Umro sam, koji fakin ghost :rotfl: :pray:
Printable View
Umro sam, koji fakin ghost :rotfl: :pray:
Francuski ghost. :)
ma jebeš sve... do sad sam igrao isključivo tossa na ladderu ali dozlogrdio mi je jebeni FE zerg tak da prelazim i ja na zerga, effective as of this moment... malo ću prvo protiv AIa, onda par custom gameova da se ufuram i to je to...
A ono, scoutas, i ako vidis da radi fe radis 4gate i smlavis ga, samo se moras ufurat u to protiv defensive zerga, ili i ti napravis brzi expand bez forga i ta sranja tak da mozes bit u prednosti...
mda, znam za 4 gate... ali ne uspijeva mi uvijek... u nekim situacijama je potreban vrlo precizan micro management, a ja jednostavno nemam taj APM... ista stvar sa 2 gate robo buildom protiv fe zerga...= Citat =:
Izvorno postao sakondo
Season 3 Begins
Region Linking Now Live
Isto je i samnom. :D Baš sam počeo igrati sa zergom i nisam zadovoljan tajmingom. Predugo mi treba da izvučem unite koji su mi potrebni. (T1 uniti da nebi bilo zabune.)= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Treba dosta prakse sa zergom, ali malo po malo cu to pohvatati na meni zadovoljavajuču razinu.
ja sam tek počeo danas igrat starcraft 2,ako ima netko tkoželi igrati samnom ili nauciti me nekim taktikama ili trikovima molim vas javite mi :D
http://eu.battle.net/sc2/en/blog/2704361#blog
Moji favoriti za sad.
S Like A Toss! :pray:
S :pray:
Happy Birthday, StarCraft II! Community Spotlight – Videos and Compilations
:gitara: :gitara: :gitara:
Happy Birthday, StarCraft II! Community Spotlight – Art and Machinima!
Can´t we all just get along? :kill: ... Awww mali zergling je ujedinio Terrane i Zergove. Na kraju su Zergovi pojeli sve ljude samo nisu prikazali. :D
vidim da su dodali Free to play edition SC2, pa rekoh da probam...skida se trenutno :D
Odlično. Javi samo da li ima time-limit ili ne. Nisu ništa napisali u vezi toga pa pretpostavljam da nema.= Citat =:
Izvorno postao flander
Link: StarCraft II: Starter Edition
Da sam bar prije ovo vidio. :D
Zakon. Još nisam kupio SC2 tako da mi je ovo odlično.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ja sam sad nesto citao o tome, nije time limit, imas 4 misije, mape i mozes igrati terrana protiv AI-a, mislim da je to sve
meni dosta :D nisam neki RTS fan, a ovo ce mi malo ubit dosadu :D
ali brate mili što se sporo skidaaaaaaaa 7 gige, a imam filing da nebu nikada gotovo, prije ce D3 izać neg ovo skinut :D
= Citat =:
The FREE Starter Edition of StarCraft II gives you access to the first five missions of the Wings of Liberty single-player campaign, as well as an additional selection of single and multiplayer options
Da bar ima misija sa zergovima,oni mi jesu najmrzi ali bas bi volio zaigrat nekoliko misija sa njima
Nema ni u cijeloj igri misije sa zergom tako da onda ti nista ne propustas :)
Znam odigro sam cijelu igru :D
Stacraft 2 Starter Edition FAQ
Moguće je i igrati i multiplayer mečeve te su podržane frend liste i achievementi. U biti, ovo je full igra, ali naravno većina toga je zaključano dok ne kupiš igru.
Fora je pak što se može igrati multiplayer sa ljudima koji su već kupili Stacraft 2, ali naravno na samo 4 mape koje su podržane u Starter verziji :)
EDIT: Igra se instalirala, samo još 19 patcheva se mora skinuti :D
Isprobat ću pa da vidimo...
kod mene situacija sljedeća
došlo mi do nekih 55% ujutro i u sito vrijeme mi krneulo update za msn, kad je update za msn završil restartal mi komp i vratio mi SC2 skidanje na keih 30%...
nastavio ie vo sad bu gotovo za nekih cca 10 minuta, dakle onda instaliravanje i updatanje...
btw kad skinem ovo sranje od 7 gige i instaliram, onda mogu to zbrisat ?
Ne vidim razloga zašto ne. Kada ti se skine igra, instalirava se u proizvoljni direktorij tako da mislim da ti instalacijske datoteke neće trebati :)
Ja ću ih prije brisanja prebaciti još na laptop i tamo instalirati igru.
evo instalirava se...
al kak se doda igra na bnet acc ? to kad završi instalacija ili ?
Da. A moguče je da te pita usred instalacije za B.Net Acc.
instalacija je završila, pitalo me dal da aktiviram igru ali samo full...možda sad kad porkenem igru bude kakva opcija za dodat...
EDIT : aevo dela, nemože se igrat skrimish, mogli su bar jednu mapu dat...šteta...na to sam najviše i ciljal
ima koga za multi? mogli bi baciti neki dva na dva... :D
Ja= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Ajde add me
Nick: MiTsciNirak
Character Code: 237
turnir u starcraft2
viewtopic.php?f=38&t=45265
kako u dvojci igrati custom mape a da ne idu preko battleneta