Jedini RPG koje se ja mogu sjetit trenutno sa cell shading likovima je Silverfall.
Printable View
Jedini RPG koje se ja mogu sjetit trenutno sa cell shading likovima je Silverfall.
wow, to je bilo brzo, thx drug :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Aral
1. Grim Fandango= Citat =:
Izvorno postao n3r3o
2. Urban Terror 4.1
3. Test Drive Unlimited
Ja mislim da je igra koju trazis Team Fortress 2 ;) To vec dugo nisi igrao :(= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
Ah, igrao ga uzduz i poprijeko pa se nije bilo problem sjetit ;)= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
np
Ima li itko volje sastaviti listu RPG(ma u kojoj god količini bilo RPG[a]) igra od proteklih par mjeseci ^^
Bio bih veoma zahvalan.
Ljudi Trine, izlazi za pola mjeseca, odigrajte demo tko nije znači "Trine" se zove igrica. Igrica je bazirana na Lost Vikingz igrici davno izdanu od blizzarda. Igrao sam demo i mogu reč da me igrica impresionirala. Ne radi se baš mnogo ovakvig igrica a igra je baš ono, prva liga. Pa eto to vam je preporuka. To je ka 2D RPG sa super grafikom.
Može jedna preporuka za simulaciju vožnje za PC, a da nije GTR2, RACE, LFS. I GRID, nikako GRID. Po mogućnosti što novijeg datuma.
SuperStars V8 Racing
http://www.eurogamer.net/game/superstars-v-8-racing-ps3
Izašlo pred tjedan dana.
One question...gubim sta ako igram odmah Still Life 2, a da ne odigram prvo jedinicu. Su radnje jako povezane?
Radnja se direktno nastavlja na jedinicu i jedna retrospektivna animacija od tri minute ti ne može nadomjestiti cijeli nastavak.
tnx man...onda cu se prvo upustiti u prelazenje jedinice...
Moze neka igra slicna freedom forcu
Freedom Force II vs the third reich
Igrao sam. Ako nista drugo moze neka dobra igra gdje si neki super heroj, a da nije prototype
Zahvaljujem, čini se dobro. :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače, na netu ne mogu uopće naći konkretne informacije o igri. Jedino sam negdje uhvatio da je izdavač Codemasters...
Spiderman - Web of Shadows (jako slično Prototypeu, samo s manje krvi)= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Hvala, budem isprobo :thumbs2:
Probao. Grozno. Ne valja ništa. Toca RD3 ga šiša u svakom pogledu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ima li gdje kakva igra na fazon neke pucacine ili avanture a da mogu dvojica zajedno igrat, ono jedan na tastaturi a drugi za djojstikom? Ono svako upravlja svog lika, al da ekran nije podjeljen ili to ne postoji :cry:
Ponadao sam se da nešto valja. Šteta.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Marvel Ultimate Alliance= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Marginalno je slično Freedom Forcu. Više akcijski orjentirano.
To je ujedno odgovor i za anatoma.
Bugs Bunny & Taz - Time Busters. Ovako... igra je starija i grafika sucksa a i nije strašno teška, ali ako to zanemariš dobiješ genijalnu igru. Igra je platformer i nevjerojatno je zabavna igrat u dvoje. Jedan upravlja sa zecom a jedan sa tasmanijskim vragom te prelazite ere. Likovi nisu copy/paste već svaki ima svoje napade/moći te se igra može jedino proći ako zajedno surađujete. Nije strašno duga ako vam je cilj čim prije proći no ako se zezate sa raznim podigrama, bunusima itd. imate sate i sate zabave. Obilježila je moje djetinjstvo te sam proveo dane i dane igrajući je sa prijateljom a i dan danas bi ju zaigrao.= Citat =:
Izvorno postao anatom
Dakle, ako si voljan odigrat platformer i zanemarit što je na neki način pomalo dječja i grafika lošija imaš moju preporuku :thumbs2:
(Nije podjeljen ekran nego si međusobno mjenjate kamere, a vi se dogovorite tko da ju trenutno ima kod sebe)
<3<3<3 I dan danas imam tu igru za PS1!! :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
Avanture sve iz LEGO serije; Star Wars, Indiana Jones, Batman, itd. Nemoj da te to što je lego u pitanju prevari, igre su jako zabavne.= Citat =:
Izvorno postao anatom
Hvala kraljevi, probacu neke pa da vidim, nema veze sto su starije, ja bi igro i onih tenkica sa terminator igrica :rotfl:
Tražim one stare tenkiće ako ih se tko sjeca sa onih konzola kaj su se stavljale žute kazetice...
Dakle nikakav remake...trebam original...po mogucnosti da radi na winsima :)
Imaš Perimeter... ima već par godina kak je izašla, al po tvom opisu.. nju tražiš :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Vjerojatno bi pomoglo da još malo opišeš pošto je vjerojatno bilo više igara sa tenkićima. :)= Citat =:
Izvorno postao amd freak
jel to ono moras stitit orla koji je medju ciglama pa moras unistavat ostale tenkove a mapa je podjeljena ciglama,kamenjima,vodom i tak