Kad već pričate o DLC-vima (iako imamo teme... snip) napomenuo bi da će uskoro postati dostupna GotY verzija Fallouta 3.
Već se možete predbilježiti na CroVortexuSako vas zanima i tako ostvariti 10% popusta.
Printable View
Kad već pričate o DLC-vima (iako imamo teme... snip) napomenuo bi da će uskoro postati dostupna GotY verzija Fallouta 3.
Već se možete predbilježiti na CroVortexuSako vas zanima i tako ostvariti 10% popusta.
Baš sam htio postati istu vijest, jer sam danas svratio od crovortexa i predbilježio se.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Inače, ukoliko još niste nabavili Fallout 3 ovo vam je savršena prilika.
Iako već imam Fallout 3, ovo je dosta primamljiva ponuda, poklonit ću nekome ovaj koji sada imam i uzet ću si GOTY kada izađe. :D
:D= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
da xD....
a koja je razlika osim kutijice na kojoj pise goye ?
Fallout 3 + svi izašli DLC-ovi. :D= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
to vec imam... izgleda lijepo, ali mi netreba
Fallout3 puskica
omg lik je lud :pray:
kak kulno :pray: :rotfl:
Žestoko. :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Damn, baš izgleda prokleto masivno... ono, ja bi se bojao te puške i kad bi strijelac ostao bez municije. :)
Ako ima negdje za kupiti neka me netko upozori, jer roditelje nagovaram da mi ovo kupe za rođendan :).
Pušku?= Citat =:
Izvorno postao Bara
Naravno.
Jel' mi tko moze preporuciti neki dobar patch za fallout 3 ?
Pozdrav ljudi,
gde se moze pronaci pas u fallout 3? U kom delu mape, gradu, ili sta vec?
Na odlagalištu otpada je, ako se ne varam.
Da, mjesto se zove Junkyard i ako se ne varam nalazi se " lagano jugo-istočno " ili ako ti je draže desno-dolje od mjesta zvanog Germantown police HQ. A inače, za Fallout 3 ti pobogu ne trebaju patchevi, trebaju ti DLC-i.
xD a za te dlc-ove ti rebaju patchevi..
moze li mi netko napisati broj i nazive dlc-ova, sto sve trebam imati za instalaciju istih, te koji je po vama najbolji. hvala :wink:
Znači DLC-ovi kako su izašli po redu:
1) Operation: AnchorageS- prvi izašli DLC, uglavnom nema nekih RPG elemenata i većinom samo se napucavaš
2) The PittS- dosta originalan DLC i jako dobar, iako kratak
3) Broken Steel - DLC koji nije donio nove teritorije niti nešto posebne questove, ali je povišen lvl cap
4) Point Lookout - meni osobno najbolji i najoriginalniji DLC, zbilja odličan
5) Mothership ZetaS- po meni najgori DLC, samo napucavanje, kratak, dosadan
Uglavnom za igranje DLC-ova ti treba normalno Fallout 3 i treba ti zadnji patch, znači patch v 1.7.
hvala, jel to sve onda integrirano u istu igru, tj, u istu glavnu mapu na nacin da je ona prosirena, ili je svaka kao nova posebna kampanja gdje moram poceti igrati od lvl.0?= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Integrisano je sve u igru.
hvala, davno sam igrao fallout 3 pa bih nastavio gdje sam stao, hocu li morati ispocetka kada instaliram zadnji patch skupa sa dlc-ovima?= Citat =:
Izvorno postao Xero
pretpostavljam da cu morati...
Rekao bih da neces.Dok god imas saveove nemas problema= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
Bethesda Loses Fallout Court Battle
Malo zanimljivosti ;)
Justice :)
Imam Fallout 3 Game of the Year verziju. Na Windowsima XP sve radi perfektno, ali na ovim novim Windowsima igra se nakon instalacije uopće ne pojavi u Games folderu od Windowsa i ako instaliram DLC-eve uopće se neće pokrenuti, dok naprimjer bez instaliranih DLC-eva radi normalno, ali je svejedno nema u Games folderu? Ima li još netko sličnih problema?
danas vidim reklamu, fallout u slobodnoj dalmaciji za 39.90kn, bio je prikazan F3 u reklami
Malo vjerojatno...
Mozda je u pitanju prvi Fallout, a carevi u reklamu stavili video Fallout trojke.
hehe,= Citat =:
Slobodna Dalmacija vam predstavlja jednu od najboljih i najpopularnijih pc igrica – Fallout collection! 3 igre na jednom dvd-u – na svim kioscima - samo 39 ...
Fallout collection
Imam to doma već godinu dana. Ha!
Zar nije i sad vrjeme nakon drugog svjetskog rata :P= Citat =:
Vratite se u doba nakon drugog svjetskog rata...
I zar nije fallout u buducnosti
Bravo slobodna dalmacija :thumbs2:
I jos u reklami pokazuju fallout 3...
ja bi sve to u robiju poslao
Slobodna dalmacija: " Kupite 3 super igrice po povoljnoj cijeni od samo 39,99 kn! " i još reče Fallout 1, Fallout 2 i Fallout 3, koja prevara... Ali lijepo, očito je neki urednik strastveni gamer pa je odlučio podijeliti svoj doživaljaj sa običnim glupim pukom. Inače, drago mi je da se tema više rapidno ne nadopunjuje, vrijeme je za neke nove igre.
Pa, ja ovo i dalje zaigram kad stignem xD Al ipak, čeka se novi fallout.
whuu
sta dolazi četvorka 0.0
Pa ne, onaj new vegas il kak se već zove.
Gledajte, to četvorka ništa ne znači.
Isto kao što ovaj ima bezveze 3 u imenu.
Teoretski bi onaj Tactics ili nešto slično trebao biti trojka.
Ma štagod, igra owna. Al nadam se da neće u novom tom biti onog "Elder Skrolskog" da u početku grecaš da bi imao i nešto najmanje jer nemaš ništa, a kasnije kad level upaš (i okolina okolo tebe) da postane svega u izobilju i uopće više nije zanimljivo. Početak Fallouta 3 mi je bio preuber zanimljiv - nisam imo municije i patio sam se tamo i sve je bilo kul i teže ^^
A sad kad sam level 30 i kad imam u kući pun ormar municije koju uopće ne trošim i 5000 različitih super oružja - izgubim volju za igrati :(