Problemi sa registracijom
Instaliro sam wow i sad pokusavam ukucat 10 da free guest account ali mi iz nekog razloga javlja ovaj error:
The authentication key you have entered is invalid. Please check the key again for any missed or incorrect characters
Inace free guest pass je novi izaso iz wow kutije prije tri dana
pa ako itko zna nek mi kaze u cem bi mogo bit problem
jel me vec uzasno :kill:
Re: Problemi sa registracijom
= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
Instaliro sam wow i sad pokusavam ukucat 10 da free guest account ali mi iz nekog razloga javlja ovaj error:
The authentication key you have entered is invalid. Please check the key again for any missed or incorrect characters
Inace free guest pass je novi izaso iz wow kutije prije tri dana
pa ako itko zna nek mi kaze u cem bi mogo bit problem
jel me vec uzasno :kill:
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?[/quote]
Da mogu ti rec zato sto nisam imao free card, a htio sam igrat wow. i sad kad je imam nemogu je ukucat da radi. Kao prvo znam da se placa 209 kn i nemam namjeru napravit nikakav cd key gen! iz par razloga
1. Neznam kak se radi!
2. Netreba mi
3. Samo zelim isprobat igru pa cu vidjet hocu li je igrat ili ne
Dal te jos nesto zanima Smeagoule (WoW)?
= Citat =:
Izvorno postao Antaris.
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?
Da mogu ti rec zato sto nisam imao free card, a htio sam igrat wow. i sad kad je imam nemogu je ukucat da radi. Kao prvo znam da se placa 209 kn i nemam namjeru napravit nikakav cd key gen! iz par razloga
1. Neznam kak se radi!
2. Netreba mi
3. Samo zelim isprobat igru pa cu vidjet hocu li je igrat ili ne
Dal te jos nesto zanima Smeagoule (WoW)?
Ocito nisi shvatio moje pitanje, ja sam boldao onaj text gdje si rekao da si kupio igru i dobio 10 dana free, a pitanje je bilo zasto si onda pitao za 10 dana u svojem prethodnom threadu.
I da, nisam ja rekao da ces raditi key gen =)
read the stuff ppl quote..