Ja sam u WwWu na high igrao i kad odem na faks cu jest govna na laptopu :(
Printable View
Ja sam u WwWu na high igrao i kad odem na faks cu jest govna na laptopu :(
Skitkid, dodao te. Javim ti se kad se vidimo online.
Nego, jel se to meni čini ili su guardian i mesmer najpopularnije (i najkorisnije) profesije?
Jel igrao tko necromancera, valja kaj? I kaj je sa engineerom? Imam jednog na levelu 11 ali je norn pa mi je jako trom i neda mi se igrat ga, možda ga izbrišem i rerollam novog.
žemo!
guardian je apsolutno najpopularniji u wvwu. mesmer baš i nije više pogotovo nakon confusion nerfa prije par mjeseci.
imam ja engia lvl80 dosta je zabavan. igrao sam bomb heal build di samo uletavaš u fajteve i healaš sve svojim bombama :D
al i njega su malo nerfali pa mi je dosta zeznulo neke comboe.
evo jedan prastari video da vidiš kak to funkcionira (ak se išta vidi) -> VIDEO
a necromancer je nakon nedavnog patcha dosta najjači postao ako hoćeš masivan damage radit.
evo jedan video kolege iz guilda -> VIDEO
al opet ja to sve iz perspektive wvwa govorim :D
Lvlam ti ja Necroa upravo. Interesantna klasa, brijem da je s njim još i najviši skill ceiling.
Ja sam razmisljao rolat necroa. Krenuo sam thiefa, nisam zainteresira, guardiana sam digo do 26 i nekako mi se ne da vise. Posto imam 1 castera nisam htio Necroa dizat, ali mi se cini pre fun za igrat.
Još 3 dana da napokon probam i zaključim da mi ne radi, jer imam prastari kalkulator.
Ak radi na mom 5 ipol godina starom kompu, radit će i na bilo čemu novijem
Razjebale im se stvari sa novim updateom, čekat će se sutra da se zaigra.
Ja sam odigrao već 3 invazije, skucao sam 10 g, i to ne računajući cobalt koji mi je dropnuo.
Wat.
Ja se nemrem logirat uopće. Čitam sad retarde kojima život više nema smisla.
Doduše, ni meni trenutno nema ;(
New Vegas mi ne radi.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mislim da to govori dosta.
Fakat ne znam onda. Al kaj te košta - skini klijent i stavi sve na low/off, pa probaj. Izgledat će ti u rangu wow-a, ali ako bude igrivo neće ti to toliko smetati.
Kako si uspio dobit 10 golda? :( Ja sam odradio 2 i dobio gold i 20s.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
A koji točno dan i u kolko počinje?
Po našem vremenu, jer ne znam to tražit po kalendarima i preračunavat?
(Tj. znam, al mi se ne da.)
Brijem da petak oko 19-20?
Ne znam kako si to uspio, ja sam prašio po eventima gdje sam stigao, gađaš da što više championa pobiješ, pootvaraš sve boxove koje dobiješ i prodaš šta možeš na Trading postu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Dobio sve zelene i plave iteme. :( Sve vendoru dao, i one satchele pootvarao, i nista...
Lol ja sam na vendoru u sat i pol igre zaradio oko 7 golda.
Jesi li siguran da igraš s lvl 80 likom? :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
Naravno. :D
Meni su dropala svega 2 rarea, niti jedan exotic.
Ali velim, 7 golda kod vendora :P
Meni 1 exotic bow, Arch ili Arc ili tako nesto sinoc, utrzio za gold.
Evo, sat i pol igre, bez ijednog exotica, 5 golda samo na sranjima.
Jučer je bio dobar dan, 22 golda :)
Nego, tko sve igra trial ovog vikenda i jeste se odlučili za world?
Ajd sad kad je krenio trial, oćemo neko okupljanje? Par jumping puzzlea zanimljivijih obaviti možda?
sinkroniziranje plesanje na nekoj čudnoj lokaciji i onda zajebavanje s petrifyjom!
smislite neš pa bum i ja došel ovih dana! sam da nije poslje 19.30 jer nama tad kreće wvw raid svaki dan. :D
Ja sam za. Jel ima di lista invazija kako idu? Trebaju mi sad odredjene za finishat achivemente.
Jel ima još neko problema s upadom u free trial.
Meni ne ulazi, piše da nemam GW2 account.
A na stranici piše da imam.
Ovi nisu normalni što se experienca tiče. Imam osjećaj kao da igram na nekom 3x wow privatnom serveru. AMA BAŠ SVE ti daje iskustvo, i to na tone.
Sada sam po prvi puta bio u clockwork chaos invaziji. Za jedno 30 minuta sam dobio LEVEL I POL (sa lvl 27 sam došao na 28 i pol, dakle nije baš skroz mali lvl da bi ga se tako hitro diglo), dobio sam 5k karme, pun k* masterwork opreme i pitaj boga što već ne. I nije samo sa tim specijalnim eventima tako - napravim story mode quest koji nije ništa teži od nekog standardnog i dobijem pola lvl-a xp-a. napravim 10-ak armora i 10-ak prstenova, poof, lvl mi je narastao za trećinu. Otkrijem 10 stvari na mapi, naraste za četvrtinu.
Mislim, igra je super - questovi su uglavnom zabavni (osim što u svakoj zoni koju sam do sada vidio ima barem 5 eskort misija koje su na isti kalup), trading post je u odnosu na aH iz drugih igara fantastičan, crafting je zanimljiv i otkrića su fora. Posebno me veseli i to što su pravedni, pa se, koliko ja znam, SVE što je u gemovima može kupiti i sa goldom. Jedino me smeta taj suludi exp, nedostatak dungeon findera, i nekakva atmosfera, koju su se kakti silno trudili izbjeći, forsiranja igrača da što prije dođe do end game-a.