Jos samo 3 godine :(
Printable View
Jos samo 3 godine :(
GTA complete pack 14,99€ :O
Super ponuda, ali bolje je još malo pričekati jer je moguće da će biti za 8 eura kao i prošle godine.
Yep, best deal ever je to bio. U kurac i kartice i sve.
Community's Choice i Flash Sales su pogubni po novčanik.
Jep, još nije ni 24 sata prošlo i već sam piknuo tri naslova.
Pas mater.
Ja krećem sutra sa kupnjom...inače bi isto kupio već tri naslova..ako ništa, uštedio sam nekih 15 eura :D
Misliš na GTA complete pack?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Da
A niš, onda ću još čekat do 23.
Trine 2 3,24€ do 17h
Portal 2 3,75€ (1+2 4,74€) do 19h kao i sve ispod
Legend of Grimrock 4,39€
Terraria 2,49€
Darksiders 5€
Sanctum complete 5€
I fulali ste recimo Saints Row 3 za 7,5€ ako je ikog zanimalo. 25€ sa SVIM DLC-ovima.
Eh da i Heroes 6 je 15€ do 19h, al ako to neko kupi, nogom ću mu grkljan probit.
You now own Project Freedom, Fluttabyes, Chrome, Chrome: Specforce, Portal 2 - The Final Hours, Eternity's Child, Swords and Soldiers HD: Super Saucy Sausage Fest, Unreal Tournament 2004, Might and Magic: Clash of Heroes - I Am the Boss DLC, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood, DOOM 3: Resurrection of Evil, Quantum Conundrum, Starscape, Dungeon Defenders Penny Arcade Costume Pack, Demolition, Inc.
dobro sam se jos kontrolirao za prvi dan
Kupio sam samo Deus Ex - Human Revolution. Nema se, jebiga. :)
Portal 2 i Trine pack zasad. Drugo sve ili imam ili me ne zanima.
Jel' se dobije viška kopija kada se uzme trine pack? Ne sjećam se jel to prije bilo :(
Ako da, piše.
Onda ne. :(
Ista stvar i sa ovim daily indie bundleovima... HORSESHIT.
Ja piknuo Saints Row The Third, Trine 2 i Darksiderse za sebe, Admiru uzeo mislim da onaj Eternity's Child i Audiosurf za SG.
Updateaj si wishlistu da ti i ja uzmem nesto
NISAM ZADOVOLJAN TVOJIM TRENUTNIM PORETKOM
Javi se kada budeš igrao Trine 2, to možemo u co-opu^^= Citat =:
Izvorno postao Maloki
SR3 60% off na GMG, pa eto ako netko ima credit tamo od trade-ina besplatnih igara ili kakogod.
Upiknuo Hard Reset i Trine 2 i spremio 5€ u wallet da imam ako naiđe šta da valja. Sad čekat zadnji dan. :)
Jel mi tko može uzet CS, uplatim mu na račun?( Nisam siguran koji se igra više trenutno Source(kojeg nisam probao) ili CS stari na kojem sam odrastao?)
koja je vjerojatnost da će snizit max paynea 3 još na nekih 50%?
Pa reko bi da je moguće.
Al gle, sve te igre koje su na special promotion do kraja salea je najbolje i ostavit do tad jer ono, ne gubiš nikaj.
Ako bude na većem sniženju super, ak ne bude onda ga kupiš po toj cijeni i gg :)
Jel kaj valja taj Darksiders? I ovaj Star Wars 2 Force Unleahshed?
Darksiders mi djeluje kao dobar HnS, a TFUII je smeće krvavo.
Igram Darksiderse na plejci ovih dana, rulaju. HnS akcijska avantura s primjesama RPG-a smještena u Heaven vs. Hell setting. Meni bolje atmosferično nego Diablo :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ako pričaš o Diablu 3, sve je atmosferičnije od njega, tako da baš i nije neki kompliment.