ati se s tim ni najmanje ne zamara.. kad su za tri mjeseca najavili HD6xxx seriju
Printable View
ati se s tim ni najmanje ne zamara.. kad su za tri mjeseca najavili HD6xxx seriju
u jbte kaj vec... brzo to ide prebrzo...
kad cu kupovati novi komp kupit cu radeonku 7600 xD a sad imam nvidiu 7600 xD
AMD ispred Nvidie
Eto zašto se ati razbahatio cijenama a nvdia si konačno dala truda i napravila svemirsku gtx460 po odličnoj cijeni .Čeka se kraj godine i nova serija atica ....bitka se nastavlja :D .
Nova periferija iz Logitecha :shock: Ovo mi se prokleto sviđa i najradije bi namjerno pokvario svoj nepoderivi mx518 i media tipkovnicu kako bi imao izliku za kupovinu .
http://img36.imageshack.us/img36/129...gmouseg700.png
G700
http://img195.imageshack.us/img195/7...yboardg510.png
G510
Ono što mene proganja godinama i ne vidim tu nikakve logike je ovo...
ZAŠTO LOGITECH NE RADI PODLOGE ZA MIŠEVE ILI ZAŠTO BAR NE REBRANDIRA STEELSERIES ILI NEKU DRUGU FIRMU?
Toliko o tome da Razer nema ukusa :(
pa ovaj mis je mx518 sam sa par dodatnih tipki, sav u crno, i zakrenut xD
ali da mozda im netrebaju podloge? ja neam podlogu i ovaj moj mx518 savrseno klizi :D
savrseno od logitecha. da iam para kupio bi tipkovnicu
Meni se isto jako sviđa .Ja na svom mx518 redovito u svakom fps-u ili drugoj igri koja to dozvoljava preprogramiram tipke.Punjenje oružja obavezno stavljam na kotačić , na forwaed i back tipke obavezno stavim svjetiljku i use .A ovaj G700 osim što ima odličnu ergonomiju , visoku osjetljivost žičnu ili bežičnu vezu ima i 13 programbilnih tipku :thumbs2: .I više nego dovoljno da sve preseliš na miš bez petljanja po tipkovnici dok nešto igraš .
Topkovnica dozvoljava ogroman broj boja za pozadinsko osvjetljenje.Doslovno ti svaki dan može izgledati drugačija .Jedino mi smeta što forsiraju zvučnu karticu u njoj...nešto što ne bih nikada koristio a samo joj diže cijenu .Ali oni su očito procijenili da je i to korisno .Ostatak je za 10 .
Podloge bi zbilja mogli početi proizvoditi .
Ma ne moraju ih oni proizvodit. Neka ih neki drugi proizvođač tipa SteelSeries radi za njih, nešto kao što Seasonic radi napajanja za Corsair. Glupo mi je vidjet nekog tko ima kompletnu periferiju od Logitecha i onda ima Razer podlogu. Kao da na Mercedes staviš BMW felge. Šaka u oko...
Podloga je prije kao gume na automobilu, a ne felge.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
bezimeni, ti na osnovu slike znas da je ergonomija odlicna? Nemaju svi istu velicinu ruke :(
sick da to je isto, al meni je i ovaj mx518 naknap xD kad ga obujmim kak se spada prekrijem ga cijelog xD
Odlično izgleda. Meni ide na qurac mx518 i G11, pre kvalitetni su i nikako da krepaju, tako da sam brijem zapeo sa njima još par godina :D A volio bi si kupiti neku sexy periferiju, nešto bežično, pa kud puklo da puklo...
a dobro sad gwin xD dosta xD
jep bartuc xD ja imam mx518 vec dosta i izlizanost = 0
nikakvih ostecenja ni nis... izgleda kao da sam ga tek kupio
Onaj logitech logo se obavezno izliže :D
ne jos :P
Sw1fn4YNUNY
Viđer zmaja
Nepotrebna glupost. Da je takav hladnjak ikome potreban, Intel bi ih bundleao.
Zašto bi bio nepotreban?
Ljep je, možda bi mogo i na pasivno i može se dobro OCati.
I najvažnije velik je što daje dojam muževnosti. Kako se samo trebe zaplae kad bi pogledaju u kučište. Odma bi se sexale.
Hladnjak je savršen u svakom pogledu.
Da, baš moćno djeluje. Sviđa mi se, ali ne sa 3 ventilatora :D Jedan u sredini je ziher i više nego dovoljan za nešto iznad prosječan OC u gaming mašini.
Ja na svom imam samo jedan u sredini i to je sasvim dovoljno.
Istomišljenik :thumbs2:
1 je sasvim ok, 2 su ružna jer je nejednako, a 3 su preseravanje.
Al boja ventilatora kao i kod noctue tolko vuce "gay" da je to prestrasno.
A taj hladnjak me podsjeca na ifx-14 sa ventovima. : )))
Takav hladnjak niti nije namjenjen prosjecnom korisniku. Za prosjecnog korisnka je i jedan hyper 212+ Bog i batina.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A kaj se Intela tice, bas se i nebi slozil, pa pogledaj kolko su skresali hladnjak na jednom i5 750 procesoru, a nije ono da je hladan ko neki i3. Prestrašno.
konačno pravi nasljednik tarantule.. sa osvjetljenjem.. preorderao sam je :D
http://store.razerzone.com/store/razeru ... d.49136200
http://drh2.img.digitalriver.com/DRH...imate-main.jpg
Ajde napokon i neka tipkovnica od razera.. i to kaka :)
Jedan od najotrovnijih pauka na svijetu, najotrovniji pauk u Hrvatskoj - Crna udovica napokon u Razer verziji.
I djeluje impresivno. I skupo. I mehanička je. No dečki iz Razera ne znaju da se Crnu udovicu kod nas zove i Baba. xD
super tipkovnica al zbog imena i svijetla ne isplati se dat tolike novce
Jel to ova obična crna udovica (ne ultimate verzija) nema osvjetljenja?
A gle.cijena je relativna.ja sam godinama koristio tarantulu. I naspram nje su sve keybe inferiorne. Zamijenio sam je sidewinderom x4 samo zbog osvjetljenja,ali se ne mogu naviknut.sidewinder je osjetno losiji;grublja,tromija I neudobnija keyba. S obzirom da nemam love za nesta iz studia lebedev,onda je ovo next best thing.
Ne poricem da sam razer fan I da patim na bling :-D ali za moje potrebe ovo je idealna kombinacija ergonomije,performansi I izgleda.