Speed Freaks je bio masu bolji karting na plejki. Puno brži i maštovitiji.
Printable View
Speed Freaks je bio masu bolji karting na plejki. Puno brži i maštovitiji.
Opet ja s igrom o kojoj skoro nista neznam
Dakle vi ste u ulozi nekog specijalaca a prva misija je da upadate u neku kucu,ubijate teroriste i ako tebe ubiju,ti onda budes onaj specijalac sto je iza tebe iso
Drugo sto znam je to da na omotu je bio neki u bijelom sa puskom i zacrnjenim licom
Igra je na ps1
Znam da sam vrlo malo objasnio,ali ako se potrefi mozda nekom padne na pamet
Podsjeća na rainbow six.. Ali ne znam jel to izašlo za ps1..
rainbow six dosta slici toj igri ali nevjerujem da je to ta
Ali u glavi imam slike te igre i sve,kad bi postojo neki uređaj s kojim bi to mogao prenijeti XD :D
Isto tako za jednu igru ti ko neki kliker,u glavi imam citav gameplay a nemogu nikako opisat,a tu igru nikako nac
trazim igru koju sam igrao na PS1 na demo cdu,mali tarzanoliki covjeculjak sa rozom kosom skace po levelima kao super mario...dali itko zna tu igru
Rainbow Six za Playstation
http://www.gamespot.com/pages/image_vie ... pid=258681
'mali tarzanoliki covjeculjak sa rozom kosom skace po levelima kao super mario'
Zvuči mi kao Tomba!
http://www.gamespot.com/ps/action/tomba ... es;title;1= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Tomba, najjači PS 1 platformer.
Hvala,jest rainbow six long spear je :D
Hteo bih da podsetim sve clanove da idalje mogu ovde traziti pomoc u slucaju da ne mogu da se sete naziva odredjene stare igre,ja a siguran sam I mnogi drugi clanovi smo tu da pomognemo!
Ljudi da li se negdje ima naći za download onaj stari fudbal sa karikiranim anime igračima,gdje grom opali usred tekme pa oni popadaju'
:pray: :pray: :pray:
:cry:
Jaooooo koji brain revive!
Lijevi bubreg bi dao za tu igru.
Jel to ono gdje je svaki tim imao svoje specijane poteze, npr Brazilska lopta se pretvori u piranu a Njemacka u dvije rotirajuce hrenovke :D
Kamerun je bio jak, njihova je isla ispod zemlje i zavrsi u golu
e baš to kolega,Kamerun je za mnoge bio tvrd orah,eh da mi je ponovo to igrat na nekom emulatoru...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Nije problem naci, samo se nikad nisam mogao sjetiti naziva a trazim ju vec godinama
Hurtle Socker, nije li?
Hm, mozda. Sad bas gledam na youtubeu nema nijednog gameplaya a ni slika na googleu pa mi je ovako tesko po naslovu zakljuciti. Ali sjecam se svega u vezi igre, da mi je samo jedan screenshot ili nesto odmah bi znao
EDIT
pokusavam svasta utipkat u youtube, "SEGA aggressive soccer" i slicno i nadjem:
uh kako sam ovo igrao kao klinac :D
To smo igrali ja i Dino prije uvijek. Dobri stari Dino :(
Tražim jednu igru kojoj se nemogu sjetit naziv nešto slično poput starcrafta i C&C. Nešto krush kill i neznam dalje :/ Hvala unaprijed
KKnD (Krush Kill n Destroy.)
http://en.wikipedia.org/wiki/KKnD_series
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen002.jpg
Krush, Kill 'n' Destroy možda.
http://en.wikipedia.org/wiki/KKnD_series
EDIT: Prestigao me
E, to je to. Puno hvala obojci :pray:
Igra je bila neka "strašnija" verzija pacmana ako se dobro sjećam. Igrao sam je prije kojih desetak godina na kompu kao mali klinac. Znači nije se direktno zvala pacman, ali isti princip labirinta i levela. Protivnici nisu bili duhovi već, samo lica(glave) kostura, vragova, nečeg ljubičastog(?)(neko jednooko čudovište).Nesjećam se točno kako je glavni lik izgledao, međutim skupljaju se nekakve kvazi lampice i svaki level je drugačiji(valjda). Znači ime nije bilo pacman, već nešto drugo. Ako mi netko može pomoć bio bih vrlo zahvalan. ty
jel u toj igri "pacman" bio plavi možda i imo zube čak :) ?= Citat =:
Izvorno postao Looky
Nesjećam se glavnog lika baš :s
ako jest to, može ime igre?
Starija igra od 94-99 FPS (moguce je da je radjena na nekom quake engineu ali nisam 100% siguran). Pocinje u nekoj zatvorskoj celiji/tamnici, e sad oruzija ne znam da li su bila neka srednjevjekovna ili vanzemaljska. I nije Daikatana.
Jedina koje se mogu sjetiti je Return to Castle Wolfenstein, ali je ona izasla 2001. Mozda ce netko znati bolje.
Možeš se sjetit ikakvih drugih detalja? Settinga, monstera, nečeg?
Pa znam da je bila super mracna, 3D grafika, i bili su neki slijepi misevi na pocetku.
Baš si me bacio u potragu :D
E da znas, ja je trazim godinama. To mi je kao neka opsesija :D.
Sjecam se kod druga da smo igrali sasvim malo. Ta tamnica u kojoj pocinjes je okruglog oblika. Sad nisam siguran ali ti si visio na lancu pa si se nekako oslobodio.
igra je za pc?
Da za pc.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Systeme, to ti je Strife: quest for the sigil
Pisku mu kurvinu. To je. Sad znam zasto nisam mogao da skontam oruzija. Cim sam vidio onu vodu na pocetku skontao sam da je to, sjecam se da smo upali tu i nismo znali izaci.
E ne znam kako da ti zahvalim. Reci sta zelis. :)
Uh, ako netko ovo zna, svaka čast, ali sjećam se jako malo detalja...
Uglavnom, FPS je, prvi koji sam ikad igrao, vjerojatno 96-97'e godine, sjećam se da su u prvom nivou bile neke zgrade sa staklenim izlozima koje se mogu razbit, i malo groblje. Neprijatelji agenti u crnim odijelima, oružja se ne sjećam osim granate, i svaki neprijatelj gine na isti način (pretvori se uvijek u istu hrpu mesa i kostiju). Trebali su se skupit neki key-cardovi (plavi, crveni itd) za otvorit vrata koja vode na idući nivo.
Drugi nivo na početku se dobije sačmarica, sjećam se da bi me uvijek tu ubio neki robot jer sam bio totalna njubara.
Ring a bell?
Isplati li se zaigrati The Call of Cthulhu ako je ko odigra? U zadnje vrime sve me više privlaci ludost Lovecrafta no ovo je jedina u gaming formatu :)
Isplati se jako, pogotovo ako voliš Lovecrafta. Ako se dobro sjećam, igra malo gubi snagu kako se primiče kraju i uvodi previše pucačkih elemenata, ali prva trećina igre i neki kasniji dijelovi su gotovo savršeni po pitanje atmosfere koju žele postići.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Morat cu to izvidit.
Jel mi može neko predložit dobre RPG-ove za SNES?
Željan sam starih čistokrvnih RPGova, tako da ako znate koji javite, pa ću ga potražit, ili još bolje ako imate "kazeticu" javite, kupio bih.
Koji bi to bili čistokrvni? :S
Na SNES-u imaš dobre jRPG-ove, igraj Secret of Mana i Link to the Past.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...I_Coverart.png
Evo, ovo bi bio epitom onog što tražim.
Moar like this.