Igram Fallout, Splinter cell za PC.
Front Mission 3 na PSOne, a jebemti kako je dobra. :pray:
Printable View
Igram Fallout, Splinter cell za PC.
Front Mission 3 na PSOne, a jebemti kako je dobra. :pray:
a šta je to u torchlight što liči na fable? grafika je cell-shaded, znači mnogo više liči na princ of prša, nego na fable
Stalker Clear Sky (prvi prijelaz prvo Clear Skya, a onda i Call of Pripyat-a) i Metro 2033. Europska postapokalipsa ftw..
Počeo sa Just Cause-om 2, vrlo iznenađen igrom, nadam se da mi neće dosaditi.
Tony Hawk's American Wasteland
Desktop Dungeons. :)
Baldurs Gate I (EasyTutu)
Nakon već par odustajanja od Baldura dvice , ponajviše zbog kompleksnosti i nepozvanja D&D sustava, kaskanja za pričom, arhaične grafike i činjenice da likovi počinju igru na 6. ili 7. levelu s pecto tisuća spellova koji mi nisu nimalo jasni, odlučio sam se "prisiliti" na prelazak jedinice. Nakon očekivane blage dosade u početku, u jednom trenutku (jučer) sam shvatio da je 1 sat iza ponoći, i da sam igrao igru 5 sati u komadu, što se meni dešava gotovo nikad, pogotovo u zadnje vrijeme. Tako da konstatiram da sam napokon uspio zavoliti ovaj predivan i masivan RPG, i nadam se još mnogim sretnim satima provedenim uz igre izrađene na Infinity Engine-u.
Tak treba, BG2 ti je još za klasu bolji od jedinice. Nemoj odustati pošto je riječ o najboljem RPG-u svih vremena! U njemu je kompleksnost apsolutni plus, a ne mana. Čak ne sumnjam da ćeš brzo i grafiku u dvici zavoljeti pošto je riječ o prelijepim ručno crtanim lokacijama. Grafika je loša za današnje standarde, ali se uvuče u srce i stekne bezvremenski status :D
Ovaj put ne odustajem, konačno sam sve pohvatao i sad samo uživam :) Presudna stvar je bila početi s prvim nastavkom, da se polako upoznam s magijama, načinom igre i sličnim stvarima, s obzirom da te dvica, uvjetno rečeno, samo baci u igru s pretpostavkom da već sve znaš.
Da, nema nikakvog tutoriala, a bazira se na strašno opsežnim AD&D pravilima. To je ono što tu na forumu zovemo "Hardcore RPG". Dragon Age-u se poklonila ta titula pošto je kompleksniji od većine ostalih RPG-a i ima BG2 štiha u sebi, ali možeš i sam primijetiti da su te dvije igre nebo i zemlja (iako DAO briljira na sasvim drugim poljima nego BG2).
PS: Kada svladaš igru kako spada, preporučam da je odigraš barem na Core težini. Što viša težina, to ćeš više ovisiti o skillovima, spellovima itd. Recimo na najnižoj težini možeš bez Clerica, dok na najvišoj skužiš da je Cleric najjači lik u igri :pray: Igra dobije potpuno novu dimenziju na višim težinama pošto počneš "microati" i taktizirati.
OT: Ja zapostavljam Metro 2033 zbog Just Cause-a. Pre zarazna je igra, sati samo lete uz nju...
I igram na Core, skoro svaka borba mi je na život i smrt, odlično pogođena težina.
Just Cause2.Nikad kraja zabavi..
Danas cu pocet crysis, ovaj put na direct x 10.
Quake Live svakodnevno, a povremeno se upali R.U.S.E beta i Order of War: Challenge
Just Cause 2
namjesti si rezoluciju u igri da bude ista onoj koju imaš na desktopu (kod mene i kod susjeda je to upalilo, možda i kod tebe uspije)= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Planescape Torment, zapostavih ga u zadnje vrijeme zbog ruznoce crust-a.
crust stvarno nije ni približno toliko dobro odrađen u odnosu na sigil, mislim na dubinu, na razvijenost, ne na grafiku.. ali izdrži, do kraja ima jako malo
Shin Megami Tensei: Strange Journey [DS]
Igra još tko ovo? Arby, ti si gik za ovakvim sranjima, jel igraš?
Nemam DS trenutno, ali igrao sam. Dobra igra (koliko je pobogu već igraš?) iako nisam ljubitelj dungeon crawlera, posebno 1st person tipa. :)
SMT serijal je inače fenomenalan, držim se onih ranih nastavaka sa PS1 i Persona 4 za PS2. Win.
Meni ej bolji od Devil Survivora jer nema one tipične anime retard fore. Plus, sfi fi je pa je to win. Još sam na početku, recimo da sam oko sat vremean igrao. Imam tek dvije kuje, tj. demona. Još nisam dobio fusion i to. :( Došo do prvog boss fajta i krepao. Imam igru kojih tjedan dana, al sam se više posvetio pokemonima i recenziranju istih i tak.
To mi najgore. Sto godina ničeg na DS-u i onda mi izađu Infinite Space, Pokemoni i SMT istodobno. Jebote. :(
Uz DA i Just Cause 2, počeo igrat ponovno Vičera, predivna igra!
Hah, također.
Arcanum, jebote zaboravio sam kako je ovo premoćna igra, danas me frend podsjetio kad sam mu je posudio, odlučio sam je instalirati i nisam požalio
Igram Spore. Ak postoje bića kakva ih ja napravim tam onda smo u drekecu.
igram hitman blood money... po prvi puta... nabavio pa da vidim šta nudi...
preodlicna igra..= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Preso sam ju najmanje 10 puta.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Sad igram Modern Warfare 2S!!! nikako da prestanem.
Preso Crysis, sad cu pocet Medieval 2 Total War sa Stainless Steel modom 6.2 verzija.
evo ja poceo igrati opet Gears of War, Fenix is back in ekšn...
usput igram i ovaj novi alien vs predator...po meni trenutno fail ali mozda se pokaze drugacije nakon par prijedenih nivoa