.
Ja i dalje skidam Steam zajebava :(
Moro restartirat download sad su serveri zauzeti...
Isprobao igru.
Prezentacija je naravno na vrlo visokoj razini. Sucelje, gameplay, grafika(maestralna optimizacija, igra na full detaljima leti na 40-60 fps-a), zvuk ma sve.
Naravno, problem je nepostojanje dedicated servera. Lag je ponekad katastrofalan i cini cesto igru gotovo neigrivom. Vrlo iritantno.
Da nekad stvarno bude problema sa pronalaženjem igre, izbacivanjem, laggom. Ali ako host bude dobar gameplay bude čisti užitak. Zato mi u timu imamo lika sa odličnom konekcijom pa on u 90% slučajeva bude host u igri, tako da nam ping bude oko 30-40 i nema nimalo lagga :) .
Ili jednostavno omoguciti u igri dedicated servere i problem rijesen? :(
Ono, sve je divno, krasno al bemu misa ako te non-stop lag zeza.
Popizdio sam nakon 10 minuta igranja... :(
Vidio sam :P Jesi ubio šta ?
Počeo je noobfest. Gozba za rushknifere.= Citat =:
Izvorno postao solo
Uz onakav lag, tesko :(= Citat =:
Izvorno postao Xero
"The Modern Warfare 2 Stimulus Package DLC will hit PS3 in North America on May 4th, everywhere else May 5th. PC gets it worldwide on May 4th." c/p sa fourzerotwo twittera.
BTW dosta impresivan fanvid PYC6i9Xod40
http://www.hcl.hr/vijesti-modern-war...3-4085-27.html
I ovdje piše.
PS. Ovaj video je stvarno dobar.
Produzili do ponedjeljka besplatno igranje. Budem danas jos malo isprobao. Valjda ce biti manje laga. :(
MW2 i nije nešto posebno, barem dok ne iskoristite par poboljšanja koja odmah privlače ne-baš-tako-pozitivne reakcije ostalih igrača.
68-LoaSheAM
Ovaj tip sa shieldom je najzesci. :)