pucaš od ideja :) ja s teonom i još nekima redovito igram warcraft/dotu/community made mape
Printable View
pucaš od ideja :) ja s teonom i još nekima redovito igram warcraft/dotu/community made mape
sta na gareni? meni je ne gareni acc my_dota_style pa me addajte i zovite koji put,
ili mi dajte vaše acc-ove
EDIT: E da ima koji dobar hrvatski dota clan?(na gareni)
igro sam jednom s tobom, mislim da je čak bio i eu room... šteta što se ne sječam igre, al ime sam zapamtio...
R4N63R mi je nick na gareni
btw držim se odličn evo od podna derem warcraft, s tinoxom i teonom, prvo smo malo 300 onda smo shvatili da je mapa zbugana, pa smo običan ffa, tamo sam ja gusto dobio odličan game, pa smo ownali ljude u wow areni ak se ne varam, onda smo who is killer, pa opet malo wow arene i eto :) fakat je šteta gubit vrijeme samo na dotu kad postoje tolke dobre mape..
postoje ali dota je ipak najvise "close 2 perfection" jer neznam zasto ali nemoze dosadit meni vec 1-2god
Dosadi kad igras samo pub :(
ma da je situacija ostala ko i prije godinu dana, vjerojatno bi ju još igro...
Ja, evo, nisam igrao skoro mjesec dana! Neda mi se!
Kad me uhvati želje igram 2-3 dana, onda mi se dalje neda....
Najzanimljivije je bilo igrati staru 5.84c (jesam pogodio?) verziju!
Doduše, to sam igrao u igraoni pa je ekipa uvjek bila dobra!
da u igraoni je nekakav posebna čar ali treba skupit pare za ici u nju^^
najveci gušt mi je bio kad sam bio u osnovnoj i igrao wc3 sa frendovima iz razreda,
nakraju 8 raz. je bio turnir u tome a mi smo na kraju bili prvi partija je trajala 1:30h
ostalo mi je to u dobrom sjećanju
ma nisu pare problem, problem je imat igraonu u gradu :(
uff ali si to dobro reko (u Rijeci Bang rulz) :P= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ali ja sam sa Krk-a tako da mi nije baš ono usput ic u igraonu^^
evo na nagovor frendova iz razreda i ja instala dotu i sad igram malo s njima ali me svi guze redovito , jel mi mozete preporuciti kakvog heroja za pocetnike i nekakvu opremu za pocetak koja bi pasala najboljše uz taj heroj xD , jer za sad mi je sve to prekomplicirano za pocetak , xD
za početak najbolje trolla... definitvno, složiš mu power treads, satanic(helm of dominator prvo), butterfly, burizu, 2 bashera i gg, nemože te isus ubit onda...
ak voliš čarobnjake i te pedere, onda zeus, kolko sam ga ja skužio njemu bootse, aghanims, neš za manu i to je to...
od ovak jačih heroja, tankovi i sl. preporučam axea i dragon knighta, teško ih je ubit, a nisu loši u klanju... axeu 2 vanguarda, dagger, BoT/pt, HoT, vlads, satanic i to dost :)
dragon knightu, power treads, vladimirs offering, sny/satanic, može vanguard al po meni nepotrebno, Heart of tarrasque(HoT)
bravo, dragonu satanic
sa dragona meni ovisi o situaciji ali najcesce pt helm of dom assault, i dmg
neznan kako ss ode naša satan, al tija san stavit vlad= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
Si ti luud daj to ce fidat ko lud...uzmi ti sebi rikija(stealth assasin).Kupi mu vladmir`s offering, manta style,The butterfly,Power treads na agilty i wraith bandove= Citat =:
Izvorno postao pimp
Nabavi si AI mape i probaj doma igrat malo,jer treba puno vremena da postanes dobar^^
ne treba.. kakva je konkurencija, ja sam za tjedan dana bio oke :)
zaš ne satanic na davija? zaš ne počet s trollom? pa dao sam mu 4 heroja koji su dobri za start i to e to... rikija uopče nije lako igrat u početku možda(pazi možda) ga neče ubit al teško če i on nekog ubit... najjače mi kad uzmem miranu pa me riki ide jebat maknem se iz magle krenem ga lemat i odma bježi, jer čim mu ne pokažeš dupe gotov je :)
očito nisi vidija da san se ispravija, al vlad nikakom davionu ne ide
a i hot nije loše umisto satana otkad daje 15 hp/sec
a gledajte ovako...
sta je problem kod daviona dok ne navrsi 16? (rofl :D )
enemy mu pobjegne... sto se to sprijeciti? slow i ms? znaci treba mu s&y... treads je isto imba.....
znaci ovako neasto: treads, s&y, cristalis, hot, cristaliza>buriza, assault... u 6. slotu nosite TP...
:rotfl: tp u zadnjem slotu :S
riki - pt vlads s/Y butter buriza i neam ideje kaj zadnje ali ja znam butter ili divine xD a na kraju pt ide u BoT da mozes defati po potrebi
umjesto sny može manta...
vi stalno slažete neke strategije sa najskupljin itemima koji se skupe tek kad je game de facto gotov
triba znat šte će se na početku uzet, šta je puno teže od late game itema
imo riki u early gameu owna sa pt i vladsom.
Naravno i par wraitha.
ne owna riki owna igrač... zavisi o igraču, i njegovom gamestyleu..
P.S. također ovisi protiv kog se igra, al naposljetku svaki je game isti ako se u pubu igra...
pa evo ti moj build otpocetka do kraja :S
prvo 4 wraitha, pa pt i vlads! onda jedan wraith u s/Y pa drugi u butter i treci u butter ili burizu i cetvrti u butter ili burizu (ovisi o trecem)
Za početnike preporučujrm da se prvo ispraksiraju "kako ne umrijeti"!! Jer dosta početnika stoje i tuku po ko zna kome i gube hp dok ih netko tuče, i kad padnu na 100hp-a neko baci koju dmg magiju i aj ća!
Druga stvar, razlike između agi, int i str heroja (premda bi to trebali znati, ako su igrali w3)!
Treće, itemi! Neka prouče po forumima (može i ovdje) što se kojem heroju preporuča! Kasnije nek to testiraju i sami odluče oće li to koristiti ili kombinirati s nekim drugima itemima! Poseban naglasak na orb efekte, to treba odma zapamtiti da dva orba neidu zajedno i točka! Kasnije nek ulaze u diskusije kako mogu i da li mogu!
Ovo nije tocno.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Igrac koji igra rikia mora biti negdje duplo losiji od ostatka igraca u igri da ne uspije ownat.
Od lvla 6 te nema nigdje, da te se ganka mora netko od protivnika kupiti dust (u pubovima svi ocekuju da ce neko drugi) i mora njih 3 barem nestati sa mape na neko vrijeme da ti ne skuzis da ih nema, i tek onda ces MOZDA krepat (jer imas blink i oblak,a dust traje 12 sekundi)
Koja sny, ide se bandovi + tredsi > diffusal, purgas nekog, bacis oblak i imas kill. I tako 10 puta.
Osim toga sto heroj ima 2000000000000000000000000000000003 dmga sa max lvl backstabom i 4 banda diffus tredsima, blink mu sad automatski stavi heroja iza protivnika, tako da automatski backstaba. ~lvl 14 mu blink radi 300 dmga, cooldown od 5 sekundi za 50 mane.
Ako ne mozete ownat s njim u bilo kojem gejmu (a da vasi timejti nisu teze retardirani), ozbiljno razmotrite to koliko dobro igrate dotu.
Potvrdjujem ovo gore. Bas sam sad odigrao match di je protivnik bio riki. Bio sam u solo laneu sa centaurom protiv lanaye i rikiju i redovito do 6 levela sam na objema radio double killove. Da bi nakon 6 levela riki koj je bio totalno ali totalno los igrac poceo gankat i feedat se na mom timu koj nije imo pojma sta radi. Na kraju smo match izgubili samo zbog tog rikia na kojem sam se ja solo do 6lv feedao. Na 6lv sam imo, blink dagger, vanguard, bot i jedan gauntlet ... Tak da nema tog igraca koj moze ne ownat sa rikiem :-x
Disi ti skupio te iteme do lvl6? o_O
koliko puta si ga ubio lol
Mnogo puta, al uzmi u obzir da on i lanaya nisu imali pojma. Imao sam odlicna last hit/deny u solo laneu + jos double killovi nad njima tak da nije uopce problem. Starto sam sa stout shield, tango i gauntlet iz lanea nisam izlazio do kajjaznam kad :rotfl: