Pogledao sam Walking Dead 2 i dosta je dobra. Počeo sam s Dexterom 6 i prve dvije epizode su čist ok. Vidjet ću kak će se razvijat dalje.
Printable View
Pogledao sam Walking Dead 2 i dosta je dobra. Počeo sam s Dexterom 6 i prve dvije epizode su čist ok. Vidjet ću kak će se razvijat dalje.
WTF Fringe? Nisam ono očekivao.
WTF Grimm? Trebalo ti sezona i pol da napraviš nešto novo.
Završio s Dexterom 6 i da, u globalu je loša. Previše razvučena, sa nepotrebnim, neuvjerljivim zapletima i teško probavljivim situacijama. Jako dobro krene, ali negdje na pola se pogubi, a kraj u globalu je žešća glupost. Cliffhanger na kraju će možda biti ok, ali više mi izgleda kao posljednji dah žrtve na izdisaju.
Stvarno je smiješno kako je velika razlika u kvaliteti između pojedinih sezona. Ništa, bacam se sad na House 8, nadam se da dobro završi, već mu je i vrijeme.
house ima dobar kraj :)
The Walking Dead 3 - pasalo mi i sviđa mi se.. Puno bolje od 2. sez.
Arrow - trešasto, ali intriga, e!
konačno postaje napetije u fringeu :D
Gledam i ja Arrow.
Dobar je. Onaj twist sa majkom je najveći sir, ali zabavna je serija.
Nisam znao da je opet počeo Homeland.
Vražji tv.com. Glavno da Supernatural i Arrow recenziraju svaku novu epizodu, a o Homelandu šute.
House je u nekoliko zadnjih sezona po meni totalno podbacio...A kraj pogotovo= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
da, ma trebali su svi umrijeti. Jebeš hepi endinge
House je do 4. sezone bio super, ajde tu i tamo još koja epizoda u 5. sezoni, nakon toga sve je išlo po šabloni, što je i sam Hugh potvrdio, ona zadnja scena u zadnjoj epizodi ponadaš se da ce doc u Charming i poducit ove u SAMCROu :P
4. epizoda Arrow.
I dalje mi je napeto i odlično. Nisam očekivao da će ga pajkani već uloviti. The plot thickens.
Zapravo mi je u seriji najmanje zanimljivo kad je lik superheroj.
Sad sam u zadnje vrime gleda Band of Brothers, još mi jedna epizoda ostala za danas, mislim ono svi znamo da je serija vrhunska, a ovo je prvi put da je ono pravo pogledah epizodu po epizodu i nije sve savršeno, al to su sitnice.
Jel gleda ko možda Six Feet Under, čini mi se da bi mogla biti zanimljiva, al nisam posve siguran, isplati li se, triba mi nešto za gledat, a neda mi se iopet reprizirat iste serije, bar ne još.
Band of Brothers ti je vrhunska ratna serija?
OK. Generation Kill. Odma sada odma.
A ima san u planu, al kad tako kažeš ide odma sutra.
Pa to je jedino kaj valja.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Sve ostalo je smeće.
American Horror Story
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
5 epizoda vani, predobre su mi ove njegove manipulacije.= Citat =:
Nove sez Dexa i Walking Deada su odlične, zapravo, mnogo bolje od prošlih.
Homieland isto fest dobar.
slažem se s navedenim. Sirko je odličan negativac u novom dexteru. Pogotovo ona scena u kolumbijskom baru :D I Yvonne je seksi ko Hannah :D
Yvonne je sexy uvijek.
boli me kurac, samo nek yvonne bude gola :D
Upravo pogledah zadnju epizodu. Na razini Žice, mislim da to dovoljno govori.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
:')
Druga sezona Luthera ima samo 4 epizode ili je prekinuto snimanje? Prva sezona mi je čist ok, ponadao sam se da ih ima više.
Samo 4 epizode.
Kaj je to?
Nešt ko Sherlock?
Pa recimo da je slično. Meni se sviđa. Prva sezona ima 6 epizoda od sat vremena.
To je ona britanska fora do po par epizoda po sezoni. Po meni bolje nego kad imaš 20+ epizoda, još kad su malo duže, tako je najbolje.
barem se ne razvodni kvaliteta tako
A e, i moraju bolje odradit to, i većinom duže traju epizode, manje je valjda i pritiska odma.
American Horror Story
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Pogledam novi Grimm, epizoda završi napeto i napišu: 'To be continued... Sorry.' :D
valja šta serija? ja sam pogledo prve 3 ep i onda me nije više bilo volja je gledat
Postane bolja, ali ne puno.
Više mi služi za razbibrigu.
Nema nekog napretka, dosta je jednostavna, ima nekih sitnijih gluposti, ali nije toliko iritantna kao što mi je recimo Arrow postao već u drugoj epizodi, ili Supernatural zadnje 4 sezone, te nema nekih većih rupa u priči kao što se u Fringeu često događaju.
Više je kao cop show s dozom nadnaravnog koje čine ljudi kojima se lice pretvori u životinjsko.
Kasnije se uspostavi neka glavna priča koja je ok, likovi postanu malo simpatičniji, no ništa spektakularno.
mogo bi počet to gledat, jušto iz razbibrige, taman prije spavanja
Arrow mi je sve bolji, u svakoj epizodi nešto zanimljivo. Postoji strah da postane formulaično, ali zasad totalna zabava.
Točno to.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ako nemaš 10 boljih ili pametnijih serija za gledat ili nešto smislenije za radit, Grimm je sasvim ok.
No ne treba ti više od jedne epizode na dan. Čak niti na tjedan.
Ovo je jedna od serija gdje je epizoda na tjedan skroz taman.
Za razliku od Breaking Bada gdje skoro sve želim pogledati odma u komadu.
U drugoj epizodi sam shvatio kud to vodi i kolko su likovi iritantni (pogotovo ona njegova ženska, goru glumicu nisu mogli naći), te sam odustao.= Citat =:
Imala je serija dobru akciju, no ne vjerujem da bi mogao preživjeti sve ostalo.
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
http://i.imgur.com/NDRNg.jpg
Počelo snimanje treće sezone.