je to je taj. meni je bolji "About a boy" s Hugh Grantom...= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Printable View
je to je taj. meni je bolji "About a boy" s Hugh Grantom...= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Zadnje sam gledao Ramba prije nekih tjedan dana.
Vidiš može biti, samo se ne sjećam da je crtić bio :( Jebiga, hvala.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
PS: Pogledašo smo Terminator 3 :D Odličan film, super zabava :D
Pogledao ovog najnovijeg Ramba.
Legendaran. :pray:
Onaj snajperist mi je najbolji. :D
In Bruges 8.5/10
Ugodno iznenađenje... Krimi komedija u kojoj glumi colin farrell koji me ugodno iznenadio, jer ga inače ne podnosim najbolje(fonbut mu je dobar)..
Taken 8/10
Sasvim dobar film za pogledat.. Ima akcije i nema preseravanja.. i šiptari su negativci :D
Pogledao sam Quantum of Soalce,meni je odlican,nije bas tako dobar kao prosli nastavak ali je svejedno puno bolji od predprošlog.8,7/10.Sad idem gledat onaj Eagle Eye ili kako se vec zove,valjda je dobar.
ja isto trebam pogledati Eagle Eye, vjerovatno cu danas
Gledao sam Eagle Eye,zanimljiv,napet,zabavan futuristički film.Dobra mi je ona scena na samom pocetku kad prvo posalju mini UAV da identificira i oznaci metu pa onda pravi UAV da unisti metu.
Gran Torino....Clint Eastwood je uspio snimiti možda i najbolji film u svojoj karjeri .Nevjerovatno , ali zadnji puta sam tako bio pod dojomom nekog filma bilo je nakon odgledane American History X ili Schindlerove liste....preobražaj glavnog lika koji je u suštini jako dobar nakon što napokon progleda .Uglavnom remek dijelo i preporuka za sve ljubitelje drama .
10/10
Eagle Eye-nije me se bas pretjerano dojmio 6.5/10
Zadnje gledala sva tri Transportera. Svi su mi predobri.
Joyeux Noël
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ilmPoster3.jpg
Poprilično dobar film iz 2005. godine sa radnjom smještenom u Prvom ratu, 1914. godine prema istinitom događaju o tzv. Božičnom primirju. Saradnja Francuske, Njemačke i Engleske se dobro iskazala i unatoč malim greškama poprilično zadovoljavajuće prikazala taj poznati događaj. Čista desetka i sve pohvale za ovaj film, preporuka svima.
Baš pogledao Tropic thuder.... :rotfl: :rotfl: Koji carevi....tko bi rekao da se neko od ovih glumaca znaju tako dobro zajebavati. Odličan film za pustiti mozak na pašu i dobro se nasmijati.
Jesi skužio lika iz Iron Mana (Stark) kako fenomenalno glumi crnca :pray: :rotfl: Pre dobro je to odglumio :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A onaj pravi crnac je pukno od njegove glume :) Ma svi su bili jako dobri...onaj buco me po obićaju dobro nasmije .Uvodni foršpani su prejaki....ona "drama " sa fratrima :rotfl: .
E, ti uvodni foršpani, ja ti curi čitavo vrijeme u kinu pričam: "E, ovo moramo doć pogledati kada izađe!"... Da bi na kraju skužio da je to sve dio filma :rotfl: Nisam niti skužio da je to počeo film, fakat sam mislio da i dalje traju foršpani kaj Cinestar daje prije početka filma :rotfl: :rotfl:
Ne nisam se zbrukao :D
Pogledao Planet Tame (Pitch Black). Vin Diesel. :D
Odličan film.
I know who I am! I'm a dude playing a dude disgused as another dude!= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Killer joke :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ha,ha legendo.....pogledaj si Grindhouse (sastoji se od dva filma ....Deth proof i Planet terror) Prvi je remek djelo Tarantina a drugi urnebesna parodija Rodriguza u kojemu također imaš feeeeenomenalne "foršpane" .Sve skupa je posvečeno b filmovima iz sedamdesetih.Prvi je film ceste ( luda jurnjava i totalno kul negativac) a drugi je parodija na blesave hororce iz tog vremena.
10/10 za oba dijela :thumbs2: .
Tarantino već 15 godina nije snimio vrlo dobar film. Remek djelo nije snimio već punih 18.
Današnji Tarantino je šaka jada koja filmovi snima isključivo za sebe, i prodaje nekakvu praznu filozofiju.
Tko ti kriv kad si prekritičan i neobjektivan .Meni je svijet puno ljepše mjesto uz njegova remek djela .Hebali vas generički redatelji i šablonski filmovi .
Cool, dobio je 8.0/10 na IMDBu taj Grindhouse. Budem vidio sljedeći put kada idem u videoteku.
Ali ovaj Robert Downey Jr. je ostavio ogroman utisak na mene :D Valjda zato kaj sam samo nekoliko tjedana prije Tropic Thundera gledao Iron Mana u kinu pa mi je bilo pre smiješno vidjeti istog lika u tako drastično različitim ulogama :D
PS: Vidim na IMDB-u da izlazi Iron Man 2 u 2010 godini... Tome sam se i nadao. Jedinica se više vrti oko nastanka Iron Mana sa pre malo "hero akcije", tako da sam se nadao dvojci gdje će više doći IronManov skill do izražaja.
http://www.imdb.com/title/tt1228705/
Robert Downey je odavno dominirao filmom ...shebala ga droga i destruktivno ponašanje. Jedva je živu glavu izvukao .Trenutno je jedan od najtraženijih i najcjenjenijih glumaca .
Posudi si Deth proof obavezno .Kurt Russell je u tom filmu ispao totalna legenda .A Planet Terror je blesav do bola ( na pozitivan način) .
Ne kužim kak te filmove nisam vidio u Videoteci!? Svaki put dođemo tamo i čamimo, ne znamo kaj bi posudili, a ovo sve prvi put vidim. Trebao bi se učlaniti u Pauka ili neku bolju videoteku, samo kaj su mi dosta daleko, morao bi autom do videoteke...
Videoteka Hit u Španskom, Videoteka Srednjaci po cijelom Zagrebu. Oni imaju. Sve.
Pauk ti ima sve živo tako da kod njih i sam posuđujem...da ne spominjem hrpu starijih klasika .Ma milina.
Da, Pauk mi se čini kao najjača videoteka, fakat su se raširili kao gamad po vinogradu. Najbliži Pauk mi je kod "Kutije Šibica" iza Remize, a najbliža videoteka Srednjaci je udaljena 3 autobusne stanice od mene. Kako god okreneš, nisu mi blizu :D
Rocky BalboaS10/10, povratak Rocky-a u velikom stilu :pray:
The Day the Earth Stood Still
Nisam ništa očekivao od filma pa se nisam ni razočarao...film je tak , neka sredina .Nije baš totalni šit kako se priča po forumima.Ljubitelji fantastike će uživati pogotovo ako nisu gledali originalni dio .
Klinac u filmu je dosta loše glumio , to me najviše zasmetalo .I ljudi su prikazani kao totalni kreteni što i jesu , ali nisu baš tako glupi.