Meni se svidila,preporučam je!= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
Printable View
Meni se svidila,preporučam je!= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
Dobre igre s gusarskom tematikom?
...
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
volim vas ... hvala.... vidit cu koji cu uzet.. hvala svima
uf, tropico 2, definitivno !
kolika konfa treba biti.. ??
Tropico je predobra igra, ako tražiš city buiding igru.
Minimum Requirements
P500MHz
64MB RAM
CD-ROMdrive
1.8GB free disk space
Znači... i s prastarom konfom ćeš ovo vrtjet bez problema.
to mi se svidja ... a za noviji tropico
Tropico 1 i 2 su ja mislim slično zahtjevni. Najveća je razlika da u jednom upravljate sa gusarima itd... a u jednom u sadašnjosti kao El Presidente. Tropico 3 je u izradi, a bit ćemo ponovno u ulozi El Presidentea kao u jedinici.= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
TES: oblivion, witcher
Mozda Arcanum. Ako se dobro sjecam u izradi su sudjelovali ljudi koji su radili na Fallout-u. Doduse, Arcanum nije u tom retro-futuristickom stilu, nego je steampunk/fantasy RPG.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Nije dosadan oblivion. Meni je bila super igra.
Mislim da je Eschalon: Book 1 nelinearan.
Indie naslov, oldschool rpg.
Raz jel tropico ko warcraft ili....
A Sid Meire s Pirates koja konfa trreba
Nije ko Warcraft. Tropico ti je city building strategija u kojoj se koncentrira na ekonomiju, izgradnju grada, zadovoljavanje populacije, itd... dvojku nisam igrao ali je slična kao jedinica samo sa gusarima.= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
REQUIREMENTS: 1Ghz or higherCPU, Win 98/SE/ME/2000/XP, 256MB memory, 8x or faster CD-ROM, Ati 8500 or GeForce 3 or higher, 1.4GB free space= Citat =:
Izvorno postao Lenkota
aha.. onda je bolja Sid Meire s pirates tnx rAz
Tropico ce mi biti dosadna
1. Bilo kakva zabavana igra, a da nije previse poznata i da nije nedavno izaslo posto sam vjerojatno takve probao/odigrao.
2. Neka multiplayer igra za jedan komp. Nesto sto bi mogla igrat i moja sestra (8 godina). Street fighter-a sam probao, ali je prekomplicirano za nju, a igre tipa pes ju ne zanimaju.
Hvala unaprijed
1. Prvo definiraj sto ti je zabavno :)
2. Lego Racers, perhaps?
Sumotori...
Za oba pitanja možeš probati Worms Blast, spin-off orginalnog Worms serijala za kojeg vi mlađe generacije niti ne znate. Zabavni puzzle za jednog ili više igrača.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Najbolje bi bilo da je rpg, ali sam ih vecinu odigro/igro u zadnjih 2 godine. Sve sta smatras zabavnim dolazi u obzir. Treba mi nesto sto ce me spasit od dosade dok cekam da se oporavim od vadenja umnjaka.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Hvala svima na prijedlozima. Vidjet cu sa sestrom sta joj se svida :thumbs2:
Evo ti jedna "starija" igra(mislim da je iz 2002-2003),jedan od rpg koji mi je totalno odgovarao i koji mi se duboko urezao u memoriju,Dungeon Siege.
@Kalhant - Ovo ide i za 1. i 2. točku :) ...MicroMachines V4. Predobra zabavna igra u kojima se utrkuješ po kući s autićima na daljenski (slično kao Revolt, ako si igrao). Potržava igranje za više igraća na jednom kompu te bi se mogao svidjet tvojoj sestri, a možda i tebi.
Probao Sword of Stars, i okej koncept, sve valja, samo, ima li nesto slicno, ali sa ozbiljnijom grafikom, jer me zvuci i grafika i iritiraju :(
Ne SOSE.
Galactic Civilizations II
Tražim igre koje mogu igrat sa jednom rukom ali ne mišem (dešnjak sam a ruka mi je potrgana pa nemrem). Može i igre koje mogu sa gamepadom kvalitetno igrat. Nije bitan žanr... samo da nije najnovije jer nemam konfu za novije igre. Nekaj starije
Probaj trine. Novija je igra, ali nije zahtjevna klik, a i moze se lijepo igrat sa gamepadom.
Psychonauts, Bugs Bunny & Taz - Time Busters/Lost in Time, Sheep Dog'N Wolf, Ice Age 2, Warriors Orochi, Revolt, MicroMachines V4, Blazing Angels: Squadrons of WWII.
Igrao, katastrofalan sistem borbe.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@ megadolon - nisam skroz siguran što tražiš, probaj Star Wars - Empire at War ako tražiš space stratategiju.
Igrao, sve to. Ova Sword of the Stars igra je ono sto trazim, ali ovaj stripski stil mi uzasno smeta:(