na kor´gallu= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
evo vidis sto petla kaze, i neide mu lose cak, jucer smo s tankovima dobili 2 arene :)
Printable View
na kor´gallu= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
evo vidis sto petla kaze, i neide mu lose cak, jucer smo s tankovima dobili 2 arene :)
Kako instalirati addone? Zanima me recimo cartographer. :D
edit: sredio. :bravo:
uzeo sam si kao profesije skinning i leather working (nasumican odabir, prvo sto mi je doslo pod ruku) i sada me zanima kako lagano (i brzo) dici skinning na lvl 200 ili vise, te kako se dize leather working (sto je potrebno/etc)
i jos jedno pitanje, koja je kombinacija tipaka da oderem neku zivinu bez da dizem sve one iteme (smece s nje)?
ok, puno fala, budem to veceras sve prosao, tj barem neki dio :D
update sa pitanjima
dobio sam neki kavez koji mi moze summonati peta (neka macka pod imenom Black tabby ili nes tako). koja je smmisao tog peta? kolko vidim ne napada ni nis ne radi, te jel se moze lvlati?
To ti je ko kucna macka nis koristi
evo prije desetak minuta sam digao 80 sa dkom
sta da radim sad? :D
e problem je sto neznam taktike za vecinu dungova i neznam nist o tom wg-u :P
onak probaj otić, a je jecat "neznam neznam"
imaš net na WoW wiki, tam ti sve piše
joj ljenosti :roll:
Ah, wintergrasp.= Citat =:
Izvorno postao bananac
Vrhunac "omgwtf" iskustva kad se prvi put joinaš u bitku u kojoj se siluje 80-tak ljudi ipred nekakvih zidina.. ne kužiš ništa, framerate pada do dna, na ekranu se ispisuju besmislene poruke i varijacije HK-ova... Krasno :D
Ako si zbunjen, čekaj tek da vidiš protivničkog igrača s 300,000 HP kako ide prema tebi i u jednom udarcu ti nanese dovoljno dmg-a da te ubije 4 puta (tenacity, nekakav buff kojeg dobiva ekipa s manjim brojem igrača, a daje im bonus na statse ovisno o razlici u odnosu snaga između Ally/horde) :D
evo prosao sam heoric nexus
zanima me kako se mogu joinat u wintergrasp?
u dalaranu kad ides do battlemastera tu ti je lik koji pravi portal za wg, pravi portal kad igra pocne, a vecinom 20min prije toga ti je spamanje inv za wg, pa se tako nekom javis dobis inv :) i ides di su sve ostale tocke na mapi, i onda kad osvojite wg spamas u general lfg voa 10man ili 25man i dobis inv i ides voa i dobis free epic ak imas srece :) , i samo da znas kad se branis u wg izgubit ces :)
sad sam probao uc u igru i dode mi do onog auchtening i stane...ne kuzim u cemu je problem
evo mene opet nakon nekog vremena. polako napredujem, malo sam zajebo sa talentima, nisam baš ih dobro posložio a trenutno mi se ipak ne da dati 10g za respecanje talenata.
ali svejedno me zanima šta mislite o mom liku? trebam li resetirati talente? sigurno ima pun k grešaka, ali ipak mi je to prvi char. :D
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... g&n=Zwonzi
gori spec nisam vidio..
http://www.wowhead.com/?talent=oZZAccIobu
mislim, zasto stavljas po 1 u sve ? :/
procitaj sta pise u tooltipu, eventualno si prevedi pa gledaj u sta stavljas..
A dobro, al je tlaka kad missas :p
ah. nisi me trebao tako poniziti odmah. :D= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
ma prvo sam, vjerovatno kao svi njubovi, onako stavljao jedan i fire, jedan u arcane, dva u frost i tako. onda sam se raspitao, preporučen mi je frost, ali ja glup kako jesam, uopće nisam pogledao talente, nego sam onako stavljao otprilike, odnosno čitajući šta koji znači, ali naravno da većina toga meni tada nije značila ništa. :D
e sad imam nekih 40g, a pošto sam već respecao, doći će me 10g, pa ću vjerovatno ponovo ih poslagati na vašu preporuku. :D
kako osvojiti lighthouse u venture bayu?
di da odem obavljati questove? lvl37 ench shaman (horde) sam (atm 2h axe imam, planiram prijeci na dual-wield). trenutno sam stv ali tamo pokusamam neki quest obaviti no mobovi su prejaki (to je jedini koji imam tamo) pa ga nemogu zavrsiti. pokusao sam i kod atari highland (ili kako se vec zovu- tamo di je hammerfall) no tamo su questovi ili sivi ili crveni..
hm...lvl37...probaj Desolace ili Thousand Needles...i zatim Tanaris...a i vidjet ćeš neke od najljepših regija u igri...osobito Desolace u kojem vlada mir i tišina...
skuzio sam, malo su me zbunili elite guardovi pa sam mislio da za to treba vise ljudi ali lako sam ih sredio
tamo sam si kupio novi sigil za icy touch i novi cape
Definitivno Dustwallow Marsh, super je tamo. Desolace je depresivan.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
E, pls pls - nemoj preći na dual-wield prije 42. ili čak 43. levela :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kad dingaš 40. uzmi Stormstrike, na 41. dual-wield (ali nemoj odmah početi mahati objema), na 42. improved dual-wield i na 43. opet još jedan u improved dual.
Razlog?
Na niskim levelima nemaš +hit opreme, a dual-wieldanje daje prilično debeli hendikep na šansu da nešto udariš. Ne želiš da ti stormstrike promaši, ili da ti da offhand umjesto mainhanda procca windfury.
Zato fino jedan debeli 2hander (ja sam imao Ravagera, onu mrcinu koju dropa Herod u SM armory) i *blam* stormstrike + windfury = 1 hit kill.
Kad sam došao u Desolace i krenuo na one demone u Mannoroc Coven, ostao sam LOLWTF kad sam skužio da većinu njih ubijam u doslovce 2-3 sekunde.
Aaaaah, the good old days :D
A da, što se tiče levelanja, obavljaj questove u Desolace, Arathi Basin, Dustwallow Marsh, STV, 1k Needles...
Spirits be with ya, mon :)
haha tu glupost sam i ja cuo.. ma sta ne odma .. dovoljno si patio prvih 40 lvla.. ja sam uzo odma oba puta kad sam igro shammya i nisam primjetio nista extra missa... a i ta dva levela nabijes za cas pogotvo ako odes STV:.
Istina, šamunjare su totalno overpowered u 40-tima :D
okey, funo fala na tips. inace bas mi je danas frend rekao da odem u booty bay. ja sam dosada mislio da je to alliance kamp a ne horde (jos sam neupucen u takve stvacice) tako da sada opet imam di questati. thousand needels je low lvl za mene.
i sta je SM armory?
Scarlet Monastery - Armory dio - instanca u Tirisfalu, sjevero-istočno od Undercityja...
http://images2.wikia.nocookie.net/wo...p-Tirisfal.jpg
i Booty Bay je neutralno područje...imaš one gobline koji tu i tamo paze na red ali svejedno ljudi genkaju jedni druge...
dal da radim onda respec za 10g? 36 sam lvl, i imam 40ak golda. jel mi hitno napraviti ili mogu pričekati još?
napravi taj respec, nes ti 10g, ne samo da ti se isplati nego je obvezno
ok, hvala. budem onda prema vašim preporukama.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
E jel moze neko ko je iskusniji kao Resto druid slozit neke talente! sad sam se respeco za hil,bio sam dps pa nemam bas neke informacije o talentim i iskustva!
Inace najvise koristim HoT,ove...a kad zagusti onda ove velike hilove !
Ty