Zasto da vidis sta radi skillana poppy na ranked......Mrhpnesto armora i gg...Nedo te isus da skupi trinity..= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Printable View
Zasto da vidis sta radi skillana poppy na ranked......Mrhpnesto armora i gg...Nedo te isus da skupi trinity..= Citat =:
Izvorno postao The Boz
na koji ranked? 1300 elo?
1800+ . Ugl dobro ljudi gaze snjom s samo trinity ostalo tenk.....
Trinity joj treba biti prvi item.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Oprosti, nisam ju nikad igral al sam po skillovima/izgledu/u igri zakljucio da je tank ...= Citat =:
Izvorno postao The Boz
moze neki help u vezi olafa?
prvo zemem vamp scepter->zerkerice->blackmore cleaver (barem mislim da se tak zove, ono sta mice 15armora po udarc, 3 stacka max)->bloodthirster->onda je gg al bi piknuo tek onda frozen mallet->atmas reaver il kakovec, 2%hp-a u dmg
nemojte mi reci "s njime samo hp hp hp i hp ici" jer o nije nikakv help. vidim i ja kakvi su mu skillovi i zakljucio sam da 2. skill nije vrijedan dizanja tolko hp-a da bi mi dao tolki boost u dmgu da je zamjetan jako. (zahtjevao bi barem 4k hp-a da bi mogo koristiti taj 1 skill do maxa a to je nesiplativo).
zasad ovakv build dobro funkcionira (2 partije odigrane, 2 wina. 1 je bila 16/3, drugaa 6/4), no jel ima ko kav drugi build?
Ja ga gradim ovako:
Po redu: dorans shield, bootsi obični, recurve bow, bf sword, starks, bloodthirster i sad su ostale stvari situational...
Moš: atmas impaler + randuins omen ili banshees + frozen mallet (za castere) ili thornmail + black cleaver (za fightere).
Bootsi isto sit item... al to znaš koje
Ima negdje guide za taj build na leaguecraftu... Meni odgovara-mnogo.
Btw. Sion? MEGAOSM!!!
igrao ap xina jucer s graspom itd. 9 1 10 :D
Nešto me Trundle jako privlači, taman imam 5 k IPa da si ga priuštim, jedini je problem što ga nikad nisam igrao pa bi bila malo riskantna kupnja. Jel ima netko kakva iskustva za podijelit, čak i ako su ga vidjeli u protivničkoj ekipi, zato jer ja nisam već par mjeseci.
kolko se game od lvl9summonera razlikuje od onih na lvl30. jer ovo je sada fkt presmjesno sta giram.
doslovno sa olafom trojcu u 3v3 ubijam solo...
nadam se da ce ljudi s vremenom poceti dobavati nesto skilla jer mi se trenutno place u ovom 3v3 sta sam odigrao..
12.2
i to sam se na kraju na "fontanu" zaletio
1. death je bio jer me ovaj moj nije pratio za fb >.<
Postoji vise nacina za igrat olafa, ali inace ja igram olafa kao off-tanka, pa preporucam sljedeci build
Berseker's greaves, madred bloodrazor, youmuu's ghostblade, stark's fervor/bloodthirster, the black cleaver, a zadnji item po potrebi, ili neki armor item, ili frozen mallet ili atma impaler
ugl zavisi do situacije. ako imas low hp protivnike idi na vise carry/dps iteme poput phantom dancera i slucno...
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nemoj, kupio ga ja zbog istog razloga. Cekaj rade da bude free pa probaj, dosta je nezahvalan i tezak za igrat.
Evo idemo igrati ja i Death by sexy
uslikam vam scrrenshot na kraju ;)
http://img411.imageshack.us/img411/6256/68022470.th.jpg
recent matches.
u zadnje 4 partije su me optuzivali da sam maphacker, smurf, cheater, isus, i tak to, a ja samo gledam minimap...
i nije mi nitko rekao dal se partije poboljsavaju kada se dode do lvl30?
i dal mogu negdje vidjeti broj odigranih partija? zasad sam skuzio da imam tolko i tolko winova, al nznm kolko defeatsa
tako je i meni bilo ragna
prvih 20-tak lvla sami 20 0 scoreovi, jer ljudi koji su prije igrali dotu i hon > novi ljudi koji nisu igrali ni dotu ni hon
Duke igra odličnog shena, pravi tank. ;)
Kico isto valja al mu tolko laga da engage pa pobjegne i onda mene ubiju, al dobar je bio, bolji nego ja.
Moram se uvježbat za Siona.
e to pitam, jer ovo postaje smjesno...= Citat =:
Izvorno postao hansi
Normalno da ćeš naletavat i na bolje ekipe, i ja znam često zaredat takve skorove, i to s jebenim Shenom, ali zna bit partija kad završimo surrenderom do 25 min i skor mi je 0/3/1.
Ne baš odličan, više iznadprosječan :P= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
I dalje će varirati, nekad te zadesi dobar tim koji surađuje i sve i pravi je užitak gaziti protivnike čisto zato jer surađujete kako treba.A nekad te opet zapadnu takvi retardi da jednostavno moraš čekati onu 25-u minutu udarajući glavom od zid
ne komentiram svoje timove vec protivnike. dosad nisam naletio na nekog ko me uspio out-lanati na 3v3 mapi, solo lane onaj gornji. stagod igro.
warwick, mundo, fiddlestick, olaf, miss fortuna, ashe, vladimir, akali, onaj s turretima hein_nesto....
gledam creepscore, imam 2x njegovih creepova...
Ljudi, ako ste na US dodajte me -> IlluminatedLooky
mogu igrat Lux,Urgota,Siona ili Yi-a!
preferiram lux, nikad ne leavam, i uvjek spreman za arranged!
Koji si lvl Looky?
Ragnarok, ti si na US serverima ili EU?
Baš smiješno, kada igram sa Mordeom, skoro uvijek pobijedi moj tim :D
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Imam te vec na listi:)
16. sam
nastavio igrat prije par dana, otisao sam kad je urgot dosao tj. to je bio zadnji heroj kojeg sam kupio i malo ispraksiro...
Da, ona je napravila Lux :o
Wat? :S
eu naravno.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
ameri se nikad nisu iskazali da bi me privukli na svoje servere
I jebeni zoning tutorial:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Ali da, tvoj video me jebeno plaši :(
to te plasi? sad je frajer izasao iz mog lanea (ovaj moj) jer sam "money stealer"
jeboga lasthitanje xD
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ma ima takvih smešnih likova uvijek, nema tu pomoći.
Na pm mi dajte nickove svi koji ste na EU a nismo se dodali jos.
Mine: Sweronart
Ja sam sa Kicom jos igrao 3 v 3 zadnju gdje je bio Janna, dobro je bilo :D