Vjerojatno puno vremena provede pred igricama.
Printable View
Vjerojatno puno vremena provede pred igricama.
sigh, bitno da su naglasili da govori rvacki ali sa JAKIM BOSANSKO HERCEGOVACKIM NAGLASKOM
sto se ocito vidi iz loseg zvuka i tri riječi koje je izgovorila
meh, bitno da se to mete nekom drugom pred vrata, zasto bi to bilo nas problem :(
a i vec vidim sljedeci naslov, djevojka koja bacala psice u vodu takođe i igrala previše računalne igrice, mora da joj je jadnoj scena ubijanja civila u CODu pomutila pamet pa je krenual bacat psice u rijeku jer se samo tako moze spasit svijet :(
also, 24 sata je neviđeno žutilo, u životu gore i novine sa više tračeva i neistine vidio, nebi se cudio da su za ovo culi sa /b/a
Ne kužim što je vama.
Ne selima je normalno ubijanje štenaca,ali uglavnom ne snimaju i samo ih ostave u šumi ili neš.
I pritom se ne smiju tome i ne stavljaju video na youtube na kojem je jasno vidljivo da uživaju u tome. Nisu ni prvi ni zadnji štenci koji će ovako završiti, normalno, nego je zapanjujuće što netko može uživati u tome, osobito u toj dobi. Ja sam kao mali cmizdrio kad su ubili Bambijevu majku ( :gitara: ) i ovakav okrutan stav prema malom psu mi je jednostavno neshvatljiv. Čisto sumnjam da se djevojčica potrudila napraviti neki oglas gdje navodi da daruje psiće ili nešto slično. A čisto me zanima kako će joj biti kasnije kad se sazna tko je to :)
Zna se tko je ona.
Mozda je bila slijepa pa je mislila da baca krompire?
Znači da uskoro možemo očekivati novi video, ovaj put s obrnutim ulogama :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
da li /b/ nudi i dokaz da je to ona uz ovaj link?
Prokleti facebook,pokusam nekog dodat u prijatelje i
Dali znate ovog korisnika lično? Da bi zaustavili zloupotrebu Facebooka,ovaj zahtjev ne može biti poslan.Da saznate više,posjetite Centar za pomoć.
Što je najgore,kad posjetim centar za pomoć piše Nismo u mogućnosti pronaći FAQ kojeg ste zatražili :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Da li vas nervira zaostalo i konzervativno razmisljanje?
Primjer. Sretnem prije par dana frenda s kojim sam isao u osnovnu. I tak malo pricamo i odmah pitanje, jel si se ozenio i jel imas djece. Reko ne, niti imam namjeru u skoroj buducnosti, ali tko zna. Nato mi odgovara da se nisam nista promjenio i da sam jos uvijek neozbiljan.
Da li je stvaranje obitelji stvar ozbiljnosti?
Mislim ako je tako zasto onda svaki cas gledam da mi se frendovi iliti poznanici zene/udavaju jer su napravili djete tj. netko im je napravio djete.
To je ozbiljno jeli?
Lol, frendu ti nisu sve na broju onda. Iako, moja škvadra je tu negdje preko 25, polovica je već zaručena, drugi pak samo kaj nisu i tako to...al i dalje smo neozbiljni do krajnih granica, sve me sram uopće i pričat o tome.
Bičam po rojevima osama koje mi nedaju mira do ručam....GOD DAMMIT
Slažem se s tobom, ja isto kanim zavlačiti brak čim duže, kad se osamostalim, malo uživati u slobodi od žena. :)= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Kao da je štancanje žgepčadi i životno vezivanje za jednu osobu jako ozbiljno. Dovoljan mi je primjer vlastita sestra koja se udala, napravila hrpu klinaca i postala primitivna seljančura. Ne hvala.
http://www.starpulse.com/news/index.php ... ward_for_pS :rotfl: :rotfl:
A sad... I meni je grozno da je bacala te pse i to, ali ovo je sad stvarno bezobrazno i glupo. Eto na čemu se Hollywood reklamira.
Bičam po HTŽ-u
Bičam po 12. gimnaziji, kaj oni očekuju da mi sutra kad dođemo u školu ćemo sai formirat razrede ili kaj?
Ne, reći će vam pred školom.
Retardirano je to. Pola škola nije ni objavilo popis razreda :/
Ovdje niti ne treba.
Kad ima samo jedan razred po usmjerenju.
Tho, sad su 2 odjeljenja 1.G, nakon, stajaznam, oduvjek.
Retardirano je što škola počinje u 7 , a bus polazi u 6 što znači da se ja moram ustat u pola 6 :(
Koja je pa to škola koja počinje u 7?
Loša.
Meni počinje u osam al svejedno ustajem u pol 6 :(
Meni počinje u 8 ali inače ide u 7:30 :)
Ne znam zašto počinje u sedam , ali počinje baš ću pitat sutra , ali mislim da je tako u cjelom gradu.