To je od igre do igre, doduše.
Printable View
To je od igre do igre, doduše.
Steam je smeće, ali nije obavezan i ne plaća se.
obavezan je za neke igre tho
steam je super
Nije uopće toliko smeće, ima smisla i prednosti. Često ima brutalne popuste, a jednom kad kupiš igru nisu toliki židovi da ti naplaćuju svaki put kad je instaliraš na drugo računalo ili nešto. I Microsoft i Apple bi to sto posto naplaćivali kad bi se išli natjecati sa Steamom.
Steam kao online trgovina sa svojom vlastitom politikom trgovanja je super. Steam kao aplikacija je ogromni neoptimizirani, izbugirani krš.
Nemoj uspoređivati Steam sa Xboxom, znaš dobro da sigurno neće imati popuste od 50% na svoje igre...= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Wow, koji Steam rage. Kaj, ne šljaka vam Steam? Bacite čitavu reinstalaciju winsa. :P
Nemam nikakvih problema sa Steamom, ne kužim u čemu je problem...
Ne.
wat :pray:
Kupljene App Store aplikacije možeš aktivirati na pet uređaja.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ček šta wat koji kok :pray:= Citat =:
Izvorno postao Carp
Kupljene Steam igre možeš aktivirati na bezbroj uređaja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ali ih ne možeš koristit u isto vrijeme na više uređaja.
pa to nebi baš imalo smisla da se može..
Pa i ne vidim bas smisao tog s igrama
I prije nisi mogao igrati originalnu igru na vise uredjaja u isto vrijeme jer se igra nije mogla pokrenuti bez cd-a. Isto tako se nije mogao ni MP igrati na vise uredjaja sa istim cd-keyom. Steam radi na isti princip samo u digitalnom obliku i ne vidim neki problem.
Smisao toga je to što Apple drugim uređajem smatra i isto računalo na kojem se OS reinstalirao. Zamisli da nakon 5 upgradeova ili čistih reinstalacija winsa moraš ponovo plaćati za sve igre.
Offtopic vam božji.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
bago i njegove pijanke, još sa šprajcem i ekipom
ima vec 5-6 godina od toga
http://www.index.hr/xmag/clanak/ekskluz ... 02658.aspx
Ne znam.
Ja si uzmem Tekken s police, odem k frendu, stavim igru u njegov PS3 i radi.
Čudno čudo.
Ili si uzmem SF4 koji sam kupio za PC, odem k frendu, install, install, install, install, zzzz, install done.
Would you like to install GFWL? NOOO! Ok then. You can't play this game. Yours sincerely, Microsoft.
Ok, install GFWL. Sorry, you still can't play this game. It's already activated on another user account. Have a good day. Microsoft.
Ista stvar za Steam.
Da, jer se totalno ne možeš kod njega ulogirat u svoj acc.
Jebo vas bog i steam i xbox vise.
Poanta je u tome da ne bi trebao.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Što ako nekome hoću posudit ili darovat ili čak prodat igru, no ne i svoj cijeli account?
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Al meni rulaju ti argumenti za prodaju accova "duuur ne mogu nekome prodati svoj account, jest da nikad prije nisam razmisljao o tome al jbg"
Podsjeca me na one crnce koji sad hoce isplatu za ono sto su im pradjedi cupali pamuk
To posudjivanje mi je cisto sitnicarenje, ako ne mozes skupit par kuna za jedan summer sale ili weekend deal onda stvarno ne znam sta da kazem. Al dobro to je konzolasima jako bitna stvar kad im igre jos drze najvisu cijenu i nakon godinu dana
EDIT
hm ovo s crncima je nekako imalo vise smisla u mojoj glavi
vidio sam ove slike s bagom nekidan, ima i neka di se kurči s 200kn ispred neke limuzine :D
edit, ima to u onom linku, fail