Pogledao gorespomenutu epizodu... Divno, ali zar je to... Kraj?! :|
Megaželim još ovog animea, a sve nekak mislim da ću početi i čitati mangu... :P
Printable View
Pogledao gorespomenutu epizodu... Divno, ali zar je to... Kraj?! :|
Megaželim još ovog animea, a sve nekak mislim da ću početi i čitati mangu... :P
Pogledao Sora no Manimani, odlična epizoda... edukativna, radnja se lijepo razvijala, prilično komična i opuštajuća. Od sljedeće epke očekujem dijelić prošlosti Rome i Oumi (moj nov favorit XD)... jednostavno mora bit! :)
Hime je bila kickass, a Edogawa car sa onim facijalnim ekspresijama :pray: :rotfl:
http://www.nagatocity.net/blog/wp-co...49_edogawa.png
Canaan je bio dobar, vratile su joj se boje no u ovoj joj je epizodi to skoro došlo glave.
Ima netko neki prijedlog za neku animu s gitarama, nekim bendom ili tako necim?
Beck, K-On, Nodame Cantabile, La Corda D'Oro (K-On je školskom bendu i više je usredotočen na komediju, zadnje dvoje ako voliš klasiku)
Novi Naruto chapter je vani, sooo kul, Sasuke vs. Raikage, Sasuke je ono :o :shock: :pray: A i nova epizoda bogme ^^
Sasuke <3S :oops:
Ovaj tjedan sam započela sa Narutom. Mi lajks.
HARUHI FINAL? NEEEEEE :( :( :(
Naruto, bleach i one piece su trenutno na vrhuncu. Iako po meni ako sad usporedis sve 3 mange bleach i naruto su puno losiji od one piecea. Nakon sta procitam one piece, naruto i bleach me ostave ravnodusnim.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao epizodu 16 Gungrave... Brandon knew. :(
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Preporučam Detroit Metal City, prelegendaran je :pray:
Je li gledao itko Koukaku no Regios?
Zanima me jel valja išta. :)
= Citat =:
In the distant future, a polluted world has been overtaken by havoc-wreaking creatures called filth monsters. Humanity, having been forced to relocate itself, must live in isolated mobile cities called Regios. A mysteriously skilled fighter named Layfon Alseif enrolls in the Academy city of Zuellni and is immediately noticed by Nina Antalk, leader of the 17th Military Arts Unit. He then reluctantly joins her squad, uncertain of what future awaits him and his new teammates within the city as well as the impending dangers in the midst of a plagued world.
Bolje stani s Narutom. Što brže.= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Ono, ne možeš pogriješiti s bilo kojim generičnim shounen akcićem. OSIM TOGA.
Prosječan anime s jako zanimljivim settingom koji, kao i po običaju, nije ni približno dovoljno iskorišten. Ima onako... li-la likove koji ponekad imaju svoje trenutke, UŽASAN OP (Engrish, need I say more?), ali kad bude akcije obično nešto valja. Pogledaj, ali nemoj previše očekivati jer je kraj više-manje namješten za 2. sezonu.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Inače, izgleda da će Zetsubou dobiti i 4. sezonu... fak, nisam stigao da je takav hit u Japanu.
Daj ono, nisam ni 2. pogledao.
Hvala Arby. Onda ću prvo pogledat Spice and Wolf pa kad bude nestašica, onda se bacam na Koukaku no Regios :)
Eda, došao do 8 epke Umi Monogatari. Još se uvijek ne mogu načudit kako je vizualni stil lijep: refleksije sunca ispod vode, jato riba koje prepliva pored glavnih likova odjednom ili pak odroni kamenja koji se u pozadini vide kako plutaju u vodi... ma prekrasno. Najljepši anime uz 5 Centimeters per Second. A da ne pričam o soundtracku koji je... :pray:
Covjece...Naruto je ono...epic :pray: Manga pogotovo, anime je isto ok, pogotovo shippuuden, uz Bleach i One Piece prava zlatna trojka! Naravno, ima i onih kaj se ne slazu al heh, kad radnja u animeu sustige sad ovu iz mange bit ce bogovski.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Inace, dobar je Koukaku no Regios, gledam ga bas, cekam sam da zavrsi ongoing tak da mogu pratit u komadu.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ti se javljaš.
Ti ono gledaš svake smeće glavno da ima moe ženski ili likova.
Ojebote.
Pregledala sam 30-tak epizoda i ne čini mi se toliko loš. :(
Lol što.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Njemu ni LOTR ne valja čak tako da se ne moraš brinut :)= Citat =:
Meni je iz nekog razloga Naruto uvijek bio odbojan, tako da ga neću počet gledat.
= Citat =:
I nije,ali kada dođeš do zadnje epizode i onda moraš čekati tjedan za epizodu.
:(
Razočara.
Ne bih ni ja da mi prijatelj nije uvalio dvd-ove, pod izgovorom da me obrazuje jer inače nisam neki fan anima općenito niti sam što pratila. (:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Jedino sto sam do sada gledala od anime je Death Note, stigla sam do 8. epizode...
I ne zaboravit forsanje vikanja "SASUKE!!!!" u svakoj drugoj-trecoj recenici, mislim da to pocinje negdje oko trece sezone (nakon onoga necega u areni iirc).
Već je počelo. (:
E al najbolje je kad hodaju po drveću.
Hmm, ako ti se svide takvi shounen akciči preporučam X 1999S :thumbs2:= Citat =:
Za razliku od Naruta ovo je dosta mračan anime, mnogo drame, krvi, postapokaliptični štih i nema nekog forsanja. Ustvari, ovo je donekle neka vrsta tragične romanse ujedno. Neznam, jednostavno imam dojam da bi ti se moglo svidjet. ^^
Postoji film i serija... jedno gledaš zbog tužnog kraja, drugo zbog... well, drugog (malo manje) tužnog kraja :)
Hmm... čudim se kako xarabasova sestra nikome nije privukla pažnju. Već sam mislio da će bit navala komentara XD
Raz. Gungrave. Odmah. SAD!
Inače, upravo sam pogledao epizodu 24... :| :( :cry: :pray:
Završio Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!
Priča o paralelnom svijetu u kojem imaju posao "punit" ljude kada im level depresije poraste ustvari ima potencijala, ali je sve odrađeno tako... površno. Well, poanta cijelog showa je ustvari fanservice tako da ni nisam mogao mnogo očekivat. Ovo je čak teško nazvat ecchi koliko eksplicitnih scena ima. Eto, nije bilo sasvim loše, no sigurno ni dobro. Zaključujući po nekim scenama, sigurno će napravit drugu sezonu ili bar OVA epizodu. ^^
6/10