Hahaha, sve igretina do igretine nema šta...
Uvažavam MGS 3 zato što ga nema za PC i Tekken :(
Printable View
Hahaha, sve igretina do igretine nema šta...
Uvažavam MGS 3 zato što ga nema za PC i Tekken :(
Btw nije da me previse dira, ali cemu usporedba GoW-a i Diabla? To je kao da usporedujes STALKER-a koji je RPG/FPS i Serious Sam koji je ono cistokrvi FPS.
Pa nisam ih baš usporedio, samo sam htio spomenuti jedan hvale vrijedan Hack n' Slash pored God of Wara.
Činjenica je da su igre nebo i zemlja, žao mi je što je nastao nesporazum...
cekajte malo, je tema gow i kolko valja il ne valja, ili je tema kaj se igra???
ja pocel opet malo red dead redemption, uglavnom online, za sp nemam volje...
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Signam sve osim ove tri unboldane..... i fixao sam ti ime, piše se Jak and Daxter :D
Sta bi ja bez tebe ^^
Uspoređivat GoW i Diablo je ko uspoređivat Half-Life i Simse... Nema smisla.
Zaaaapravoo, to baš i nije previše točno, ali neću više ulazit u raspravu da se agejn fajtamo tri dana :D= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Plakao, dijete drago, plakao
igram thief 3 i trenutno sam na misiji Robbing the Cradle. Igram usred dana i jednostavno se bojim igrat dalje nakon jučerašnjih šokova :cry:
Star Wars Force Unleashed??'= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A ne, pre savršena atmosfera na toj misiji. Ali igraj u mrklome mraku, priušti si taj gušt :D= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Bez problema radi na Full HD rezoluciji sa E7500 procesorom i HD5770 grafom...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Da, TFU je dosta manje zahtjevan po pitanju procesora posto su to mali leveli, dok je GTA IV open-world igra.
Resident Evil 5
Starcraft 2(Blizzard je jednostavno odlican i uvjek pogode ono sto treba)
Crysis
GTA4
Fallout 3
I katkad zaigram Just Cause 2
Sta bi ja dao da imam takav komp al ga necu vidit jos dosta dugo :(
GTA IV, CoD MW ja mogu samo trailere gledat i cudit im se (moram se zadovoljit GTA: SA i Mafia koje sam vec proso trilion puta) :pray:
Amnesia: The Dark Descent
Neznam jel je moj komp ili šta al ovo đubre je prezahtjevno a nema šanse da igram na manjoj rezi. Ono, stavim na medium i trza, koja komedija. Unistall.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, počeo igrat R.U.S.E.
koji komp imas?= Citat =:
Izvorno postao Aral
PS:meni grafika u igri ne izgleda nesto posebno,dapace
X2 4000+, 2gb ram, 8800gts 512. Ma nije u tome bit, sve druge igre igram bez beda, ovo trza od samog starta, osim ako drastično smanjim rezu. Čak ni smanjivanje detalja ne pomaže previše. A ono, igra mi baca paralax, SSAO i slične fore. Mislim, grafika nije niš posebno a opet dočarava atmosferu, nije mi jasno kaj su ugurali unutra kad je Penumbra izgledala isto dobro a išla je savršeno glatko.
Iz principa neću igrat na manjoj rezi ili bilo kaj slično, nije igra toga vrijedna.
Modern Warfare 2
Igram Borderlands na mreži. Pokrenem svoju kampanju, napravim host pa tko se ubaci. Mnogo zabavno^^
Repriziram Half Life 2, te sam započeo Team Fortress 2.
Recettear - An Item Shop's Tale, Amnesia, ME2, R.U.S.E.
my kingdom for a princess :pray:
Možda netko od vas zna: Može se Mass Effect (1) igrati na 32 bitnoj Windows 7?
Da.
Evo po prvi put zaigrao STALKERA. Obavio mozda 2 misije. Zasad mi pari zanimljivo. Nekakv FPS sa naglšenijim dijelovima RPG-a. I ovo malo što sam igrao, pari mi se da je atmosferična igra. Iako me živciraju oni pasi pošto ih nožem nemogu pogodit da ga jebeš. A mrzim trošit metke na njih, pa udren bijeg jedan :D. Razvoj igre nisam niti malo pratio tako da mi je zanimljiva igra zasad. Ali mi se čini da ce mi progutat dosta sati, a sad sam taman u stisci s vremenom. hh
GTA:SA MULTIPLAYER -kad nemogu GTA IV treba se i s tim zadovoljit :roll:
Apsolutni kralj atmosfere. Uživaj u igri, uvjerljivo najbolji FPS na tržištu. Jedini problem Stalkera je to što ćeš nakon njega izgubiti volju za svim ostalim poluproizvodima :D Što se trajanja tiče, može trajati 15-ak sati, a može trajati i 50+ sati, ovisi kako ga igraš.= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
PS: I neka te početna oružja ne zavaraju, kasnije ćeš biti Predator Zone.
Definitivno.Ni ja nisam nešto pratio tu igru i kada sam ju prvi puta dobio , reko da probam .To probavanje se proširilo na tri nastavaka od kojih sam svaki prošao barem tri puta što je ukupno najmanje 200 sati igre .Nikada prije i 99% nikada poslije me ni jedna igra nije niti neće toliko zaokupiti .
Silent Hill (1!) - igra mog djetinjstva.
Upravo sam završio onu školu. Koja je to atmosfera bila.
Pa dok ideš kroz maglu, a one ptice i psi te naganjaju.
Dobra stara vremena.
Svatko tko voli SH, a nikad nije igrao prvi, neka negdje nabavi PS i iskopa ovu igru.
Ili kad bi možda postojalo nešto što simulira rad Playstationa...
Mafia IIS- jako dobra zasad. Atmosfera prava filmska, trenutno se tučem po zatvoru. Duge vožnje mi još nisu dosadile :)
Igram Empire Total War, veliku kampanju s Rusijom, ima me na svakom kontinentu!
Великая Россия!
Kako mi je drago sto znam citati cirilicu, u zadnje vrijeme je narastao broj Rusa na forumu :)= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Zasad ti i Forenger.
знам и ја цирилицу...само незнам руски :(
fgsgdhgkhkhfgnhn,bttrk
Ne. Nice try, though.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Дечки, cупер што знaте ћирилицу.
Ja вaм топло препоручaм дa нaучите Руcки.
Руcки и Хрвaтcки cу двa нajлjепшa jезикa нa cвиjету!
= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Učio ćirilicu prva četiri razreda u osnovnjaku i čitam ovo bez problema .Pisati zaboravio skroz .Također učio i ruski četiri godine u osnovnjaku i snalazim se nešto malo u govoru i nešto malo više dok slušam.Pisanje nula ...npr ja ti ovak pišem na ruskome.
Kak ti sebja zavud ? Kak tvaja familija ?
Harašo ! :D
Half-Life 2 :pray: