-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
ma film je teško smeće, svi mitovi o vampirima i njihovim moćima su bačeni među govna kako bi se mogle zadovoljiti klinke...
dobro, to bi nekako mogao probaviti da film nije koma, ali neuvjerljivi citati, neuvjerljiva gluma je učinila svoje :roll:
Isto tako i za knjigu za koju je i sam Stephen King napisao da autorica nema pojma pisat :)
-
E da, zaboravio sam napisati još da je gluma loša, pogotovo ovaj lik koji glumi glavnog vampira, i općenito nema niti jednog poznatijeg glumca i sve djeluje dosta neprofesionalno.
-
Istina, pogotovo glavni vampir je potpuno neuvjerljiv...
najbolje mi je ono kad je rekao nešto u stilu : Say what i am !, a klinka odgovori : A vempajr...
ajma, kako sam se popišao od smijeha na tu scenu xD
-
Nemojte mi o tome, i ja sam ga pogledao ovih dana (ajde pogađajte tko me vodio, ajde ozbiljno, jer znate da nisam svojom voljom išao). Jednostavno, znaš da je nešto loše i krivo sa scenarijem kad se ne možeš suzdržati od cereka kad dođu, tzv. "ozbiljne i dramatične situacije". I da, cura sve uzdišu uokolo, a ja se bojim otići iz kina ranije jer bi me određena osoba linčevala kasnije. Fangirl movie, eto što je to (bez uvrede Helena).
-
kad se ja sjetim kad sam mogao birati otić na Taken koji je počeo prije 20 minuta ili na Twilight....
pogodite šta sam odabrao ? :D
-
-
My Bloody Valentine :bravo:
predobro
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
My Bloody Valentine :bravo:
predobro
nek je Bloody :thumbs2:
-
Sex Drive, dobar film rikno sam na par scena ^^ (thnx flander za preporuku)
V For Vendetta -> zao mi je sta sam ga tek sada pogledao, najbolji film koji sam u zivotu gledao.
a sada, dajte opet neku preporuku dobre komedije :D
-
Pogledao i ja Sex DriveSi mogu reći da mi je film smećast! Klišeizirana radnja gdje lik ide za nekom ženskom a ustvari je zaljubljen u frendicu koja je uvjek uz njega! Priznajem, nasmijao sam se par puta, ali film (kao cjelina) mi se nesviđa baš!
5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Norther
Sex Drive, dobar film rikno sam na par scena ^^ (thnx flander za preporuku)
V For Vendetta -> zao mi je sta sam ga tek sada pogledao, najbolji film koji sam u zivotu gledao.
a sada, dajte opet neku preporuku dobre komedije :D
Postal - t3h movie
8/10
Sad ce svi lolove bacati, sta ja gledam, a film mi je predobar! Gledao sam ga 3 puta i jos cu ga gledati!
+ likovi
+ radnja, i sve sto ima veze s radnjom
+ humor
+ glumci
- C produkcija
MORATE POGLEDATI, NAJBOLJI FILM KOJI SAM POGLEDAO U OVIH 2-3 GOD!
-
Sex Drive...
Par predobrih scena...uglavnom sve film ima sve sto mozes ocekivati od teen komedije...not bad..
8.5/10
-
The Heartbreak Kid
Dugo se nisam ovako dobro nasmijao uz neku komediju .Pogledati .
Step Brothers
Također , dobra zabava ali ne poput gornjeg filma.
-
Pogledao Schindler's List.
Odličan film o Holokaustu.
-
Pogledao American Psycho blu ray konacno.Mrak film,jedan od boljih u zadnje vrijeme.Glavni lik je tako dobro odglumljen,mljac.
Takodjer iza toga Shaun of the dead sa curom,umirao sam od smjeha,obozavam taj tip humora,i jos se u pozadini skroz nesto dogadja,dok trash zombiji napadaju.:)
-
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Takodjer iza toga Shaun of the dead sa curom,umirao sam od smjeha,obozavam taj tip humora,i jos se u pozadini skroz nesto dogadja,dok trash zombiji napadaju.:)
Jesi gledao Hot FuzzS? Isti glumci, isti tip humora, samo kaj mi je ovo duplo bolje od Shauna, a Shaun mi je jedna od najboljih komedija koje sam gledao.
-
Hot fuzz :pray:
do pola filma ima smisla, ali onda nema nekog prevelikog smisla već samo zajebancija :pray:
yarp :rotfl:
-
Da, al favorit su mi totalno neočekivani prizori bolesnog nasilja :)
-
@duke nabavio i to danas takodjer al nisam stigao pogledat,mozd budem nocas,neki su rekli da je Shaun duplo bolji neki da je Hot fuzz:)vidjet cemo:)
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Da, al favorit su mi totalno neočekivani prizori bolesnog nasilja :)
scena kad uđe u prodavaonicu i vidi dvd Bad Boya :pray:
nešto nezaboravno :D
-
Upravo pogledao Taken - vgg film, Neeson rastura, a Famke je preseksi.
-
Pogledao The Day The Earth Stood Still.
Pa ono, OK je.
Ali moglo je to biti i bolje.
-
Pogledao Beerfest juče i moram priznati da me nije oduševio film, stoviše nasmijo sam se na maksimalno 4-5 skeča.
-
The One
Jako cool i prezabavan film s nekim elementima iz Matrixa.
No usudio bih se reći da je zabavniji od Matrixa.
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
The One
Ne shvaćam zašto ga mnogi nevole. Treba samo prestat razmišljati i počet uživati u akciji.
također sam gledao ali ne mogu uživati u akciji jer nije ništa posebno
-
mda...onak, Jet Li se mlati sam protiv sebe u slow motionu...mora ownati :D
-
zadnji je bio Žerminal, koji smo gledali na satu hrvatskog umjesto da čitamo knjigu..navodno je knjiga dosta zamorna.....naš razred sigurno neće zaboravit prizor u kojem je jedna baba odrezala onu stvar jednom trgovcu koji nije želio davati kruh onima koji ga nisu imali platiti, a skapavali su od gladi....e naturalizma...malo pretjerano :(
prikazali su svaku manu , bjedu čovjeka...
-
odgledo sam jedan jedini
predobar mi je film
-
Nakon Shaun of the dead,pogledao i Hot Fuzz,sto reci,jednostavno obozavam ovaj glumacki par:)
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
The One
Također.
Dobar film i konkretno jedina zamjerka koju imam je onako, općenito loša gluma. Ali slow-mo i Jet Li... kud ćeš bolje. :)
-
Mnogi ga ne vole kad je film blago rečeno katastrofalan.
Ownaž matrixu predstavlja Equalibrium, koji je totalni zakon, iako kopira sve i svakog.
-
Istina!
OT: Pogledao Underworld 3, na silu! Onako, nesviđa mi se baš! Ova nova žemskinja jednostavno suxa nasprem Kate, a i radnja je malo debilna! Jedino su mi se svidjele (donekle) akcijske scene i baliste! 5.6/10
-
Zecica na faxu, Wolf Creek
-
Pogledao Jedan jedini.
Pa onako. Nije nešto.
-
jeb... malo kasnite ja mislim da sam prije 20 stranica napiso ako je neko gledao Hot Fuzz
a gledo sam i Shaun of dead.
Ali Simon Pegg legenda bash mi se svidnja njegov smisao za komediju.
Se sjecate one scene iz shaun of dead kad ide preskakat onu ogradu pa ljosne dole :rotfl:
-
Da ima i u Hot Fuzzu slicna hehe:)precarski humor,imaju njih dva jos sta zajedno?
Pogledao Tenacious D po ko zna koji put,epski filmek Black Jacka,ako nista drugo zbog njegovih vokalnih sposobnosti;)
-
pogledao changeling, dosta dobar film, posebno druga polovica, no od dva ovogodišnja eastwoodova filma, gran torino mi je ipak bolji
-
Sex Drive-prespaljen film :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Da ima i u Hot Fuzzu slicna hehe:)precarski humor,imaju njih dva jos sta zajedno?
Pogledao Tenacious D po ko zna koji put,epski filmek Black Jacka,ako nista drugo zbog njegovih vokalnih sposobnosti;)
ah, ne razumijem cemu taj hype oko tenacoius d pick of destinija :(
ja sam citao toliko dobro o filmu, kada sam ga napokon pogledao sam se razocarao :(
inace, jack black mi je gg.
-
Ekipa dajte mi pliz preporučite par dobrih horora. Samo da nisu tipa Halloween, The Hills Have Eyes, Wrong Turn itd. bezveze su mi takvi horori.
Volio bi nešto tipa Darkness Falls, predobar horor! Također preporuka svakome tko nije gledao.
Bio bi vam jako zahvalan :)