-
Re: Novosti iz Hardware svijeta!!!
sicko..
za profi uporabu ti nije dosta 512MB rama..
a daj molim te pogledaj koja je cijena jedne nvidije quadro fx 5800 (3.500$) ili ati firepro V8800 kartuše (1.500$)?
riight.. da bi uopće mogao zaradit tu lovu prvo moraš investirat..
e TU dolazi HD5550 sa puno memorije.. jedan međukorak za ekipu koja se tek kreće bavit tim poslom i nema 20.000kn samo za grafu, odnosno 35.000 za jednu i7 konfu sa tom grafom unutra..
-
Ma ok Gwin kuzim totalno, samo eto sam kometirao Igora :P
-
-
-
-
bwahahaahah.
tri-slot
hladnjak je predivan.. nisam vidio toliko bakra još od TRUE-Coppera :)
8+8+6 pinova za struju :)
a dimenzijski je ono.. ko omanji čamac :)
-
izgleda prejebeno :D prezakon i sve :D bas su dobro napravili hladnjak i onu kutijicu vani jebeno sve
-
tri slot :P taman mi obje stanu u kućište.
Di ima toga za ukrast? :D
-
Brifecase?
Omg, why? Ajd da je u pitanju recimo periferija koji nosis negdje ako si pro igrac, ali graficka u kovcegu ima smisla ko i kur.ac na popu...
-
pfft
pa s nečime moraš opravdat cijenu od 1000 funti..
-
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Brifecase?
Omg, why? Ajd da je u pitanju recimo periferija koji nosis negdje ako si pro igrac, ali graficka u kovcegu ima smisla ko i kur.ac na popu...
ispiranje mozga tatinim sinovima :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
pfft
pa s nečime moraš opravdat cijenu od 1000 funti..
Pa ima i laksi bolji i kuliji nacin. Asuse eee uz grafulju...lol brijem da graficka veca od njega ^^
-
-
znaci brze otpustaju toplinu u okolinu, kuciste se brze grije, bez nekog ispuha to ce nakraju bit sam toplije...
-
-
kolko dodje jedna HD5970 od Asusa u nas Kroaciji.... neda mi se googlat...
-
= Citat =:
Izvorno postao lulix
kolko dodje jedna HD5970 od Asusa u nas Kroaciji.... neda mi se googlat...
nabava.net + 5970
-
Daj nemoj me batje. Ovo je preterano i besmisleno. Jedna HD 5870 je FTW, možda čak i malo previše FTW. Dvije HD 5870? Ludludludludlud!
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Daj nemoj me batje. Ovo je preterano i besmisleno. Jedna HD 5870 je FTW, možda čak i malo previše FTW. Dvije HD 5870? Ludludludludlud!
a gle, kažu da svaki proizvod ima svojeg kupca i to je vjerojatno djelomično istina... no takvom kupcu bi ja preporučio da se leči...
-
[quote=IGoR_2803]
= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":21t2fuiq
a gle, kažu da svaki proizvod ima svojeg kupca i to je vjerojatno djelomično istina... no takvom kupcu bi ja preporučio da se leči...[/quote:21t2fuiq]
Vjeruj mi brzo bi se ja izlečio da posjedujem tu jednu ljepoticu. :pray: :D
-
Inaće sam odbijao sve dosadašnje altermative mišu al ovo mi je fenomenalno :D :pray: http://www.bug.hr/vijesti/mis-bez-misa/102909.aspx
-
Mouseless :) zabij prst u USB i igraj :)
-
Za sad nema ni scroll ni bočne tipke kao ni sidescroll. O utezima, mijenjanju dpi, pozlaćenom USB konektoru, ergonomskom obliku, brzini praćenja... da ni ne govorimo.
-
nego da pocjetim da je u projekt uloženo 20 dolara i malo truda... vidi se da je vrjeme odziva katastrovalno, ali ako se tehnologija razvoje bila bi zakon.
Pogotovo jer nećemo više morat kupovat kretenske podloge za miševe koje pojedu više para nego što imamo koristi od njih.
kad već spominješ utege za miševe, selotepom si zaljepiš kamen za ruku i imaš uteg :)
To mi je najretardiranija tehnologija koja se "ugrađuje" u miševe. Samo je miš tromiji i teže klizi.
-
totalna glupost... da mi je znati koga neće zaboljeti ruka nakon nekoliko sati držanja takvog položaja... kad ispod sebe imaš miš, pravi miš, onda i svoju šaku na njega nasloniš tako da se ona djelomično odmara...
-
Takvog položaja?
Položaj je potpuno prirodan i ruka je opuštena na stolu. jedini problem je što moraš ovaj puta dizati prst u zrak da bi nešto kliknio, al uz razvoj iste tenologije to bi mogo biti minimalan pokret.
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Takvog položaja?
Položaj je potpuno prirodan i ruka je opuštena na stolu. jedini problem je što moraš ovaj puta dizati prst u zrak da bi nešto kliknio, al uz razvoj iste tenologije to bi mogo biti minimalan pokret.
da i onda kad slučajno mrdnem kažiprstom nevidljivi "miš" će registrirati klik iako ga nisam želio...
-
isto kao i kada slućajno strisneš tipku na mišu :D to mi se desi 100 puta dnevno zbog mekanih tipki.
ako te svrbi prst makneš cjelu ruku i počešeš se.
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
isto kao i kada slućajno strisneš tipku na mišu :D to mi se desi 100 puta dnevno zbog mekanih tipki.
ako te svrbi prst makneš cjelu ruku i počešeš se.
ne znam, ali osobno mi se nikada ne dogodi da slučajno pritisnem tipku... :|
-