FFS malo ga seres nema šanse da si to sfarmo u 6 minuta,= Citat =:
Izvorno postao Teon
jer kad igram sa sf npr najvishe sta sam uspio sfarmat bot u 9 minuta...
(imash replay)
Printable View
FFS malo ga seres nema šanse da si to sfarmo u 6 minuta,= Citat =:
Izvorno postao Teon
jer kad igram sa sf npr najvishe sta sam uspio sfarmat bot u 9 minuta...
(imash replay)
Ako si last-hitao, ubijao rikija i onu drugu mnogo puta, doša bi do lvl-a 6 prije nog li skupiš toliko love!
Nevjerujem ti dok nevidim replay!
Steta nemam vise replay posto sam odigro jos partija. :(
Neg sad sam skuzio napisao sam bot pa vas to mozd zbunjuje, mislio sam boots of speed ne travelke, my bad :oops:
A i ste culi za hiperbolu? Mozda nisam bio lv 6 (ne 6 min ko sto je neko procito) nego negdje 7 il 8
No zar je to bitno, radite strku oko toga ko da je tko zna sta, ono kaj sam htio reci je da je riki prilicno dobar heroj kao takav
Vjerujem ti donekle jucer sam sa windrannericom u 18 minuti imao hex i phase boots i 3 null talismana :rotfl:
Uf, I'm relieved - napokon mi neko vjeruje :D
A sto sam ono htio reci, aha da:
Windrunnerica mi je odlican novi heroj. Skillovi su mi na njoj odlicni, ima "nuke" sa powershotom, "stun" sa Shackleshotom (koj je odlican kad uhvatis dva heroja u stunu, skoro ko WDov cask) te jos bolji escape mechanisam sa Windrunnom. A za kraj ulti odlican za backdoranje ovaj hocu rec unistavanje towera :D
a ulty i nije neš, al za stilanje je :pray:
Ma ulti je odlican za rusenje towera, no ne i za killove radit jer ti protivnik bjezi, ne stoji ko tower. No ulti moze bit dobar za killanje kada su teamfightevi pa nekog tvoji perma stunaju dotle ti deres po njemu, ili jednostavno nadjes metu koja se ne mice te pridjes tak da te ne vidi, a posto je u team fightevima "guzva" nece primjetit da ti rokas po njemu sa ultiem a dok primijeti prekasno je
ma windrunnerica owna :) lvl 6. ona strijela od 270dmg na lvl 3 + shacke + ulti = kill jedino ako se radi o centu ili drugom tanku koji ima 1k hpa :S
ma owna ona, al ipak ne svakog... luci npr. owna rangerice... kad se sjetim šta mi je teon radio traxi s lucijem u laneu, kad sam još počinjo dotu....
jučer ja sam u laneu s lucijem, na sylvannu i admirala... ubijem sylvannu krenem bježat, i ono đubre admiral me kod towera ubije, a njem još 100 hpa ostane...
luci je vrlo dobar heroj, nije tolko item dependable, kolko je lvl dependable, sve što se treba učinit na low hp heroja je stisnut v na njeg, pa stisnut d na njeg i to je to :D jedino ak je techies u pitanju onda prvo d pa onda v x)
Tocno to, a iteme lako dobijes sa Devourom. Nekad prije kad sam igrao samo IH 2v2 bi redovito rmkali kad bi ja dobio Lucifera posto kontra tim ne bi imao nikakve sanse :rotfl:
P.S. Dugo ti je trajalo ovo tvoje "odricanje" dote :pray:
Ne slažem se u potpunosti s time.Josh brže sfarmas iteme kad mu kupiš midas :) ž= Citat =:
Izvorno postao KI KI
A i trebaš mu kupiti dobar mana regen npr. bf.
roflmao kaj malo mjenjaš imena?
netreba luciu midas :S waste of money :) jedan HoT mu skupis i gg nemru te ulovit i imba regen i nice hp
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Pa jbt , zar neznas kombinirat ulti i 3. ; stunas ga dodjes do njega bacis 3 . i ulti . ti imas jako velik ms a on smanjen; tako da ti je ulti u dobra i za heroje .....
Pa zar neznas da ja idem na powershot i windrun ... :?
Drugaciji stil igre pa mi tu ulti ne pase ...
nevalja ti taj stil igre :P
ja idem stanardno power,wind,power,wind,power,ulty itd
i onda tek na 10 uzmesh stun
a ja idem na powershoot i stun pa se ne hvalim xD
btw odreko sam se od dote, ovo malo odigram za zabavu kad ownam AIja u lotr tw, dobre sam volje, pa su ju malo pokvarim...
jučer sam u sat vremena 3 puta igra pandu i 2 puta me dcnnta, 3. put net krepo :-x taj heroj je uklet...(i to sam bio na midu owno likove :))
Ispravite me ali mislim da mu netreba vanguard :S
možeš al nemoraš... pošto mu mjenja postotak healtha a ne broj, u više situacija je korisno...= Citat =:
Izvorno postao Tinox
Terror bladu ide boots of travel , S i Y , Eye of scady , Buterfly...........ovim redom
pt (agi), eos, 2 bashera, nes jos za dmg, sa iluzijama imas perma bash tako da.. sny je potpuno nepotrebna njemu..
dobro da iluzije bashaju
da bas htio komentirat -.-"
iluzije rade "fake bash" koji samo radi animaciju basha i dok traje, nemožem uletit pravi bash= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
yep thats true! ti imas osjecaj perma basha ali samo je animation iznad heroja a posto terror ima jedan od brzih att animation brze lupa te brze stuna te sa 2 bashera je perma bash u late gameu
uff ne tim redom prvo ide eye of skadi,buterfly,helm of dominator,bot,buriza= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo
(opet sny uvaljujes :roll: )
Ide onako kako je jonny reko... postoje 2 jaka builda za terrora, prvi je taj, sa sny skadi butter, a drugi ide na diffusal / yasha / butter
ma ja sam jednom sa terrorom igrao protiv centa i skupio si butter, manta, buriza, BoT, assault, mkb
pwn
kolko ste onda vi to dugo igrali??? :rotfl:
jbt kiki jel se meni cin ili ti skoro svakom heroju iste iteme radis? xD