Meni sjela plaća jučer tako da sam spreman, baš imam neku volju za kupovinom.
Printable View
Meni sjela plaća jučer tako da sam spreman, baš imam neku volju za kupovinom.
Sigurno uzimam Fallout New Vegas i Witcher 2 EE. Uz to možda Skyrim i Arkham city ako će biti ogroman popust.
Arkham City vise ne mozes kupit na Steamu (bar ne u ovoj regiji)
Steam Sale netom prije rođendana. :eyebrows:
Znam, ali pričao je netko da je moguće da će GOTY verzija biti dostupna kad izađe. Ili je već izašla pa ne znam :P.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pare sjedaju na račun u subotu (bar se nadam)...ovaj mjesec ću brzo doći na nulu čini se
I Asylum isto neko vrijeme nije bio na Steamu.
Apsolutno preskačem ovu akciju. Do sada mi se nakupilo toliko toga na Steamu što moram odigrati da sam valjda miran narednih godinu dana.
Imam i ja za barem 2 godine, ali od viška glava ne boli.
Btw, na g2play imate Syndicate origin key za 100 kuna slijedećih 40 minuta. Eto, ak nekog zanima.
Reloaded, najdraži izdavač igara i sinonim za trenutno stanje kartice... spreman sam za popuste.
Samo se nadam da su ove leakane liste igara koje će biti na akciji fake, inače nebu dobro :(
Nedaj bože da ne spiskaš sve pare.
Pogledajte Steam profile. SHIT IS GETTING REAL, DAWG.
Holy crap, još samo sat.
Zašto se toliko radujem pražnjenju novčanika?
Ne samo tome, hopefully će biti zadaci i achievementi kao za Treasure Hunt i tako to
Nije to problem, problem je što su liste toliko loše da nema gotovo ništa interesantno na njima (meni). Zato se nadam da su fake i da će ipak biti na akciji nešto sa wishliste ili barem nešto kaj sam zaboravio staviti na nju :P= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
To su samo BUNDLEOVI, ne sve igre ikad koje će biti snižene.
Na ovo sam mislio - http://www.techdigest.tv/2012/07/steam_summer_sa.html
Ispod toga se nastavljaju bundleovi i tek u njima ima nešto za mene... Od ovih sa dnevne liste mi se sviđa samo EYE...
= Citat =:
Day 1: Anomaly Warzone Earth, The Baconing, Cave Story+, Edge, Lone Survivor
Day 2: Botanicula, E.Y.E, Oil Rush, Splice, Universe Sandbox
Day 3: Bit.Trip Beat, Braid, Bunch of Heroes, Insanely Twisted Shadow Planet, Runespell Overture
Day 4: A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks that Matter, Sanctum, Superbrothers: Sword & Sworcery EP
Day 5: Audio Surf, Gemini Rue, Greed Corp, Tiny Bang Story, Ys: The Oath in Felghana
Day 6: Awesome, Defcon, Space Chem, Ticket to Ride, Trauma
Day 7: Avadon, Dungeons of Dredmor, Qube, Vessel, Zombie Driver
Day 8: Demolition Inc., Hoard, Sol Exodus, Swords and Soldiers HD, Wings of Prey
Day 9: Capsized, Jamestown, Revenge of the Titans, VVVVVV, Zeno Clash
Day 10: All Zombies Must Die, Beat Hazard, Bit.Trip Runner, Eufloria, Machinarium
Day 11: Hydrophobia, Orion: Dino Beatdown, Star Ruler, Waveform, World of Goo
Hm FML onda, na to sam i ja mislio, ali sam iz nekog razloga bio siguran da su to igre koje će bit u bundleu svaki dan lol :|
Upravo stigli novi ačivmenti kod onih badgeva :D
EDIT: Jeee, sjeo je Pillar of Community aco :D
Pocelo je ^^
200 eura na racunu, come at me!
Deus Ex je vjerojatno najbolji uvod danas.
A ne, leaked liste su bile fake, fala dragom qurcu :pray: Pre dobar sale, i još traje 10 dana, ako će svaki dan biti ovoliko awesome... :pray:
...kako fake lol pa pogledaj http://store.steampowered.com/sub/15378/Si bio sam u pravo onaj moj post iznad
Pa pogledao sam, nema ništa od onog daily deal-a koji je tamo quotean. Stavili su super ponudu... Bundleovi me ne zanimaju, pre skupi su i često imaju takvog smeća u sebi koje ne želim imati. Samo daily deal me zanima :P
Ne kužim. Pa ponuda je žešće smeće zasad.
A jebiga lol, opet sam onda krivo shvatiol, moj bed :c
Nisam niti sumnjao...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nego, gotovo sve igre sa wišliste su na sniženju, ali samo 50-65%... Neću se zaletavati pošto su trajno snižene do 23.07., a do tada možda dođu na daily deal od 80+%...
Ne nužno daily, ima i ovih flash dealova sa strane po 6h i više