Za prva 2 argumenta zbilja nisam bio picajzla. Mnogi su priznali da su misije nezanimljive.
Printable View
Za prva 2 argumenta zbilja nisam bio picajzla. Mnogi su priznali da su misije nezanimljive.
Sad ga sereš masivno.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Ovo jednostavno moram odvojiti... :pray: :pray: :pray:= Citat =:
te da je sustav nišanjenja malo prelagan
Igra je cisto remek-djelo. Prica, dijalozi, emocije interakcija između likova, sve je to stavljeno na novu razinu.
Budem poslje napisao minuse, ne stignem sad.
Sad ga sereš masivno.[/quote:2ej2a0na]= Citat =:
[quote:2ej2a0na]Igra je umjetnički vrh vrhova.
No he doesn´t.
Ma kaki, igra je prejebeno jebena, nijedna me nije zadivila poput ove.... Priznao sam ti i Gears of War i mnoga druga sranja, ali ovo neću... U tom slučaju, SEREM KOLIKO SAM TEŽAK! Ako treba, bit ću GTAFag.... Idem napravit svoj meme....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
U čemu je problem? Ne sviđa mi se što na gamepadu okrećući ručno nišan ne mogu pogodit ni planinu, a kad stisnem autoaim nacilja mi direktno u neprijatelja, eventualno malo povučem gljivu da dobijem headshot i tako ih mlatim ko muhe.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Na tipk. + miš je još i lakše. Pištoljem ih rješavaš ko od šale.
GTA je odlična igra, to stoji, ali nazivati ju umjetničkim vrhom je debelo pretjerivanje.
Ako su ti neprijatelji prelagani onda nemoj govoriti da je nišanjene prelako.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inace mi je frend prvi u multiplayeru, a igra na X-boxu (Toliko o tome da je tesko ciljati sa gamepadom.) Mislim, mozda je tebi osobno teze, ali da igras non stop...
Jedino na sto bi se moglo pozaliti je:
- optimizacija igre (prije patcha 1.0.4.0)
- Nikov naglasak (Posto su svi dijalozi savrseno odglumljeni zbilja mi je zao sto nisu unajmili pravog balkanca).
Ovaj dio se odnosi samo na nas sa balkana posto je ostalima tak svejedno kakav naglasak Niko ima. (Hocu reci kako ovo i nije neki minus, ali eto.)
- manje sadrzaja u odnosu na SA (Ali to je opet diskutabilno posto su dodali MP kompnentu)
MP nisam igrao. Neprijatelji mogu biti kakvi god hoće, ali nije mi normalno da mi lik bez greške dijeli headshotove a ja samo držim LT i stišćem RT. S mišem opet smisla nema jer kamo točkica pokazuje tamo ide svaki metak, bez ikakvog otklona ili osjećaja recoila. SA je to regulirao RP elementima, ali opet mi nekako djeluje bolje ciljanje u SA nego u GTA4 (što se tiče miša, SA nisam igrao s kontrolerom).
Auto Aim u MP-u na konzolama je moguće isključiti, štoviše, zahtjev je da se isključi, te gotovo da ga i nema.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Not! :P....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bez tog auto aima opet ništa ne mogu pogoditi, dok JC2 na primjer ima sasvim ugodan autoaim koji nema mogućnost da te automatski okreće na prvog neprijatelja.
Lol svaka čast JC2, ali GTA IV ima sasvim ugodan aim (ako isključimo auto aim).... Samo se ljudi ne mogu naviknuti na gljivice...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ma navikao sam ja na gljivice (ok, ovo zvuči čudno), školovao me je prije spomenuti JC2. Kad sam ušao u igru to mi je bilo prvi put u životu da sam neku pucačinu ili GTA sandbox igrao na gamepad. Nisam se znao ni okrenuti oko sebe, skoro su me na tutorial misiji udesili. Sad ih rješavam ko od šale. Svejedno, u GTA4 sa full manualnim aimom ništa ne mogu. Ako je tako i u Killzoneu itd. mislim da je to ipak preteško za takav način kontrole.
Nije gamepad za tebe :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
O RLY? Kaže mi konzolaški nub :eyebrows:
JEZIK PREGRIZO! :o :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
nabacuješ te smajlove kako kićo :D
Pa ono, ja recimo igram bez problema multiplayer Killzonea 3 (i nisam zadnji na listi :) ) gdje je preciznost daleko bitnija nego u GTA-u. Sve je to vecinom stvar navike.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
RDR > GTA IV.
Fix'd= Citat =:
Izvorno postao Grim
ja bez autoaima ako igram sa gamepadom mogu pucat pola sata necu pogodit. Al nevidim sta ce vam gamepad u GTA 4?
Igra je čisti port sa konzole i namijenjena je igranju na gamepadu. Već samo radi vožnje je bolje s gamepadom jer imam analogne kontrole pa mogu skretat, kočit i davat gas točno koliko želim.
Ne mogu vjerovati da sam uspio jucer ovo odgledati do kraja. Odlična zamisao i dobri kutevi kamere, ali brate fali dijaloga. Predosadno je kad frajer sam priča. Uglavnom film ima puno potencijala koji je ostao neiskorišten.= Citat =:
Izvorno postao golfw12
Bohan garažžžž... Wut iz dis? Hau doez I use it?!?!
Može real time slika? Šta je to, kako izgleda?
Ikona mi baca na auto-praonu inace. Moglo bi biti to.
Tamo dostavljaš aute za Steviea. Kako to još nisi skužio?= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Kad sam njub :(..... Tj, mislio sam pitat kako se to može upotrijebit bez Stivija?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne može. To ti je označeno na mapi da se znaš orijentirat ako slučajno aquireaš auto koji on traži, jer ga ne moraš nužno odmah njemu vozit. Bilo bi krasno da tamo inače možeš kupovat neke aute i tako to, jer se u igri zbilja teško potroši novac.
Ah šteta, uvijek sam brijao da ću je kasnije koristiti, nedostatak garaža u GTAIV mi je veliki nedostatak općenito u igri.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dakle ipak nije savršena igra, a?
Da li mi neko moze reci kako da ubacujem custom auta i opcenito modove? Odnosno,nesto u uputama pise da mora biti otkljucana igra za modove?!
Dajte mi malo opišite MP - kakav je sam po sebi, kakav je community i tako to.
Mogao bih ga probat koji put.
Zakon izgleda, bolje od GT5 :D
Predobro izgleda. :pray: Sad imam želju da ga opet zaigram. Jel se može taj mod ubaciti u GTA IV EFLC?
Kid A, može link?
Hvala.
Mislim da ću si i ovo usput ubosti. Samo da se dočepam godišnjeg ima da rasturim taj GTA uzduž i poprijeko.
I dalje tvrdim da je Rage Engine nešto najbolje isprogramirano do sada za potrebe gaming industrije. L.A. Noire izgleda apsolutno fenomenalno, a ovaj mod radi već iz ionako odlične grafike fotorealizam.
ne kužim kak ovaj iCE mod može imam samo 2,5 MB :?
Jer ne donosi nove texture, nego mijenja postavke enginea i dodaje i optimizira još neke sitnice (Light Shafts, Lens flare). Neka netko tko se kuži bolje objasni :P