Pa slažem se.
Al' kako kažeš, u konačnici je nebitno kako stvari u pozadini funkcioniraju kad svejedno prođeš kudikamo povoljnije.
Što je point cijele priče.
Printable View
Pa slažem se.
Al' kako kažeš, u konačnici je nebitno kako stvari u pozadini funkcioniraju kad svejedno prođeš kudikamo povoljnije.
Što je point cijele priče.
Gdje je to molim te moguće pronaći kod nas fizičku kopiju PC igre jeftinije nego na Steamu, čak i po punoj cijeni?
A i na G2Playu nije toliko puno jeftinije. Ima onih slučajeva gdje su stvarno veliki popusti, ko kad je DS bio za 110 kuna ili tako nekako, ali to je rijetkost. I ponuda igara im je limitirana
G2Play, Go2Arena, GreenManGaming, GamersGate... ono, kad mi se igra nešto i nemam tu igru u biblioteci, u roku 10min nađem si dobar deal. Čak više ni ne moram čekati sale. Nezz, GMG mi na mail random šalje kupone s kojima imaš 25-35% popusta, i to na nove naslove.
Ante napravi si acc ovde http://isthereanydeal.com/ importaj Steam wishlistu (ili napravi waitlist) i stize ti na mali iste sekunde cim je neka od odabranih igara na popustu. Strasno korisna stvar ako ti se ne da chekirati 5-6 sajtova povremeno
Na infomarku su nove PC igre redovito po 300kn.
Call of Duty je 60.
Došao PS3, presexy izgleda, kutije igara također. Gamepad je nešto najčudnije ikad nakon X360 i vidim da se puca na bumpere, a ne triggere, na što se isto treba naviknut.
E sad, uštekao ga prvo u 20" monitor sa hdmi kabelom, grafika krš :D Kao da gledam 480p video na jutubu. Gledam display settingse, piše video output 1080p, i slika je dosta oštra u menuu. Onda sam ga probao na telki u dnevnom i već izgleda bolje, valjda jer nisam na pola metra kao od monitora. Ne znam jel se ljudi koji igraju na monitoru naviknu, ili sam promašio settingse, ili nešto treće, ali uhh, presjeklo me malo :D
Btw Falus neš si fulao jer je meni na 22" monitoru izgledalo dobro.
MGR Revengeance je 20 eura (bio 15 tokom preordera znaci jos manje)
COJ Gunslinger 15
na bezbroj indie igara dobijes bar 30% popust ili kupon ako posjedujes neku drugu igru uz njihovog kataloga
Al i sa svim tim, Wedranova debilna tvrdnja je utemeljena na tom da dobar dio Steam populacije kupuje igre po punoj cijeni ili cim izadju (sto nitko normalan ne radi)
Mozes ti stavit nesto i na 100€ ako zelis, nitko ti ne brani al ne ocekuj neki ogroman priliv novca
Gunslinger na PSN-u je bio 108kn u početku (ja ga piknuo za 35).
Revengance vam je došo pola godine nakon releasa (ako ne i više), kad mu je i cijena na konzolama znatno pala (a još je i bio na plusu).
Sad se na Amazonu novi kreće od 9 do 14 funti (ovisno o trgovini).
MGR je došao skoro godinu dana kasnije, Gunslinger je download-only naslov i samim time odmah u startu ima nižu cijenu.
Jako velik dio ljudi kupuju igre čim izađu, pogotovo ako su neki malo više hypeani.
Jesu oni po tebi normalni ili nisu je druga stvar.
I Vedran je tvrdio da ljudi uglavnom na steamu kupuju igre kad su -80%, ne kužim od kud ti gornji zaključak.
"Jako velik" je jako diskutabilan pojam i o tom bi se dalo raspravljati
Skoro sam citao clanak kako je neki indie studio zaradio vise od prodaje igre samo u 2 dana summer salea nego za sve cetiri godine otkako im je igra na storeu
Navoditi COD je smijesan cop-out jer to je fransiza sa debilnim fanbaseom koji ce uzeti svaki najnoviji dlc ne obaziruci se na kvalitetu ili content i niposto je ne bi trebalo koristiti za generalizaciju sve Steam populacije
Pa isto tako nema smisla navodit indie igre tijekom summer salea kad ljudi kupuju svakakva govna samo zato jer eto jeftino je.
I CoD je naveden u kontekstu da je jedini koji se prodaje za 60€.
Indie igre nisu igre.
Rockstarove igre obično koriste triggere za pucanje (dakle R2/L2), al se može u optionsima prebaciti na R1/L1.
@sokol
Yap, prvo Unchartedi, tako mi Maloki kaže.
http://oi61.tinypic.com/ev146w.jpg
Ovako to trenutno izgleda. Ima li plejka dovoljno mjesta dolje za disat? Nemam pojma koliko se grije to i takve stvari.
Btw, ubo i Sonyeve Gold sluše :cool:. Za njih nemam nigdje mjesta pa ću ih držat u kutiji u kojoj su stigle. Baš lijepo legne tu.
Mislim da ima dosta mjesta.
Moj debeli je u sličnom prostoru.
Ljeti se zna pregrijavat, al inače je sve ok.
To je to. Sad si malo bolja osoba. Za kvarove, grijanja i slično se ne trebaš ništa brinuti, to je Super Slim. Oni se ne kvare, osim ako nisi baš neke posrane sreće. Ja isto svog debeljka držim tako nekako samo na staklenoj podlozi. A igara ko pljeve, ja brijem da ću skoro do kraja godine igrati samo plejku dok ne pohvatam sve ekskluzive. A i onda će naletiti MGS V i Destiny.
Btw. Wind koliko već dugo imaš tog bucu i jel si imao kad problema s njim?
3 godine, mislim.
Imao sam problem, YLOD, al sam ga popravio. I još jednom kasnije sam promjenio termalnu pastu.
Kad sam budala kupio refurbished ili kako već u nekom lijevom dućanu (a nisam ni znao da je).
Uglavnom, kad za par godina ode, kupujem novi.
Igrao Uncharted nekih sat vremena. Dobar je zasad, filmska prezentacija, klišejni likovi, dosta lijepo izgleda, više manje sve što sam očekivao. Sluške su zato jebene, ne čujem apsolutno ništa oko sebe i ugodne su za glavu.
Sad par pitanja:
1) Jel se sistem sam updejta kad dođe nova verzija? Ne mislim ono da se sam pali u pola noći, nego ako je upaljen i postoji noviji firmware da li se on odmah skida?
2) Koliko otprilike traje baterija gamepadu, jel se dobije nekakvo upozorenje na ekranu da je pri kraju i jel se smije neometano koristit dok se puni?
3) Što sve ps+ donosi osim free igara svaki mjesec i dodatnih popusta u shopanju?
Uncharted je svakim nastavkom sve bolji. Upozorenje za bateriju dobiješ na ekranu u kutku da bi trebao napuniti gamepad, a i titra ti ona crvena lampica. Naravno da ga smiješ koristiti samo je kabl kratak pa ja koristim pordužni USB ako mi se baš igra a isprazni se baterija. Za ovo ostalo ti neznam baš.
Koje sluške točno, gdje si kupio i koliko?
EDIT: Wind kako si to riješio, pošteni reball ili si fenirao?
1) Pali se u pola noći
2) Traje jako dugo, dobiješ upozorenje pri kraju, možeš bez problema koristit
3) Cloud storage za saveove i automatski update sustava i igara (nisam siguran jel to sad omogućeno svim korisnicima ili samo plus pretplatnici)
Vjerojatno ću uzet ps+ kad pređem sve što imam i što mogu posudit od prijatelja. Ali, vidio sam na psn da ako sad postanem ps+ pretplatnik dobijem masu igara, tipa 5-6. Ja sam mislio da samo idu 2 od tog mjeseca kad se pretplatis pa nadalje.
@Maloki
Isključio sam tu Paranormal Activity opciju da mi srce ne bi stalo kad zaboravim na to.
kad se pretplatiš na PS+ odmah dobiješ sve što je trenutno u Instant Game Collectionu, znači nekih 8 PS3 igara, 1 il 2 za PS4 i 2-3 za Vitu...a zatim svaki mjesec dobivaš 2 PS3, 2 Vita i 1 PS4 igru (barem je trenutno takva politika), mada neke igre znaju biti i cross-buy...i baterija gamepada traje blizu 30 sati
i da, sve igre u Instant Game Collectionu moraš aktivirati kako ti ne bi nestale, jer ih mijenjaju svaki mjesec...šteta što ove godine nemaju promociju 12 + 3 mjeseca gratis :(