Hvala puno C :thumbs2: . Nisam uopce pomislio da je neko vec imao takav problem, sljedeci put trazim :oops:
Printable View
Hvala puno C :thumbs2: . Nisam uopce pomislio da je neko vec imao takav problem, sljedeci put trazim :oops:
Necujem nista na zvucnicima,kada pojacam ona samo šušti,mislim to se odjednom desilo,bilo mi ujutro zvuga,kada nakon nekog vremena,samo nestao zvuk,kada pogledam u device menager pokraj jednog ima onaj žuti usklicnik sta je vec i pise unknown device(pod sound)
Pretpostavljam da imas onboard zvučno rješenje?
sta,da reinstalliram to? :D
1. Reinstalliraj one drivere za Onboard (ima ih na svakom pcplay DvDu)
2. Ako imaš Win7 pokušaj ponovo uštekat zvučnike, znaju se gluposti događat u onom sound manageru
Blink, £Sje Engleska valuta, tj. GBP?
Jest, evo imaš ovdje popis znakova za sve svjetske valute
http://www.xe.com/symbols.php
Instalira sam neke moddane drivere za graficku intel 4500mhd, koji joj podizu "dedicated memory" sa 64 na 128, ali mi se nakon nekog vremena, najcesce nakon reboota, ponovno vrati na 64, tj sam mi kompjuter instalira druge drivere. Skenira san ga od virusa i ocistija sa avg tuneup ali opet isto.
Koji OS?
7ica pretpostavljam?
Jep, 64 bitna, why? Ucestalo nesto?
Ma, sedmica ne voli bas moddane drivere, ili bilo koje koji ne odgovaraju onim običnim
Dakle
Start-search- upisi gpedit.msc
Onda ono lokalna grupa il sta vec
Computer Configuration->Administrative Templates->System->Device Installation.
i tu mozes iskljucit da ona po defaltu instalira svoje preko tvojih dirvera, ako nebude i dalje radilo javi :D
Ima njih tamo 7-8 i sve su na not configured, ali citam im opise i cemu sluze i ne mogu povatat koji od njih je za ovo sta ja ocu :oops:
Pokušaj naći gdje se nalazi "Prevent Installation of Devices not described by other policy settings" ili tako nest slicno i stavi na Enabled
Frendu se pokvario komp i ne moze vise doci do boot opcija da formatira disk.
Kad stisne F12 dobiva otprilike ovakvu poruku:
Da li se može problem riješiti ili postoji možda neki drugi nacin da formatira disk na kojem su windowsi.= Citat =:
invalid boot file at win:C
Windows startup repair, i onda probaj opet format
Dakle odem ti ja prebacit pijesmu na mobitel,preko NPS(New Pc Studio),i nece mi se otvoriti mislim otvori mi se ali mi ne prikaze opcije
I istaliram nakon toga Samsung Pc Studio 7 a taj mi ne detektira mobitel uopce
U cemu bi mogo bit problem,u driverima?Posto vidim u device manageru da mi je pored jednog zuto nesto
Zasto mi kad idem uc u Chronicles of Riddick escape from butcher bay javi nesto da je potreban OpenGl 1.3 ili vise? Vidija sam neku bazu sa Riva tunerom, ali ne snalazim se bas u tom programu.
Pentium Dual-Core CPU T4500 2,30 GHz
3,0 GB RAM
Intel 4500mhd
MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Jel zna netko zasto mi HD video trza kad ga skinem sa interneta?
Da pogodim, m2ts format?
Mmm... wmv file.
a tako... jer ja imam određeni .m2ts video koji mi isto šteka do negledljivosti pa...
Mislim da u postavkama povezivanja ili tako nešto možeš birati da ti se otvori sadržaj mobitela itd. u obliku mapa, tako nekako, ne znam sigurno kako zvuči jer mi je Samsung potrgan, lol. Worth a try. Bolje nego taj PC Studio bullshit.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
evo preko PC studia i prebacujem hehe
samo jedno pitanje nabrzinu,gdje da skinem jezike(japanske i tako te i one znakove da mi nebude u kvadraticu sve) za firefox
Ne znam je li se RivaTuner puno mijenjao, ali sam to ovako riješio još davno:= Citat =:
Izvorno postao Falus
main--donji customize--compatibility--opengl version string override--1.3 ili 1.4
Brzopozetno pitanje:kad zelim updejtat drivere,moram li brisati stare ili mogu samo kliknuti update drivers i restartati
Ne moraš brisat stare drivere
heeeeelp... svaki dan mi komp javlja da imam malo mjesta na C:... i svaki dan pokrecem CCleaner koji napravi izmedju 200 i 400mb mjesta, da bi sljedeci dan (nakon gledanja par stvari na youtube-u), opet imal jedva 100mb praznog mjesta...
ideje?
Hint: prebaci njavu sa C na D. Problm solvd.
Što god gledaš na jutubu, gdje god surfaš, sve se sprema u browser cache. Tako da nije problem u jedan dan nakupit parsto megabajta u cache.
Ili si malo uredi C, zbriši i uninstaliraj što ti ne treba, ili kupi novi HDD. Druge ti nema.
nema njave nikakve, na c su samo windowsi, dok je na e sve ostalo, s jos 20gb praznog prostora...
I da pogodim, browser si installo na C takođe?