-
Re: Anime & manga everything related
Double post nyaa~!
Upravo pogledao epizodu 9 Umisho... DID I JUST SEE YURI?! http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
Definitivno želim vjerovati u Sanaeinu verziju priče, iako je vrlo vjerojatno totalni BS, divna je. <3 :(
... Zakon epizoda kao i inače. Stomak boli od smijanja. ^^
Dio sa izradom web stranice na kraju. :rotfl:
Nego... Nekako mislim da Captain neće imati djece... :)
-
Da ta 9 epizoda je bila takav mindfuck da ja još nisam siguran koja verzija je prava, ali i dalje najbolje tek dolazi :D
-
Umineko je bio mlak ovaj tjedan, ali eto barem novi lik kojeg Battler ne prepoznaje.
-
Pogledao epizodu 6 Railguna. :>
Character development epizoda, sa dosta funny i cute scena. Lajkam. <3
Otkriveno još novih esper moći, kul. Nego, um, zašto je Judgmentov database na engleskom? Ne, nije do subsa, takav je... Kako god, hah, zgodno, moglo bi se tu naći zanimljivih podataka za pročitati.
Recimo, sada je bio kompletan opis/životopis jedne likice, koja bi se još mogla i pojaviti u seriji...?
Izuzev toga...
Kraj epizode, wow, that's sum gore... Izgleda da bi ozbiljnija radnja konačno trebala početi.
Najava slijedeće epizode, onaj feget kojeg je Misaka spasila stoji iza svega? Neka umre. :(
Eda, Kuroko owna cijelu epizodu. :>
http://i620.photobucket.com/albums/t...r/2ed0672b.jpg
-
Erin... je... savršen... :cry:
O zašto se to moralo dogodit pčelaru, naročito dok mu u snu kaže "Dad!". Isuse... :cry:
-
ekipa moze mala pomoc
treba mi za frenda kojeg uvodim u anime svijet top 10 animea vasih
znaci lista vasih top10 animea samo da vidim jel slicno mojem
i ako moze anime koji su do 50 epizoda jer je pocetnik
za sada gleda Death Note i obozava :D
-
Gundam 00 ravno 50 epizoda, zatim Samurai Shamploo, Paranoia Agent, Full Metal Alchemist(onaj stari, novi još nije završen), Hellsing, Kenko Zenrakei Sueibu Umisho i još par kojih se ne mogu sjetiti :D
Bio sam na sastanku danas i odgledali smo dvije epizode, jednu Gurren Lagann(ili kako su ostali preveli guram lagano XD) i mislim da je druga bila na M, ne sjećam se imena, ugl radi se o doktoru za neka bića koja su kao najbliža prirodi i u ovoj epizodi se nađe u nekom planinskom selu gdje ljudi kada za vrijeme mećave nastane tišina ogluše, tj nekakva pužolika bića koja se hrane zvukom im se nastane u ušima, i poseban slučaj gdje se hrane tišinom i od njih rastu rogovi.
-
Trenutačno je ovakva otprilike:
1. Kaiba
2. Kannagi
3. Ga Rei - Zero
4. Kemono no Souja Erin
5. Eden of the East
6. Serial Experiments Lain
7. Kimi ni Todoke
8. School Days
9. X/X1999
10. Utawarerumono
-
@Jopax : FMA, Hellsing i samurai champloo
gundam mu necu preporucit jer je prekompliciran
@raz: Kaiba od tog svega :D
1. Persona trinity soul
2. Hellsing
3. Death Note
4. Macross Froniter
5. Air Gear
6. Blood+
7. Elfen Lied
8. Code Geass
9. GTO :D <--- klasik
10. Samurai Deeper Kyo
ova moja lista je vise da ga upoznam sa razlicitim stilovima tj zanrovima animea
-
Dodaj tu negdje Trigun, goe spomenuti Kenko Zenrakei Sueibu Umisho, a možeš i Desert Punk. :3
Iako, pomoglo bi da si nam rekao kakav žanr filmova i tako toga tvoj frendač inače lajka.
-
Gledam intro od digimona i sjećanja naviru, jebemu sad mi se opet gledaju, ali ne engleska zakurac verzija, btw, zna netko koja je ovo pjesma:
_Nsys22K ... re=related
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Umineko je bio mlak ovaj tjedan, ali eto barem novi lik kojeg Battler ne prepoznaje.
Upravo pogledao, ok je bila epka. Nije bilo nekih značajnih preokreta, ali je bar Buttler dobio "plav tekst" koji će nadam se i vodit nečemu.
Sad sam opet zbunjen... čika Kinzo je živ ili mrtav? / Maria je vještica? :O
-
Pogledao epizodu 10 Umisho. A perverted one. :>
''Breast Massaging Alliance''. :pray:
Na kraju mi je bilo žao Tekede i one dvojice, nije život lak kad si butt-ugly. ;D
-
ma zelim ga upoznati opcenito s animeom
jer do sada za njega je pojam animea bio pokemoni :D
a zelim mu pokazati svu ljepotu animea
-
= Citat =:
Izvorno postao Dario_sharingan
@raz: Kaiba od tog svega :D
Kaibu si samo pogledao od tog svega ili?
Ako da...
...od komedije sam se uz Kannagi pošteno nasmijao. Ima dosta internih fora, ali većinu se toga skuži.
Kemono no Souja Erin ako voli Fantasy setting i dramu. Malo je spor anime pošto ima 50 epizoda, ali zato ima vremena razvit likove i upoznati nas sa njima.
Serial Experiments Lain je psihološki anime, prilično intrigantan ako mene pitaš. Ne samo zbog raznih religijskih značajka i povezivanja virtualne realnosti sa stvarnošću već i samom činjenicom da je rađen prije 11 godina kada internet ipak nije imao toliko veliku ulogu kao što to danas ima, a ovo pomalo plaši kada vidimo kako je direktor "pogodio" budućnost. Preporuka ako voli nešto za razmišljanje nakon gledanja.
Eden of the East je... mnogo toga, misterija prvenstveno možda. Neću trošit previše riječi, vrlo je dobar uglavnom. Ovaj mjesec dolazi i prvi film koji se nadovezuje tamo gdje je radnja stala u seriji. :thumbs2:
-
Preporuka za neku humoristicnu(ili neku sa spesl mocima- naruto, digimon alike) animu?
Odgledah One Piece do neke.. 20te epizode, nezz jel da nastavim il ne.. :O
-
Double post nyaa~!
Pogledao i epizodu 11, isusekristealahu. :pray:
Umro sam na Captaina. :pray:
I cijeli endurance contest... ''The team that loses will shave their under hairs... '' :>
I da, ponovno pervy epizoda. :> Oppai everywhere... Nažalost i cenzura. ;(
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Preporuka za neku humoristicnu(ili neku sa spesl mocima- naruto, digimon alike) animu?
Odgledah One Piece do neke.. 20te epizode, nezz jel da nastavim il ne.. :O
Nastavi :D . Preporucio sam OP desecima ljudi koji su prije gledali Naruto ili Bleach i kasnije im je OP posto duplo bolji od navedenih.
-
Nekak mi je dosadan malo tu oko 15-20te epizode.. valjda ce se to kasnije popravit? :O
-
@blood4me - Od komedije preporučam Chobits, Kannagi, Hetalia Axis Powers, Doujin Work.
-
Chobits seems cool :D
Idem sad dlat hhh..
Sam da pitam, jel downloadanje anima ilegalno? o.o
-
Kako kojih, vjerojatno zavisi o tome jel su licensirani, ili tako nešto...
-
Skidati subbse, tj. titlove nije ilegalno.
Sve ostale kombinacije, bez da si iskeširao animacijskoj kući u Japanu, pak je... striktno gledano barem.
-
Predator, jesam ti fino reko, hehe, sad se i meni gleda opet XD
-
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Nekak mi je dosadan malo tu oko 15-20te epizode.. valjda ce se to kasnije popravit? :O
Po meni postaje sve bolje i bolje, a trenutna situacija u mangi je epic. Nije da nema nekih dosadnih epizoda, ali u svakom slucaju meni najbolji anime.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
@blood4me - Od komedije preporučam Chobits, Kannagi, Hetalia Axis Powers, Doujin Work.
Kenko Zenrakei Sueibu Umisho goddammit. :@
I ti ga konačno pogledaj. :>
Inače, izašao novi chapter Kampfera! :>
-
Hoću... jednog dana. Na tebe je prvom red da pogledaš Kaibu :>
-
Zašto mi ova pjesma ne izlazi iz glave. >_>
E lol, tek sad vidio kako nevjerojatno saka eng. dubbed verzija:
Japanski jezik je megamnogo više cute nego engleski. :3
E da, izašle su To Aru Kagaku no Railgun OP i ED singlice. Megamože. :3
-
Self-quote time
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Zna li tko dali je novela Kemono no Souja (獣の奏者) aka. The Beast Player prevedena na engleski?
Jednostavno se ne mogu zadovoljit činjenicom da će anime od 4 volumena knjige obuhvatit samo dva.
= Citat =:
As the door opened, Erin woke up. There was still some time before sunrise and the sound of the rain pattering against the thinly tiled roof she could hear in the dark didn’t seem as if it will cease soon.
She could just barely make out her mother washing her hands in the waterhole in the floor. As her mother quietly tiptoed her way into their bedding, the smell of the rain and Toudahs drifted by. She was covered in the unique scent that came from the hard scales of the giant amphibious Toudahs warriors rode and it smelled similar to musk. It was so strong, you could tell where their riders were in battle.
Erin’s mother, who took care of the Toudahs, always smelled like that. To Erin who grew up with the smell, the scent was like that of her mother.
“…Mother. Was that thunder?”
“It’s far away. The thunder clouds are on the other side of the mountains so don’t worry. Go to sleep.”
Erin breathed a sigh of relief and closed her eyes.
Želim to, odmah. :(
-
Woot napokon se pojavila subana zadnja epizoda Guin Sage
-
Pogledao epizodu 12 Umisho. Isusa ti. :pray:
Kul su prikazali napetost natjecanja, dođe mi da počnem navijati. :)
SMMS vs. Ono Island Treasure song. :>>>>>>>>>
Opet sam umro na Captaina, najsmješniji lik ikad.
Orizuka. :(
How the hell je ovaj anime dobio R+ - Mild Nudity rating, ja zbilja ne razumijem.
-
Double post nyaa~!
Dovršio Umisho. Prezakon zadnja epizoda, cijelo natjecanje je bilo win, kao i epilog poslije njega. Zgodna fora sa onim slideshowom na kraju, kao ''što je bilo dalje'', iako bi radije drugu sezonu...Ali dobro, zato je tu manga, koja je puno duža... Ocjena... 10/10. Awesome. :3
I za kraj, moram ponovno spomenuti Captaina Ikariya ''Ikamasa'' Masu, najsmješnijeg, najporemećenijeg lika igdje, ikad.
-
Tehehehe, ono jest bila premoćna scena, nego, odgledao sam Doujin Work, isto odlično sa tonom lol-ova, posebno na različite interpretacije odnosa između Justicea i Hoshija, i naravno Tsuyuri, manipulativna kučka, koja je i dalje osom :pray:
-
Da, Tsuyuri, obožavam ju. <3
Btw...
^^
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Double post nyaa~!
W00t iz dis, izašao bonus chapter Otome no Iroha!? Može. :pray:
Usput, izašao je nekakav unofficial Spice & Wolf doujin ero-anime, hm hm... :>
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Triple post nyaa~!
Nakon puno nagovaranja od puno osoba, konačno počeo gledati prvu sezonu Haruhi. Pogledao zasad tri epizode.
... draga me u mozak ovo sa tri različita rasporeda, svako malo odlazim na Wikipediu provjeriti koju epizodu bi trebao gledati slijedeću... I zašto pobogu na kraju svake epizode mora biti najava za slijedeću... Za sva tri rasporeda. (>_>)
Uglavnom, odabrao sam nelinearni, airing [Kyon]Sraspored... Tim redom je valjda prvotno zamišljeno da se gleda... Right? (>_>)
Dakle, dosadašnji dojmovi, hm... Haruhi je svakako moe, i owna što se tiče natjeravanja ljudi da nešto naprave [Ucjenjivanje likova iz računalnog kluba, win. :pray: ], a Kyon je kul u ulozi narratora... But I still fail to see what the big fuss is all about. Možda me jednostavno odbija činjenica koliko je anime svugdje overhypean, ali uglavnom, zasad mi se ne čini kao ništa posebno. Nhf, Otaku.
I da, Haruhi je bila seksnija sa dugom kosom.
-
Ja bi ju zatukao vazom, eto što ja mislim o Haruhi i o tome koliko je zabavna.
Inače, Guin Saga je završila... naravno, ostavljen je prostor za 2. sezonu, ali samo finale je bilo poprilično ne-cliff hanger i dalo je osjećaj kraja tog poglavlja. Jedva čekam drugu sezonu. Što se tiče Erin... damn, nije njoj lako, a serija postaje sve mračnija u zadnje vrijeme, da ne spominjem politička. Nice. Aoi Bungaku nešto kasni sa subbsima vidim.
-
= Citat =:
Lolz
Inače, 5 epizoda Aoi Bungaku je još jučer izašla. Izgleda da je ova komičnija od prošle priče :)
-
Pogledao epizodu 4 Haruhi.
Kyon o rasporedu epizoda: ''This seems unnecessarily complicated. ''
No shit. :I
-
= Citat =:
Inače, Guin Saga je završila... naravno, ostavljen je prostor za 2. sezonu, ali samo finale je bilo poprilično ne-cliff hanger i dalo je osjećaj kraja tog poglavlja. Jedva čekam drugu sezonu. Što se tiče Erin... damn, nije njoj lako, a serija postaje sve mračnija u zadnje vrijeme, da ne spominjem politička. Nice. Aoi Bungaku nešto kasni sa subbsima vidim.
Tu se slažem, anime je zabavan zbog ostalih likova, Haruhi je dežurna iritantna kurva. Ima baš jedan H-doujin u kojem Kyon u naljevu bijesa pretuče Haruhi i siluje ju, epic win. :)
-
Ok, pogledao Aoi Bungaku... sljedeća je epizoda navodno kraj ove priče i počinje nova. Više sam uživao u prvoj adaptaciji.
Neznam što da mislim o ovome... počinje nadasve komično, a čak ima i chibi dijelova, da bi završilo full ozbiljno sa ženskom manipulacijom i pokoljem vlastitog harema o_O. Neznam, imam dojam da ovo nije bilo dosljedno jedne novele.
-
Pogledao prvih šest epizoda Haruhi. Konačno nešto objašnjenja oko nje same, iako je sve i dalje potpuna zavrzlama.
Lol na šestu epizodu, koja završava u stilu ''Nastavit će se...'', a sljedeća epizoda po Kyon rasporedu je neka sasvim druga, iz drugog story arca, i nema veze s ovom. :I
S druge strane, počinje mi biti zabavno čitati episode discussion threadove na MAL-u, gdje ekipa nema pojma o kojoj epizodi zapravo raspravljaju. :)