Kako je ludo složen castle, epic :pray:
Printable View
Kako je ludo složen castle, epic :pray:
Heh,vi tek sad saznali za to.
Oooooćuuuu odmaaaa :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Animal Detectives Kiruminzoo ima najčudniju i nasjmješniju pjesmu u OP-u ikada :rotfl: :pray: .
Evo pogledao prve 3 ep Hetalije i iako je početak malo zbunjujući(ona velika svađa) dosta je zabavno, pogotovo parodiranje odnosa između zemalja :D
Hehe, ako se ne varam OP je na korejskom jeziku :)= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Pogledao inače 5 epizodu Nyan Koi... još jednom, djedica owna :pray:
OMG sad vidio, japanski premijer izdao album, koji je objavio prije 20 godina i sad ga je ponovno snimio i otpjevao. Ludi japanci :rotfl: :pray:
Nije samo to žena mu tvrdi da su je oteli vanzemaljci :rotfl:
Pogledao 5. ep Sora no Otoshimono. Kao što kod filmova imam Dude, Where's my car tako u animeu imam ovo XD
Toliko dramatiziranja da je to strašno, zaboga čak se i tentacle "čudovište" pojavilo :pray:
I da, opet nov ending ima... vjerojatno će tako u svakoj epizodi :D
Joj da, i to isto haha :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Novi chapter Kampfera uploadan samo par dana nakon prošlog? Može... :)
Also, this.
Double post nyaa~!
Pročitao gore spomenuti chapter... This was... Better than the anime, actually. S time da između dvije verzije postoji nekoliko razlika u priči, zanima me kako će to utjecati na daljnji tok radnje...
Eda, pogledao Aoi Bungaku...
Sljedeća je dakle nova priča, nešto mi govori da će biti smješteno u raniji vremenski period.
News just in:
Idiotic otakus are idiotic. :I
Btw, imam 400 postova ovdje, woo! ^^
Raz, spameru jedan, da se nisi usudio komentirati ovo. :@
Wat :D
Nego... napokon je izašla 13 epizoda Bakemonogatari!
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...smiley.svg.png
A ja još ne mogu to pogledati... >_>
Ja sam prvi linkao ono Razu. :rambo:
Sad sam siguran da je cijela sezona smišljenja da sprda fanove.
Jesam li te to možda ja navukao na Sankaku Complex? :P
Slabo nešto kure animeji ovih dana... ispalo da gledam samo FMA:B, Aoi Bungaku i Erin kad izađe, a izlazi kad i ja na MSN.
Nije baš sezona nešto.
Ne gledaš Railguna? :@
Kimi no Todoke bi izdvojio od boljih, provjeri ako već nisi. Btw, zar ne pratiš i Darker than Black drugu sezonu?
Neznam jel je tko napisao ili ne al došla je 13. epizoda Bakemonogari, konačno.
Jesam *proud*
:)
Ok je bila epizoda, nešto više kao uvod u tsubasa cat arc koji će se vjerojatno u sljedećoj epizodi riješiti. Početna scena sa Hachikuji je presmiješna. I neznam dali sam to samo ja, ali nikad ne uspijem polovit one preview kvizove na kraju epizode.
Stigla 134. epka Shippuudena. Navali narode! Ja već skidam, Arale nemoj zaostajat :P
Opa, leeetim, tnx kaj si javio :wink:
I ja sad downloadam..
U ovoj epizodi bi trebo bit Itachi - Sasuke fajt, bas me zanima oce ga razvuc na 10 epizoda il ce napravit normalno, ili ce pak zasrat ko ono sa Orochimaruom(sad ga ima, sad ga nema)
Heads up za Sonića i Razputina, 20.11. izlazi treća [i posljednja]SKiss x Sis OVA. :>
Gledao, ali prestao za sada... nadoknaditi ću kad sve izađe na kraju.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Raz:
Ti ljubići i slice-of-life su mi već dosadili, a DtB2 ne pratim uopće. :)
A i to je pametno, ja ovdje umirem zbog čekanja od tjedan dana između epizoda. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Trebam svoju dozu Biribiri dnevno. <3
One Piece je upravo posto najepic manga ikad
Sad treba čekat 2 tjedna do sljedeće mange :(
Ma da, One Piece manga je vec odavno postala tako dobar epic da je to strašno. Odožavam je čitat!
Jos kad bi se Dragon umijesao : (
Ne zaboravite, sutra dolazi Halo Legends ;) Pa da vidimo i taj anime ^^
Lukice, uljepšao si mi dan. :oops:
Čokolada u pošti, umro sam. :)))))))
Štoviše, nije se zgnječila, valja. A i cijeli paket je win. :)
A sad, ČETVRTA SEZONA MARIMITE http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:y...mileySmall.png
zadnje šta san pogleda bia je Gantz uvrnuto do daske
:oops: :P= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 6 Kampfera, gg ju je uploadao dan ranije. :>
Now that was a nice episode. :>
Nešto akcije, nešto character i plot developmenta, nešto fanservicea... i dosta lulova. :3
''Quasi-maid caffe'' :)
Odakle vi nabavljate animeje uglavnom, meni je zasad jedini način
Evo u procesu sam nabavljanja ostatka Doujin Worka, onda namjeravam početi gledati neki mecha anime uz Hetaliu :)
Za relativno novije animee imaš Animetake, ako tamo nešto pofali, možeš čekirati i Fansub TV, a za sve starije/completed animee, tu je BakaBT, na kojeg ćeš se doduše vrlo vjerojatno morati registrirati, i seedati...
Ako ništa od ovog ne upali... Heh, preostaje ti Google...
I ako se ne varam, ništa od ovog nije ''OMG PIRATIJA'', pošto su fansubsi besplatni... Right?
Jednom mi je Arby govorio nešto o tome. :(
Pa fansubi možda jesu, ali ono što subbaju definitivno nije :D
Da, ali ti animei [Well, uglavnom... malo je izuzetaka, i linkovi za njih su rigorozno brisani sa sajtova poput Animetakea... Recimo, Maria-sama ga Miteru. ]Snisu licencirani van Japana, čak štoviše, nikada se ne bi ni pojavili van Japana da nema tih fansubsa... I onda se tu nitko ne buni, jer širenje popularnosti animea donosi i povećanje zarade od njihovih proizvoda, poput figurica, jastuka, šalica, motornog ulja i ostalog.