Mount & Blade - Warband i Virtual Villagers 4.
Printable View
Mount & Blade - Warband i Virtual Villagers 4.
Just Cause 2 prezadovoljan
Freelancer, pregledavao malo stare Hackere i naletio na ovo čudo, probudilo mi je želju da ponovo odigram. :)
Mod Flak 88 pa da zaigramo mp.
Ako zorg i blato imaju jos instalirano mozemo na jednom serveru igrati. :D
jebote, ja sam sad ovo instalirao, dao mi frend još pred pol godine. nikad nisam igrao pa ne znam što da očekujem :(= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ja sam ga instalirao pred koji tjedan al kad sam vidio grafiku zgadio mi se. Kad je ovo došlo to se igralo samo tako. Da moram birat rađe bi sad igrao Freespace2.
Jop uvijek Baldurs Gate I. Igram ga već tjedan po najmanje 3 sata dnevno, i još nisam ušao u sam grad Baldurs Gate. Duga je igra.
Assassins's Creed 2, i svako malo nabacim partiju BF: BC2. :)
AC2, ME2, DA:O i JC2
:)
Mount and Blade i GTA 4.
Planescape Torment.
So much win.
Već tjedan dana samo Civilization 4.
Svaki put pomislim "dosta je, neću više" i svaki put se prevarim.
Prokleti Sid Meier :(
Daa, odlična igra. Tak se i meni isto dogodilo pred koji mjesec, nikak da se skinem s nje.
Assassins Creed 2, Just Cause 2, Super Castlevania 4 i M&B Warband.
jel bolja od trojke? koliko sam vremena na trojci proveo, ufff....= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Assassins Creed 2, predobra igra.
stalker cop, cod waw
BF:BC2
Jako zabavan singleplayer, kul likovi, napucavanje dobro odrađeno iako helikopteri nenormalno jebu živce, hakanje coda je također bonus :D
Nešto malo Just Cause 2. Srednja žalost.
I agree :)= Citat =:
Izvorno postao System
A ne. To je najbliže što će roman ikada doći tome da bude istovremeno i funkcionalna igra (VN su no-no).= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Slabo sam igrao prijašnje nastavke tako da ne mogu usporedit.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Svakako probaj četvorku, meni je igra odlična.
+1= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Titan Quest+ exp
Sasvim ok H'n'S, malo spor ali ako ga pravilno doziram ne postaje dosadan, trenutno sam prophet i obožavam onaj AOE spell iz dream masterya, na višem levelu instanto bije slabije neprijatelje, tako mi je jedan od većih užitaka kada se na mene zaleti 4-5 satyra i onda opalim ovo i polete kao ptičice na sve strane :D
Heavy Rain, a na cemu drugome nego na PS3... odlicna igra, poboljsani Fahrenhait, savrsene kontrole i grafika...
Legacy of Kain: Soul Reaver
Ovaj puta ću sto posto preći... Dosta je zafrkancije, serijal me lovi u snovima, MORAM ODIGRAT SVE. :)
Wii Sports Resort. Košarka i mačevanje su neopisivo dobri :D
Dawn of war 2,metro 2033,mount & blade warband i napoleon total war
mw2,css,dragon age origins
Children of The Nile.SZahvaljujem Šnicli na preporuci. :)