Zaboravio si reći da su ratovali. :)
Printable View
Zaboravio si reći da su ratovali. :)
i zaboravio si britanska prekomorska teritorija u UK
:D
Kako da stavim XFi drivere na Audigy SE zvucnu?
Radilo mi je na XP-u ali na sedmici nece da ga jebes.
Isto i za mijenjat polling od misa... na XP je islo na 1000 na sedmici nece... :S
Kada igram igru (League of Legends) izbacuje mi bsod s ovom porukum: driver irql not less or equal.
Ali ne stoji bsod kao inače da ja sam moram restartat komp nego nabrzinu se sam restarta. Ne stignem ubrati što sve piše ali vidio sam nešto checking nesto i u 2-3 sekunde se napuni do 100 i sam se restarta.
Kako ovo riješit? Help please :cry:
Pokušaj s novim/starim driverima za grafičku.
Taj BSOD možeš podesiti, vjerojatno ti je podešeno da se resetira PC i da zapisuje brzinski.
http://i.imgur.com/hqAxM.jpg
Ovo je skrinšot foldera s mobitela u koji mi sprema sve poslikane slike.
Možda neko zna kaj je uzrok ovoga? Ti fajlovi i folderi se pojavljuju random i nemoguće ih je pobrisati jer baci error (slike su u redu i njih normalno pregledavam i sve).
Svaki od foldera je prazan a za svakog od fajlova piše veličina od par stotina MB do par GB ali to ne utječe na memoriju.
S mobitelom također nebrem obrisati, a na neke kad dojdem onda se beskonačno dugo pokušavaju otvoriti.
Mobitel je NOKIA 5130 ExpressMusic.
(Čini mi se da je većina tih fajlova i foldera stvorena jučer kad sam poslikal cca 100+ slika. Neki su još od prije koji mjesec.)
Probaj ih obrisati s unlockerom.
Inače ako je mobitel Kineski, lako moguće da su ti folderi i fajlovi OK, jer kao što na Engleskom imaš recimo foldere Music, Pictures, Applications, itd., tako imaš i na tom mobitelu, samo piše Kineskim slovima.
Hvala na odgovoru ali nejde s Unlockerom.
Na kraju sam formatiral karticu pa se nadam da se ovo nebude ponovilo.
Jeli moguće da je kakav virus u pitanju?
Damned printer, javlja da imam neku žnj tintu koja ne ide u njega, a ja kupio multipack epsonove, i samo za magnetu javlja da nije Epsonova i neće printat, a sve su pune
Wat do?
Kako da namjestim da mi se neka 2 foldera automatski sincaju....
Radim mapping za SA:MP pa da mi se automatski nove mape sejvaju i na backup.
Znaci sve novo sta dodje u D:\MTA\Server\Mods\Deathmatch\Resources
da se automatski pejsta na desktop (Mapa [Server])
:D
ove drivere skini i instaliraj,ja ih koristim za Audigy SE http://forums.creative.com/t5/Sound-Bla ... m-p/553341= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Ok, sad cu probat.
bump @ moj post prije ovog :D
Tetak ima problema sa kompom (Video mu šteka, nakon pola sata slika se skroz smrzne.) Njegov informatičar mu je rekao da mu je to zbog napajanja.
(Btw problemi sa štekanjem su počeli upravo nakon što su mu zamjenili napajanje.)
Zanima me sta bi jos mogli provjeriti da budemo sigurni da je to do napajanja. Bilo bi mi zao da mu preporucim novo napajanje, a problem opet ostane.
Konfa je iduca:
Windows XP
CPU - Intel Pentium 2.4 Ghz
1024 MB ram
Radeon 9200 Pro AGP
Kakvo je napajanje?
Pokušajte otpojiti ROM-ove i sve ostale nepotrebne stvari, možda bude bolje, ako bude bolje onda je sigurno do napajanja. Eventualno mu dofuraj neko žešće napajanje i testirajte.
Pokušao sam neki dan pokrenuti CoD4 server s modifikacijama i dodatnim mapama, ali pošto vidim da uz moju osnovnu upload brzinu drugi moraju skidati te mape prije igre 2 sata po mapi, odlučio sam da negdje hostam potrebne fileove i na serveru napravim redirekciju za download.
Dakle treba mi neki besplatni hosting s kojeg bi se to dalo skidat preko FTP-a, bar 1GB prostora. Ko ima iskustva s takvim stvarima preporučite neku dobru uslugu hostinga.
Ja imam riješenje. Upload po fajlu 2GB, direct download link, fajlovi se nikada ne brišu (jedino nakon 5 godina kada ga baš nitko ne koristi), brzinu meni osobno zna nabiti na 1.5 MB/s, tako da nabija brzinu svjetski, nema limita po downloadu, uploadu, vremenski, onako, ovako, etc.
Jedini problem je što samo ponekad konektiranje na server može potrajati dok on nađe taj file (ukoliko se dugo ne downloada), ili eventualno prvo spajanje na server ne uspije (prvo slanje requesta), ali zato iz druge uvijek uspije (drugo slanje requesta).
Ako si za, možemo to riješiti. Primjer neka ti budu moji filmovi na mojem serveru, oni su uploadani na taj host o kojem pričam.
Šta se mene tiče, može, samo da je kvalitetno i besplatno i da to CoD može automatski povući s njega s FTP-om. Čisto radi toga da ne moram svakome pojedinačno govoriti koju mapu da skine nego ako nađem neku dobru samo je sebi skinem i uploadam na taj host i njima se to automatski skine pristojnom brzinom kad uđu u igru.
1. Baš mora biti FTP?
2. Više mapa = više linkova. Ne možeš napraviti kao folder u FTP-u odakle će vući mape.
Max filesize 64MB na mojem serveru, to možemo iskoristiti.
Nisam tu baš neki ekspert, ali koliko ja znam, on vuče FTP-om i mora se moći napraviti vlastiti folder i to.
A jeli ti možeš za svaki hostani game staviti link odakle će ga vući?
Mislim http realno vuče s ftp-a. Jedna mapa je jedan file ili više njih?
On mora imati definiran jedan root folder za sav sadržaj, i onda u njemu usermaps folder sa mapama, te mods folder sa modovima, ali ovo drugo mi nije potrebno zasad. Uglavnom, da, mora biti folder. Mape se sastoje od 3 fajla u istoimenom folderu i svaki od tih foldera je u usermapsu. Točno tako mora biti strukturirano jer ih inače CoD neće znat povuć.
OK, onda ovaj 2GB server otpada. Ako su fajlovi do 64MB po fajlu, mogu ih staviti na svoj server.
Mora biti FTP? Može HTTP? Mislim mogu ja i FTP, ali HTTP mi lakši, sve na jednom mjestu. :D
Trazim neki host za forum.
Ne freeforum nego samo host, forum je napravljen u SMF.
Netreba nam puno prometa... Pls. any1? :D
Mogu ti ja posuditi. Inače možeš kreirati na 000webhostu ili tako nekom free hostingu i napraviti sebi domenu, i sl.
Zasto mi svaka igra koju sam dosad probao (SC:PT, SC:CT i COD 2) ne popuni cijeli ekran, osim na nekoj vecoj rezoluciji tipa 1280x1024? Na svim manjima mi je slika samo u centru, a sa lijeve i desne strane je dobar komad "odsječen", odnosno crn.
Da napomenem igram na laptopu hp 620
Pentium Dual-Core CPU T4500 2,30 GHz
3,0 GB RAM
Intel 4500mhd
MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
To mozda i ne bi bio problem da mi moze normalno vrtit igre na toj rezoluciji, ali ne moze.
Ako se ne varam, mape su oko 30-40 MB po mapi, ne znam sad da li može http, ali mislim da ne može on skida s FTP-om.= Citat =:
Izvorno postao C
koji monitor?= Citat =:
Izvorno postao Falus
koja grafa?
koji drajveri?
Monitor, ne znam, koji je prikačen na laptop, graficku sam stavija, ova intel, a drivere mi je tip koji je instalirava stavija, ali san ja skinija moddane koji mi dizu dedicated memoriju na grafi sa 64 mb na 128. I sa starima i moddanima je ista stvar.
ajd razmisli malo..
na kojoj rezoluciji ti radi monitor, a na kojoj ekran od grafe? jel imaš podešeno kao dual screen? ili imaš klonirani ekran?
Daj, pa tražite malo, nije da je nova tema:
@OK, budem napravio FTP na serveru, pa ćemo vidjeti. :)= Citat =:
Izvorno postao C
Edit: Pošalji mi makar dvije mape. I reci mi jeli mora biti otvoreni FTP? Jer moj server blokira otvoreni FTP, pa sam napravio account, link bi bio tipa ftp://anon@mailS:anon@www.complex-server.co.cc/ftp/ , jeli to možeš tamo ukucati?