Zanimljivo... kupuje se, samo da se sada odlučim hoću li za PS3 ili PC. :)
Printable View
Zanimljivo... kupuje se, samo da se sada odlučim hoću li za PS3 ili PC. :)
42" TV i fotelja >>>>>>> monitor, grime :)= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Ja sam već obje kupio za PC, al kupit ću i ovo za PS3.
Igra izgleda bolje na PC-u, ali...
this 8)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Evo iz trećeg pokušaja instalacije (1.0 verzija štekala ko luda, 1.0.4 izbacivala neki error) igra konačno proradilo donekle podnošljivo..verzija 1.0.7 , postavke medium, ponešto ne high sa view distance 20 (il kak se već zove :D )
Vrijeme da i ja odigram ovu igretinu 8)
Nećeš požalit :wink:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ok, ovo je čudno, prije sam mogao vrtit igru na Medium/High, a sada mi zna i na low štekat kada pokušavam igrat, ima netko tko bi mi mogao pomoć?
Anyone?
A šta si mijenjao?
Jel ti to sad imas 37 FPS-a ili prije? Daj pokazi rezultate kakve imas sad. I koliko rama imas.
To su sadašnji tezultati, 4 gige rama, ništa nisam mjenjao.
Cudi me da ti onda trza a igra ti pokazuje da imas 37 FPS-a. Nije mi jasno.
Probaj reinstal i skini sve patcheve. Nadam se da nas ne vuces za nos bez veze i da imas original jer bez patcheva ni quadcore ne moze pokrenuti ovu igru.
Zar je original potreban za patcheve...
PS: I have patched version.
Ovisi koji patch imas. Znam da prva dva definitivno nisu dovoljna.
Po mom misljenju trebas imati bar 1.0.4.0 pa na dalje da bi mogao normalno igrati.
Najbolje je staviti zadnju verziju. Mislim da je to 1.0.0.7 ak se ne varam.
ovak, siguran sam da u ovoj temi negdje već ima ali search je mutav, a nema toga boga da listam 200+ stranica... stoga da pitam, ima neko da koristi onaj high resolution textures mod? kakav je? ima li primjetne razlike? kakav je utjecaj na performanse? da li treba reinstalirati igru, tj. postoji li mogućnost da se sjebu sejv gejmovi?
Nećemo tu o piratiji.
Kakva piratija?
Čovjek pita za besplatni grafički mod igre koji poboljšava vizualni dojam.
Osobno nisam koristio taj mod jer sama igra na high teksturama mi izgleda veoma dobro. Al zato ima onaj mod koji mjenja paletu boja i osvjetljenje gdje grafika doživi pravi boost po kvaliteti percepcije. E sad, fakat mi ne pada na pamet gdje se to može skinuti
EDIT: našao sam ti ovaj mod: RealityIV 1.6 mod
To se odnosi na izrezane postove koji su u Bannedu. :)
Aha, tak reci :)
hvala na linku :D
btw, ovo je krajnje neprimjereno, sada izgleda da moderatora upozoravaš za piratiju... :D
ima kakav mod za dodatna vozila (aute, motore, avione) itd, ali da ne mijenja postojeća... takvih sam našao masu, ali bih rađe da ostanu i sadašnji... :)
Nema, modovi za vozila se mogu ubaciti isključivo tako da se zamijene postojeća. Ništa čudno budući da R* nikad nije dao nikakvu podršku za modove.
:(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Moderi... Also, prelazim na Xboxu 4. put i sad me zanima jedna stvar. Naime, ovaj put donosim drugačije odluke kod misija "Odaberi kog buš krknul", pa sam ovaj put, umjesto Playboy X-a koknuo Dwaynea (u nadi da ću dobit neke ekstra misijice, back-up na misijama kao sa Dwayneom), međutim razočarao sam se u guzicu i od toga prozor. Štoviše, to je bilo prije tjedan dana i još uvijek se osjećam kao govno :(. E sad, uskoro će misija u kojoj moram birat hoću li ubiti Francisa ili Derricka. Srce i razum, naravno, kaže Francisa, međutim, ako ubijem Derricka, zanima me što će biti dalje? Hoće li još biti misija? Hoću li biti u dobrim odnosima sa Packiem, Kate i Gerryem? Ili neću više pričati s njima? Ajd pliz neki future update pošto ne želim se opet osjećat kao govno :(
Tnx! :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
Playboy X je najveće govno od čovjeka, Dwayne je pravi bro.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe
Pa ti kažem da sam se osjećao kao govno, ubio sam Dwaynea ovaj put samo da vidim šta će bit :(..... 5. put ubijam Playboya.... The bitch...
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... aster.html
French filmmaker Mathieu Weschler has invested two yearsScreating what we believe to be the first feature-length (88 minutes) machinima movie made in the world of Grand Theft Auto IV.
omg kralj :pray: pogledajte film kako izgleda svaka čast čovjeku
http://yourmachinima.com/musicvideo.php?vid=ca56a980d
:pray: :pray: :pray:
haha stae to? neki magnet mod xD
Prije "RUUUUUUN, FORREST, RUUUN!" mod..... Al moraš priznat, GTA IV je najbolja igra koja postoji....
Ne, nije. Ali imala je taj potencijal.
Je.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Slažem se .Još me ni jedna igra nije tako oduševila uključujući i stalker serijal .= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Fali nešto što bi ga izdvajalo iz mora sandboxova i sličnih igara. Sviđa mi se integracija mobitela i pozivanje drugih likova, ali to dosadi nakon nekog vremena i nema prevelikog utjecaja na igru, odnosno jako je neobavezno. I misije su dosta nemaštovite i repetitivne. Ako ću se pravit maksimalnom picajzlom, rekao bih i da je mehanika igre malo pretroma, te da je sustav nišanjenja malo prelagan. Inače je odlična igra, sa vrhunskom pričom i likovima, fantastičnim voznim modelom i brdom detalja koji oduzimaju dah.
Najbolja za svoj žanr, a više manje pokriva sve redom :P
Jesi, maximala si picajzla. Igra je umjetnički vrh vrhova. Svaki put kad ju prelazim ili igram online sve mi je bolja i bolja.