A tako su mange dobile ime... :)
Printable View
A tako su mange dobile ime... :)
Enigma Of Zero: Return of Matrix Invaders? :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
kad sam vrlo uvjerljiv momak
Jesi :D
Manga, frajer sa srebrnim križem od 10 kila i atletskoj majici iako mu stomak odavno nije ravan, najčešće vozi aute sa jeftinom plastikom koja izgleda relativno dobro, ali je u stvari totalno nefunkcionalna. Nadam se da si dobio jasniju sliku :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mogli ste samo prevesti manga = mangup.
Radim u restoranu sa otvorenim roštiljem, roštilj pun lignji i pridje lik sa ženom i kaže gle imaju hobotnicu na žaru, a žena če na to de šuti ispast češ glup pa to ti je sipa! :rotfl: :friends:
To je baš smiješno.
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
U srednjoj u kojoj moj brat ide,bila je neka ženska i on ju pita
"Jer znaš da ove godine Nova Godina pada na Petak 13."
A ona če:"Kaj opet?!"
:hangin:
Bilo društvo na ljetovanju u baškoj prije koji tjedan,nas 11, svi u istoj sobi (bili u odmaralištu, to je od Požege vlasništvo). I tak mi,redovito svaku večer pijemo, nema veze što smo svi maloljetnici,ja sam bio lokalni dealer alkohola (bradica čini čuda :D), na spavanje išli tek u 4-5 ujutro.
Tak jednog ranog jutra,negdje 4 sata, nas 3-4 budno. Svi ostali spavaju,uključujući gospodina Š (ludi kladioničar,neprestano se kladi). Mi odmaramo, kad se ovaj (gosp. Š) u snu odjednom prodere: "GDJE JE MOJ LISTIĆ?!?!", i nastavi spavat.
Mi svi skočimo,gledamo koji k, kad smo skužili,samo smo popadali od smijeha.
EDIT: zašt kad napišem "dealer" po naški ovo prebaci u Konan Pustolov? :?
Cenzura.Ne kužim kako to pomaže,al valjda admini znaju...
Da,skužio sam to, prije koju godinu je bila za bitefight
EDIT: Više nije :D
Nije baš smiješno, zapravo je žalosno al ajde da spomenem.
Znači bilo nas društvo ovo ono i došlo sad već ono razdoblje kad blejiš u zid i ne znaš šta ćeš. I neko pita "šta dobiješ kad križaš nindžu i kornjaču?" i neko odgovori naravno "pa nindžu kornjaču". "A šta dobiješ kad križaš Kahna i Džingisa?" i neki pametnjaković se javi "pa Khanis Džinga" i onda se neko odvalio smijat i reko "a garant, najbolje onda da je i kornja ninđaća" sve dok sam ja pio čaj
Ugl znam da nije ni najmanje smiješno i da sam sad ispo glup ovim postom ( :cry: ) ali ja ne znam zašto, u tom trenu je to tako smijšeno bilo da mi je čaj počeo na nos curiti kolko sam se smijo a radio sam trbušne taj dan i također su mi se po prvi puta u mojem životu doslovce počele grčiti pločice (lijeva strana) i boljeti tako jako da sam izašo van iz prostorije da se smirim :?
Ni ja ne znam zašto, ali prilično sam siguran da bih reagirao na isti način na "kornja ninđača"...
Ni ja ne znam zašto, ali prilično sam siguran da bih reagirao na isti način na "kornja ninđača"...
ja bi prije na khanis jinga
Ovo je u biti prilično česta situacija,ovako kad netko napiše na forumu je bezveze,ali kad netko to izvali u društvu,pokidaš se.
ja bi prije jingle bells
Pa upravo to. Ja sam se skoro izrigo od smijanja kad sam čuo ali sad kad malo razmislim, pa opet bi se izrigo od svega ali samo ne od smijanja :?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
William Murderface: I woke up with a clowns hand in my pants
today... thats what I did today.
Hebena legenda! :D
Ovaj Arky :pray: :pray: :pray:
neki likovi u razredu se sprdali na foru htz i trazil da svi pjevamo
doce neki genije i pitaju oni njega sta ce da pjeva ,a on njima
aleluja od Isusa!!! :pray:
tužno : (= Citat =:
i had to click dislike i'm afraid, the best feature about MJ's Billie Jean is how smooth it is, and i think Jazz is the total opposite of that
Having slated it for that, the guy is a good singer, good soul, just the wrong song..
Jazz, for people who can't keep time
komenatr na ovaj video.
Mirko says:
jako sam se htio upisat u planinarsku školu, gdje idu i moji prijatelji, ima amazing izleta na sve žive planine
tu se moglo svašta uslikat...no, baš se poklopilo da je planinarska škola uvijek kad je meni vjeronauk, a izleti kad je crkva
Ahahahaa :rotfl:
Evo jedna moja:klima je svuda ista samo što je recimo u Norveškoj malo hladnija.To su bili ti školski dani...
Jedna ženska iz razred pred tjedan dana likovima koji su je zajebavali:
"Glupi ste,glupi,baš ste ono...psihički glupi!"
Profesorica iz glazbenog danas:
"Šta gledate mene,gledajte u knjigu,pa nije vam ovdje Monica Bellucci!"