Zasto mi na dezicu pise da zastita traje 72h?
Koja je fora oko toga?
Printable View
Zasto mi na dezicu pise da zastita traje 72h?
Koja je fora oko toga?
Nećeš smrdit 72 sata. Marketing.
Pa dobro shvacam to,al to je glupost.
Nemoraš se prat 3 dana.
Kao da inače moraš:)
+1 na to.
+2 :rotfl:
Pingvin, kaj ti znaci 'izbrijavati'?
Lolne, ja pišam sjedećki.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Zato jer se u protivnom napune smećem i dobiješ osip. Kažem, moja je koža takva.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Brijanje u smjeru suprotnom od rasta dlake, tako da ti je koža u potpunosti glatka, kako god da prelaziš preko nje.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
old spice kilimanjaro u spreju
najucinkovitiji od onih koje sam probao, a i dobro smrdi
Meni je Whitewater najbolji. Trenutno koristim Champion stik, nije loš.
EDIT: I Whitewater after shave, predobar. Dal ima kod nas Wolfthorn, jel vidio itko?
Ja koristim Noir u spreju, draži su mi u stiku al mi ih koža nikako ne podnosi. :(
Kako?
Ja nikad ne mogu nasprejat taman, ili stavim previše ili premalo.
Old Spice Alps. Bogovski.
Mislio sam da se ti s Monsterom pacaš.
:pray:
Ja najradije bi. :D
Izbije mi osip i svrbi bez obzira koliko ga stavim. Imam neku alergiju na nešto, nisan još definira šta točno, al to je jedna od stvari koja ju uzrokuje.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Alkohol.
Mislim da je nešto drugo, nešto čega ima u najlonu jer dovoljno mi se samo približit plasteniku da cili pocrvenim. Ponekad one plastične stolice aktiviraju to, al ne uvik, valjda ima nekih razlika i među njima.
Uglavnom to mi onemogučava rad u plasteniku kad sam doma što mi trenutno odgovara. :)
Manjak alkohola. Namazi to sa rakijom i nece bit problema.
Meni je taj Old Spice najbolji. Šteta što će ga ovi naši retardirani trgovci maknuti s polica čim dođe novi šnjof.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Tko je Paula Pavičić?
Jel ima ovdje netko iskustva sa geocachingom?
Poruke se na fejsu mogu primati i slati nekome i bez friend statusa, jel? Nema neke blokade incoming messagea od ljudi koji ti nisu friends?
Koliko ja znam - da, možeš. Osim ako te nisu blokirali ili nešto.
Ali idu u "other" inbox, koji ne daje notifikaciju da je dobivena poruka.
Mogu, al mogu otić u other a ne u inbox, mislim da odu u inbox ako imaš zajedničkih prijatelja il tako neš, a inače u other. Samo šta fejs ne javlja mislim opće da su došle takve poruke pa ih je vrlo lako previdjeti.
Meni su par puta tako slali i došle su mi u inbox, ne u other. Vjerojatno ovisi o tome je l' imaš zajedničkih prijatelja ili o nekom drugom faktoru.
cek zasto? sad upravo citam nesto za neki projekt za EU i to se spominje, sta je to uopce?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
A valjda, već sam slao i primao od non-frienda i išlo je u inbox s notificationom.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Možda je ovaj put ipak samo kronični slučaj foreveralonessa...
le zgodna fizicarka face
Da ne zajebem, evo ti brosura- http://www.geocaching.com/articles/Broc ... OCHURE.pdf= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Uglavnom, kombinacija planinarenja i scavenger hunta.
Slicno tom projektu za eu, malo da suradujem sa turistickom zajednicom u svom mjestu, oni meni daju novce, ja stavim i odrzavam te cachese. Stoput bolje nego da moram radit sa turistima.
Samo sta je moje iskustvo sa postavljanjem tih stvari = 0.
lol Krk. Sjećam se da je prije 10-ak godina bilo tih scavanger huntova tamo
Fora stvar.
http://arstechnica.com/business/2013/04 ... six-hours/= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nek samo padne bitcoin :D
Osjećam se sad mnogo retardirano, al ne mogu se sjetit, na električnom brojilu, koji broj je obična tarifa, gornji ili donji?
ona na koju strelica pokazuje dok je dan :D Gornja I believe