Da.
Printable View
Da.
C ajde ako si faca zaigraj vs mene :D
5v5 k'o ljudi, pa ću vidjeti kakav si. :)
Reci koji ti je acc.
ae kurbe idemo se dogovorit i svi zajedno bacit neki gejm posto sam aktivan opet vise-manje.
ja uglavnom igram svaki dan od 16h pa bacim dva gejma cca.
oču i ja, dobro da dotu nisam briso, lol ovo ne propuštam
P.S. sys kak se zoveš na gareni
hajmo ekipa sa pcplaya 5 na 5 :D
btw.majstoro mi je acc
Systematic= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Majstoro? Onda sam već igrao s tobom. :rotfl:
Nick mi je ZEX, kao REX ili SEX. :D
Piše se Z-E-X :P , točnije "ZE|c00ff0000X". :)
Addaj te me svi.
Možemo napraviti i neki guild/clan PC Play-a. :)
jbt ti si lvl 1 O,o
PcPlay Dota event :)
gorit ce :D
Tko? Ja?= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Na starom acc-u sam level 10, na ovome sam level 11, a ako misliš na lideru što sam prvi level, trenutno popravljam score, a to je zato jer ne igram s klanom i frendovima, nego obično uletim u game gdje je fight između nekog clana i random ljudi (livera, noobovia i sl.). Znači, slučaj kao kod onih koji imaju 500 pobjeda i 500 poraza = level 1.
Inače, na početku mi je svaki win i lose išao u lose, jer sam imao običaj, kada pobjedim ili izgubim, kada izbaci onaj ekran s statistikom u dota-i, ja izađem, znači i kada ja pobjedim, kada je finish, trebam čekati da host izađe, međutim ja izađem sam, pa mi ode u lose, ali to tada nisam kontao, pa sam imao 0 pobjeda i jedno 20 loseva. XD
isus bog koje jebeno mjerilo necijeg skilla :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
vidim da se dota nije nis popravila od doba kad sam ju ja igrao
[quote=Lord Ragnarok]isus bog koje jebeno mjerilo necijeg skilla :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao "Devil Dog":zv9b879c
vidim da se dota nije nis popravila od doba kad sam ju ja igrao[/quote:zv9b879c]
To je inače mjerilo teama, a ne pojedinca. :)
Meni se desilo recimo 5v5, igramo protiv botova, i jednog pro...i šta tom pro liku vrijedi što nas zabije 1v5 sam, pa i on pogine, kada se farmamo na ostalim botovima koji su poput kripova. :)
Ili recimo lider, startamo 5v5, s moje strane dvojica livaju, i jedan bude bot, Lichu skalapa vanguard i vladimira, šta možemo nas dvojica? Na početku ih možemo kidati, jer imamo para, ali kasnije kada smo svi Isto, realno, 2v5 ili 3v5, zajamčeno gubiš, koliko god dobro ili loše igraš.
4v5 sam već doživljavao da ih pobjedimo, ali manje od toga, nema šanse, pogotovo tamo negdje u 20 min igre kada livaju.
A isto mi se jednom desilo da su gore svi 20+ leveli, a dolje svi leveli 1, doslovno, i zabili smo ih...
BTW Ne bi ste vjerovali, jučer je jedno 20 likova prijavljeno za mh u Serbia room-u. Žalosno je što je mh bio totalno vidljiv na 3 protivnička lika protiv koja sam igrao, a još žalosnije je što su unatoč mh-u izgubili. Fora je u tome da su ti likovi bili dobrog levela...
meni su valjda banali tam 10 acc zboh mh-a. zaboravih ga iskljuciti nakon hamachi funa xD
:pray: :rotfl:
kako je ovo jeben topic lol...
sad sam baš bio opet pričo sa starom ekipom iz dote, onak igrat čemo wow za zajebanciju, al ću sigurno s nekim katkad navratit do cr0 pr0 r0ma, serbian room, grčka soba... :pray:
dota nije igra, dota je kultura
@sys: javi se kad ces igrat... trenutno ne idem u skolu radi gipsa na nozi pa iam pun qurac vremena... ;)
Sta vi dolje kod tebe u naselju svi furate gips na nozi?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Neka nova moda?
x)))
btw daj nick.
tj mozda te i imam vec od prije?
addajte i mene i ja bi zaigrao nick:^^g0dlike!^^
mozemo ako skupimo desetoricu s foruma 5v5 odigrat,malo zajebancije..
Nema Garene. :)
tardovi nesposobni..
koji je to k s garenom? meni se konstantno crasha i resetirao mi se akaunt :S lvl1 sam i živo sranje :S
Ma garena je u uvijek bila takva, ali zato je najljepse na battlenetu (igram na ghostgraz-u, pa ako netko igra neka mi se javi)
pa nemogu više u pol soba ulaziti :s nedovoljan lvl , da popizdiš aaaaaaaaaaaaaaaa
ulogirajte se na 1. server i onda bi vam lvl trebao biti normala,a meni uopce nije htjelo uc u garenu prekjucer,jucer se to popravilo,to je valjda zbog ovog novog patcha ili neakvog maintenancea...
Meni veli da mi je krivi password na serveru 4, kojeg inače i koristim, a na druge se ne mogu spojiti... :D
Evo, sve se vratilo u normalu. :)
[quote=Systematic Reverse]Sta vi dolje kod tebe u naselju svi furate gips na nozi?= Citat =:
Izvorno postao "Karlo_from_Bjelovar":23g7sok4
Neka nova moda?
x)))
btw daj nick.
tj mozda te i imam vec od prije?[/quote:23g7sok4]
nije gips, nego je zavoj (krivo sam reko), al ok... :D
nego da... pizza je bila predobra... ^^
Taj gejm smo finisali za 15min valjda..
Cro room je smijesan..
Savjet: Ako u nečijem nicku piše "Master", "Godlike" itd. to znači da definitivno NIJE takav.
cpt obvious strikes again!
dodaj jos na te nickove nesto sto ukljucuje pro, dark, hunter, killer, cro, shadow (bok hubak ^^) etc etc i to je to
:D
Hoćemo igrati?
Lichu treba previse mane, triba mu se ic samo na int stvari.U pocetku mozda 2 null talismana a onda ODMA na aganimu.To mu je najbolji item za njega.Onda mu mozes ici na bloodstone ili ako hoces ozbiljno pwnat na refresher (samo treba previse para) :) ...= Citat =:
znam da je offtopic ali cesto igram sa lichom i odlicno mi ide ali vidim da se vi dobro razumite pa recite koje iteme triba kupovat
angham refresher i onda nesto po izboru, double ult wins the games :D
totalno krivo..Kakva mana covjece :D...Ides meka( Mozda i pipa) /blink ( ako treba ) I ugl wardowi...= Citat =:
Izvorno postao massa007
Barem lich moze mane imati stalno..
koji je zadnji patch? nevidim niciji game niti mene vide ljudi , imam 1.24.3.6384 , jel dobar taj?
Nije, 1.24.4.blabla ti mora pisat.
1.24e je zadnji patch.
viewtopic.php?f=38&t=38264
ja za licha uzimam preservance,plavi,mekanism...
ma lichu slozis ma bot hex desolator za pubbove ftw... :P