Hm, negdje predvečer, oko 21h mislim.
Printable View
Hm, negdje predvečer, oko 21h mislim.
Slusam Lotr glazbu i radim pripremu za posao. Osjecam se super.
Pripremam stvari da malo matematiku radim,pecem si malo krumpira za zakusku jer sam lijen i citam white dwarf
Išao do pumpe, nestalo im plavog Fiće Morisa, pa sam morao uzet bijeli Ronhill, iako poštujem Ronhill nije to to poslije mog plavog Fiće. :(
Sada kontam ić spavat.
Zašto pušiš? Ostavi se toga.
Inače, trenutno sjedim na stolici, surfam netom i razmišljam što ću raditi sutra.
Molim se Bogu da me ne otvore danas, već imam 4 komada u ovom mjesecu, a još je danas roditeljski.
Ne želim. :(= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Test iz kemije meni, u ovo sam gotovo siguran da ću 100% fejlat :(= Citat =:
Izvorno postao hrčak
A fak, i biologija me isto jebe, imam 1 jerbo nastavnica ispituje u jebene nevažne detalje.
Mi pišemo biologiju, nije teško ali mi se neda učit, pita informatiku, a profesorica je iritantna, kemiju pita i to moram učit ko manijak jer moram povezivat sve sa svačim, latinski pita, a ja nemam blage ni gramatiku ni riječi i pita fiziku, test iz kojeg sam jučer dobio 1, preljepo.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Čekam fakin predavanje, dosadno mi je. Predavanje će biti dosadnije, al bar imam knjižu!
Popio nekakvo mutantsko piće u stilu kave/kakaa proklinjem pospanost i smišljam izgovore za danas, nadam se da me neće prozvati fiziku, lako ću za ostalo.Osjećam se ispodprosječno, prokleta prehlada
U kafiću sam na kafi, sviraju hitovi iz 80-ih te obavljam posao preko neta. Čekam inače predavanje iz matematike. Osjećam se dobro
A eto, oko prolazi, kapi ftw; digla se prije kojih pola sata, zaspala u 4...
damn bioritam mi ošo u k...
Doso doma sa faksa,napiso kolokvij iz engleskog..razmisljam o postelji..hmmm
Sretan sam jer sam dobio 5 iz matematike, trebao bih sada učiti hrvatski. :)
Štreberu.
Zaspao u 10, probudio se u 22. :)= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Sad ustao, prebacujem neke filmove na USB, malo me glava boli
Čilam u školi, upravo napisao test iz matematike, valjda će biti više od 2 :)
Bio u gradu, vratio se, super mi.
Tražim di se postavlja da se komp ne zgasi nakon 10 minuta nerada na njemu.
Ako je win7 odi na control panel i pod power option,i changaj kada ti computer spava :P
Tnx
Zavrsio sa ponavljanjem matematike i nisam nesto samouvjeren =/ ako nece ici probat cu barem jedno gradivo od tri na kolokviju pasti tako da imam manje za pisati na ispitu.Eh kuku lele
Skoro se probudio, uploadam nesto na youtube
Trenutno pokušavam shvatit kak se pokreće i igra San Andreas Multiplayer
Probudio se, pijem kavu, gledam kak vani puše al je ful toplo.
Rjesavam matematiku, spoznao kako se rjesavaju apsolutne jednadzbe s najmanje godinom dana kasnjenja.
Zahvaljujem retajnim profesorima koji to ne mogu objasniti ukratko vec moraju potencirati |X|=+-A bez objasnjavanja. Pizda im.
Sljedeci tjedan 8 ispita, nismo uspjeli doci do 10 u tjedan dana.
Pizda im.
Lol, to su mi bila lijepa vremena. A ne danas ova sranja tipa Fourierovi redovi, trostruki integrali itd. :(
Nakon dugo vremena išla noćas vani, bilo je <3 i neka cura me kontala :(
gawd...nznm, bilo mi smijesno, a bila je ful lijepa xD
Pa što se čeka, MISLI NA POTREBE FORUMA!!!!11!!!1!!!1
Enivej
PINK FLUFFY UNICORNS DANCING ON RAINBOWS
Whaa?
Itz yuri tiem.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Jesam ti rekao! :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Gledam Hrvatski Top Model i tovim se.
Pokušavam riješiti zadaću iz osnova elektrotehnike, pizdim polako:(
Koji si smjer da imaš osnove?
Računalstvo.
Aj na MSN :)= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Uff mrzim osnove,rjesavam zadatak 20 minuta da mi na kraju dodje krivo,sad bi se trebo ucit hrvatski al nemam trenutno volje za nis.