ti se sviđa?
Printable View
ti se sviđa?
http://www.box.net/shared/s44zeqaon2
našo kul backtrack, pa odlučio snimit, kvaliteta by superloši montažni mic.
Jebovas trebam kabel za gitaru >.<
Preporuke?
I dajte mi nest jeftino ali da je dost kvalitetno, imam naviku precvikat kabel stolicom(ima metalne noge..)
@Dot lajkam, zasto ne spojis gitaru/pojacalo u komp pa onda sviras?
ak trebaš neš jeftino onda ti netreba preporuka, odeš i kupiš neš jeftino :D
Pa tak sam kupio jedan, cak je imo i pozlacene konektore i tako to..
Pao je sa stola na pod jednom i odonda vise nije radio, kasnije sam ja nes kemijo s lemilicom na kraju nije nis dobroga od toga ispalo..
Moze i nest skuplje do 200kn max, ali da ima dobru zastitu od vanjskih utjecaja, imam prepunoprevise tehnike u sobi tak da mi ne bi zujalo..
Po mogucnosti sa nekog online webshopa, ali moze i sa nekog u Cro koji imaju dostavu i placanje pouzecem.. moze cak i Madjarska ali mislim da cete to teze nac xD
neda mi se živcirat s tim, imam par 5 dobrih razloga zašto ne.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kojih to 5? :D
Mos spojit i0 ovako ako imas pojacalo sa headphone izlazom..
gitara> efekti > pojacalo > komp
ummm, nemam kabal kojim bi spojio pojačalo/gitaru s kompom, nisam informiran o tome, neželim bit informiran o tome, ovako je prezakon, lijen sam, glupo je, ovako je prejebeno.
kupis kabAl,nebi vjerovao koliko je jednostavno,bolje ti je s tim
nije.
da,jos je gore s kabalom.
iskreno je to zajebancija, i delay i zvucna i sve. radije kupim malog tranzistorca za 300 kn nego se zajebavam sa tim.
Ja kazem samo za snimanje..
Dobro je i ovako za sviranje(npr. ja stalno sviram prek kompa) ali prije kad nisam imo 3 zvucne u kompu to je bila totalna gnjavaza, ak slusas na jutubu nest, nemos svirat, ak sviras nemos nist slusat... U svakom slucaju po meni je bolje(i jeftinije) nego neki tranzistorci za 1000kn..
Ja imam laney LX35r i koristio sam ga mozda 5 puta ovak..
Nabavio Lorlon novu pilu od mobitela (jaj, moš mislit) s neš kvalitetnijom kamerom od 2MP (5MP ovaj puta) pa sam snimio neka sranja čisto da testiram kameru kakva je. Mogu reći da je FPS dobar ali zvuk je i dalje loš ko na 2MP kamerama ali iskreno, da se skontati sve šta se treba skontati. Interested anyone?
Ofkors.
Master of Puppets - Solo
Stavio sam video da je "unlisted" pa mi recite dal se vidi video ako ga ovako ostavim!
EDIT: Snimio sam i Nightwish - Beauty and the Beast cijeli cover pa mogu i to uploadat ako nekog zanima :D
Fake and gay.
Odlično je, ali je zvuk u krucima.
http://mob.hr/blog/wp-content/upload...lack-photo.jpg= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
:(
Probaj zvuk snimati kroz zvučnu. Super odsvirano, ali zvuk para uši.
Pa vidiš, jedino to, al onda bi moro spajati video i audio a sad neam baš tolko opremljen komp softwerima :D
Netko tu svira klavir? Ili svi svirate gitare :(
Ja uz gitaru polako pocinjem klavir, al neznam nist posebno, fail sma totalni, vecinom sto znam na gitari to znam i na klaviru...
Inace Ragna imas bolesnu tehniku, ocu ja tak O:
I da, nemoras video snimat svaki put, snimi samo zvuk, i improviziraj neki solo ili nesto :)
Inace da se pohvalim, stari danas izgubio okladu i kupio mi monster rock cable, kabel je brutalan, nema nijednoga šuma, i zvuk je nekako življi i precizniji nego s nekim no name kablom..
Kako počinješ? D:
kako to jednostavno izgleda kad ti sviraš O.o= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
inače i ja imam tako neki shrotast samsung, video bude donekle oke, zvuk koma
Pa ucim koja tipka je koja nota, kak se citaju note na notnom crtovlju i te stvari..= Citat =:
Izvorno postao Maja
Teorija prvo, znam onu pjesmu "za elisu" pocetak :D
ucio 4 godine, odusto, sad malo bluzam kad mi se sprdne.= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ne valja nist.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/
Ste vec vidli ovo?
Prije 2-3mj. naletih na ovo i odonda cekam, imaju dost updateova na fejsbuk stranici tak da čekautajte..
I ja isto mislim :/= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Teško? Ja bi se učila, ali čini mi se komplicirano ._.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ah makes sense :D= Citat =:
Izvorno postao blood4me