= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ta puška je nešto kao hunting rifle ili.....?
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ta puška je nešto kao hunting rifle ili.....?
Hunting Rifle na teškim steroidima. Troši magnum metke na neku foru. Ubio Super Mutant Mastera jednim headshotom. Nekoliko puta. Bolest od puške. Popravlja se Hunting Rifleovima.
Uffff. Idem sada pregledati svaki milimetar muzeja da ju nađem. Ako je kakvu ju je Boz opiso.... :killyou:
Da, Deathclawa ubija sa 2 metka u glavu (prvi hitac uvijek iz sneak moda), SMMastera sa jednim metkom, Milelurk Kinga također sa jednim metkom, a da ne pričam o lesser creaturama :D Zamisli si Terrible Shutgun sa 15 metaka i dometom od snipera :D Fenomenalna puška, unique item.
Dok je recimo Terrible Shutgun tek OK, lijep damage radi, ali moraš biti drito na 2-3 metra od neprijatelja da napravi taj damage. Čim si malo dalje, kao da ih proljevom prskaš, samo ih naljutiš, a ne umiru :(
E, i da, oružje ima Spread 0, dakle preciznost snipera na velike udaljenosti.
Baš sam negdje u lincoln memorial muzeju, di se to nađe?
Negdje u izlogu, traži, našel buš :P
A na kojoj težini ta puška ubija jednim headshotom?
SMMa na najtežem ako čučiš i dobiješ crit-headshot svaki put skoro.
http://www.imagesforme.com/out.php/i285586_untitled.JPG
Evo mene i mog frenda...ajde pogodite koji sam ja :)
ovaj manji? :)
Da,to je sve radijacija kriva...bio sam viši kad sam tek izašao iz vaulta... :)
kako izaći iz one špilje little lamp light
dvije su neke poluge ali kad ju povučem piše da se trenutno ne može koristiti
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Vrata kroz koja si ušao u grad bi ti trebala biti otvorena,ti valjda pokušavaš otvoriti vrata za vault 87...
Te 2 poluge bi ti trebali otvoriti "gradonačelnik" i klinka koja inače čuva vrata,brijem ona u rozoj haljinici. Trebaš razgovarati s gradonačelnikom i nagovorit ga da te pusti,iz nekog razloga nece nakon prvog razgovora krenut prema ogradi.
Zbog toga dijela igre zamrzio sam odluku da nema child killing,mislim ti klinci su me toliko iznervirali eee...
= Citat =:
Izvorno postao Domy
ja uopće nemam tu opciju da mi otvori vrata :o
Ma ima ziher negdje u razgovoru. Prodi kroz cijeli dialog tree ispočetka s malim.
Il trebaš prvo neki quest obavit za njih da im se svidiš. Buffoute prodat i još nekaj.
Pojma nemam, i mene je to iznerviralo,al zato kaj sam ispreskakao razgovor s mayorom pa sam mislio da sam nekaj propustio u uputama
pregledao sam sav razgovor sa tim klincem, i nema, valjda ću trebati napraviti taj quest, kome se trebam obratiti za njega? :)
Došao sam do onog podzemlja lincoln memorala, što treba napraviti s onim pumpama i to? Došao sam u prostoriju gdje je sklopka za pumpe, kaže da ne mogu aktivirati.
Pogledaj malo na Pipboya tu ti sigurno piše što si promašio. Ili si došao do krive pumpe, pogledaj na mapu.
I ja isto.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Igra je i onako puna krvi i piše da je za preko 18, pa ne vidim razlog zašto nemožeš pobiti te balavce ako igraš kao evil lik.
Pa ionako ubiješ neke ako razneseš Megaton.
kad sam završio onaj quest od three doga, dobio sma ključ za neka oružja? gdje se to nalazi?
mislim da bi imali problema sa izdavanjem igre onda, tj negdje bi bila zabranjena.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
baš me zanima gdje je (ili su) atomske bombe detonirale u washingtonu.
valjda tamo gdje su eksplodirale bi trebala biti žešća pustoš, a uopće je nema u downtown dc
Pogledaj malo po mapi, negdje je u sredini se stvorio marker.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
bio sam sad tamo i nisam našao ništa posebno, par granata i malo municije
Lol, upravo sam našao 2 Bobbleheada u 3 minute razmaka :D Istražujem Sjevero-Istok mape i nađem jednoga u Republic of Dave i vidim da imam još jednu lokaciju neistraženu, odem do onog Garbage Disposala i tamo nađem još jednoga xD I to kaj je najbolje, oba su SPECIAL verzije (Agility i Perception) :pray: Još ih nekoliko moram naći da upotpunim kolekciju :P
Bravo ti!
Inače obavio Oasis kvest, ljepo sam mu zaustavio rast i pokupio nagrade, a onda...
http://www.imagesforme.com/show.php/...AROLDBURNS.jpg
NOTE: jpg format mi je zasro sliku
Lol, dobro lik skviči kada ga kuriš :D
Evo 2 ScreenShota:
http://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot11.jpgS- party brahmins :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot12.jpgS- pre dobar filing je vidjeti ovakvu lokaciju u igri.
Nego, taj Fort Constantine je rudnik zlata :pray: Našao sam municije i municije u nedostupnom dijelu :pray: Plus valjda najjači armor u igri 8)