System obrati paznju
http://img683.imageshack.us/img683/4...0809ps500h.jpg
Printable View
System obrati paznju
http://img683.imageshack.us/img683/4...0809ps500h.jpg
Nisi jedini, i ja ga igram. Koja klasika. I to još gro nastavaka, ovo će se igrat i igrat :)
I da nadodam, poprilično teška igra, jedan hit i nema te više :)
Inače, između svega igram i CitiesXL, ukinuli online igru i servere te se sve vratilo na solo play. Lijepa igra, nema šta.
Moram to nabavit pa da i ja isprobam čuveni Metal Slug. :)
Ima to podršku za kontroler ili su PC kontrole?
Teško da ima podršku, ja sam igrao na tipkovnici. Gore, dolje, lijevo, desno, y pucanje, x skakanje, c bombice, sva mudrost :)
BFBC2 i C&C4:TT. Prva je nahajpano smeće pa ću je samo proigrat. C&C4 je isto tako najhajpano smeće ali meni previše drago smeće da bi ga preskočio.
Nedostaje me Westwood..oni su bili tim :ekipa:
Trenutno bi mi dobro došao neki prijedlog
Prešao sam Vampire:TMB a Metro 2033 sam došao do onog djela kad se voziš s nekim likom kroz postaju vlakova i onda mi se
nešta čudno dogodi i ode igra ća. Ubiti, neznam šta da igram pa mmi recite nešta pametno
Volis postapokalipticne igre?Probaj Call of Pripyat,nije losa izgleda,pogotovo ako si igrao prethodnike.Mozes probati i world in conflict ako ga vec nisi okusio.
Pa mogao biš biti malo specifičniji.
Ako u zadnje vrijeme nisi igrao puno igara onda si možda propustio Bad Company 2, Supreme Commander 2, Assassin's Creed 2 (damn, puno dvojka), Mass Effect 2, Just Cause 2, Divinity 2 (god damn it), Call of Pripyat, Napoleon Total War
Y preaty much.Ali na osnovu avatara,i najskorije igre koju je igrao,mislim da je u post-apoc fazonu.Mozda gresim.
Utawarerumono i Metal Slug.
lol, završavaš li ti neku igru koju započneš?
ja igram simona 5 (žešće sranje) danju, noću still life (pa ću posle dvojku).. kad to pređem, taman će da izađe the whispered world, ako ne onda ass creed 2.. kad pređem still, nastavljam sa metroom noću.. i pomalo komšije
Kako kada... ima par iznimaka, ali obično brišem dok dojadi.
Utawarerumono namjeravam ovaj put dovršit, prije nisam nikako uspio skupit volje za dovršavanjem pošto sam nakon odgledanje anime znao priču a visual novele se baziraju čisto na priči. Sad je prošlo dovoljno vremena da "repriziranje" bude zanimljivo. :P
Mene danas malo koja igre uspije zadrzati do svojeg kraja. Igre su postale jako nemastovite, pune kliseja, razno-raznih propusta i da ne nabrajam dalje. No dobro, to je vec tema za neku drugu raspravu
ot: GTA IV
Ja također rijetko dovršavam, jednako stare i nove igre. Nedostatak vremena i volje, te dostupnost hrpama igara su opaka kombinacija. :(
Inače, pitanje za Arbija: SR1 - SR2 - Defiance sa Razielom - BO1 - BO2 - Defiance sa Kainom.
Je li liči na dobar redoslijed ili ne? Brine me konfuzna priča, koliko god genijalna bila. :)
ne slažem se, ja i danas sa jednakim guštom igram igre (nove) kao pre petnaestak godina.. u zadnje vreme odigrao sam ass creed, sabotera, machinarium, awakening, veneticu i drawn i moram reći da sam jako, jako uživao u prvih četiri, a i ove druge su imale svoje momente, mada sam možda i ja kriv za drawn pošto sam ga mal zbrzao da bih stigo da odigram awakening čim izađe= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Hm, da istina, nisam dugo igrao nništa novo, jedino ME2. Hvala na prijedlogu, sviđaju mi se, neke od njih u svakom slučaju
Ja bome ni ne instaliravam neku igru, ako je ne mislim preci. (Inace imam listu igara koju mislim igrati, tako da ne gubim ionako kratko vrijeme za igranje na gluposti i ono sto me ne zanima. :D )= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jedine igre koje sam "fulao" je Hellgate:London i BlackSite: Area 51. Iako sam ih odigrao do kraja. Reko kad sam vez zapoceo, pa da zavrsim...
Trenutno opet igram Street Fighter 4.
Probat cu je preci do kraja da otkljucam sve likove.
(Ovo je jedina igra koju nisam mogao preci, posto zadnje fighteve treba zavrsiti sa combo udarcima a prije mi bas nisu isli.)
ni ja, uglavnom iz recenzija / opisa zaključim kakva je igra, nikad ne skidam da je overim lično (tj. jako retko).
Ja u izabiru igara imam pc play,ali me u igranju novih naslova sprecava praistorijski pc..skupljam pare,i gledam slike SC2 :pray:
Legacy of Kain : Soul Reaver 2
:o
Ovo već mogu uvrstiti u najbolje igre, jedinica je imala par stvari koje su mi smetale, ali ovo je... OGROMNO poboljšanje, u svim aspektima. Odlične cut-scene, sa još boljim voice-actingom i dijalozima, fluidno kretanje, prekrasan setting i grafika. A u isto vrijeme je zadržana slična mehanika koja radi još bolje u ovom nastavku... Priču ne moram spominjati, napeta je, intrigantna, i natjerat će me da odigram serijal što brže.
SR2 čak i ima zagonetke (neke i malo teže kasnije) za razliku od SR1 koji se svodio na prevrtanje bloketa. :)
Poboljšana borba je isto ogroman plus.
Tek sad vidio.
Defiance ti se igra u maniri da izmjenjuješ likove kako priča zahtjeva, ne biraš na početku s kim ćeš igrati.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Iskreno? Ja bi u potpunosti preskočio BO2 jer se odvija u nekakvom alternativnom timelinu i jer jednostavno nije baš na razini ILI ga možeš početi igrati nakon što sve završiš jer počinje nakon Defience-a (tako nešto, tj. bar će ti onda neke stvari biti jasnije u njemu). Inače igraš BO, SR1, SR2 pa Defiance i na kraju BO2. Samo, ako si preskočio BO1 već u SR2 ćeš možda početi shvaćati da ne kužiš baš sve, uglavnom reference i tako to.
COD:World At War
Igras li nazi zombies mode?
jučer tek počea po prvi put sa igrom,taj se mod otvara tek nakon prilaska SP-a(igram na VETERAN) danas i sutra i vjerojatno gotova igra,ruska kampanja i je puno bolja od meričke
Fak, ja sam onda fulao ceo fudbal. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U redu, onda ću odigrati BO1 nakon SR2, pa Defiance i na kraju BO2.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Problem je što me se Raziel strašno dojmio još kad sam prvi put zaigrao SR, pa nisam imao volje započeti od prvog nastavka, iako inače forsiram to.
Što se tiče zagonetaka, valjda sam ja onda malo tulav, jer sam dobrano zapeo u jedinici. I ne mislim na prevrtanje blokova, nego je konfuzno što je svijet otvoren i ponekad nisam znao gdje treba ići. A i ne pomažu ovi dodatni glyphovi i itemi, do kraja igre nisam znao da ih nije obavezno skupiti. :)
Može, taman ćeš se pripremiti za badass Kaina u Defiance-u (zapravo, možda bi bilo dobro odigrati BO2 ranije čisto da vidiš progresivni napredak Kaina, pod uvjetom da nakon toga potpuno zaboraviš potonju igru) jer u BO1 i u BO2 (spletom imberlanih okolnosti) moraš skupljati njegove sposobnosti dok je u Defiance-u onakav kakvog ga vidiš u SR1 intro-u.
Bar u svim svojim igrama može suckati krv sa nekoliko metara. :)
SR2 je manje slobodan, ali su teže zagonetke. Vidjeti ćeš.
'Kay, ali sumnjam da će mi biti kulniji od Raziela. Mislim, u dvojci izgleda SAVRŠENO. Ženim. :)
Nego, ovo: http://www.nosgoth.net/Soul_Reaver/dial ... werups.htm
Čovječe, osim health power-upa i ovog energy tokena, za ostale stvari nisam imao pojma da su u igri. Ima li neke koristi od toga (da se vratim kasnije igri i pokušam sve nabaviti), ili je to neki bonus hardkor materijal? :)
Možda, ali to je i cilj jer su potpuno drugačiji karakterno. Iako, Kain je više prepoznatljivo badass i razvije se više kao lik kroz svoje igre (premda uvijek ostane naizgled kalkulativno đubre). Nemam pojma za te stvari, ali budući da možeš završiti igru bez njih izgleda da nisu obavezni.