Pošto je WoFSovih dana polumrtav, dobro bi nam došlo malo pomoći oko oživljavanja foruma.
Printable View
Pošto je WoFSovih dana polumrtav, dobro bi nam došlo malo pomoći oko oživljavanja foruma.
Kako kad si ga proglasio mrtvim? :D= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Šalim se.
Mislim da bi smo mogli staviti link za forum u sig na svakom forumu (bar hrvatskom) gdje smo registrirani.Tako bi se moglo reklamirati forum bez loših posljedica i spamanja drugih foruma.
Drago mi je što se forum nastavio razvijati donekle. Meni je žao što nisam zadnjih mjesec-dva aktivniji, no reaktivirat ću se.
Uskoro će biti godinu dana odkada smo ja i Fenc došli na idjeu za forum.
Ništa, posjetite ga, ukoliko volite fantasy
taj forum jos zivi? aj svaka cast onda
Ček malo, tko si ti na WoF-u?= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Nisam se još registrirao tamo,ali hoću.A napisao sam ovo jer sam htio pomoći,a za to ne trebam biti registriran tamo.Vjerojatno si pomislio da sam registriran na WoF-u jer sam napisao "mi".Ali idem se ja brže registrirati da budem među prvih sto dok još mogu.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
E,i znam da ovo vjerojatno neće proći,ali predložio bih promjenu imena,iz dva razloga:
1.Stranica je na hrvatskom,zašto i ime ne bi bilo hrvatsko?
2.Upravo sam tražio World of Fantasy na google-u,i među ostalim izbacio mi je neku stranicu na engleskom istog imena.
A i malo maštovitosti u imenu ne bi štetilo. :)
Admin je mrtav, Maze. Ja nisam baš skillz0r u smf-u, pa bi mi trebala pomoć za mijenjanje imena i općenito moderaciju, neki novi admin, trenutno sam ja jedini. A da ime nije premaštovito, jebiga, nisam ga ja izmišljo. Nači ak ima neko ko je skillan u web dizajnu i zainteresiran, call me call me call me, olalalala call me...
Eto,ima dva tjedna da sam se registrirao na WoF,i imam link u potpisu.Sad,ja znam da sam i ovdje i tamo nov,ali kako je forum na aparatima,a ne želimo ga eutanazirati,mislim da bi bilo dobro da stavimo linkove u svoje potpise tako da više ljudi sazna za WoF i učlani se.
E,i tko je sve sa PC Play foruma tamo?
ja, znan kao shadow 8)
sad ću staviti link u potpis.
želite li znati zašto bard mrzi emoe? je li legolas jači od gimlija? što ima novoga u world of darknessu? jesu li patuljačke žene feministice? posjetite world of fantasyhttp://wof.ej.am/forum/index.phpSnajbolji hrvatski fantasy portal
Pokušavaj rivajvanja foruma je završio sa poprilično dobrim uspjehom. :*
@sajmon
ja ti mogu pomoći oko moddanja smfa ak trebaš šta
Ja. (onaj sa Zorgom na avataru)= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
fak otišao u suspenziju
kad se zajebavate tu s tim freehostom,dao bi vam ja host ako oćete wof.croaxes.com ?
pitaj sajmona kad se vrati s orgija. he's the boss
oke
ugl mogu vam i preneti bazu i postove
e mafioso ili bilo tko ko zna barda, jel znate kad će se vratiti?
nijedan link ne radi, dajte dobar link!
trenutno je forum off, kad se bard vrati mora postati ej.am forumu da mu ga vrate...
Simon a.k.a. Bard se sutra vraća iz Ženeve.
A otkud ti znaš da je on u Ženevi... ne piše na fan siteovima nigdje... ni na njegovim blogovima... ni na Facebook profilu... ni na last fmu...= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Rekao mi je preko PP-a.
Yaay, forum proradio, we're back in business!
wohoo
već sam ostavio post...
regam se...
E dajte mi link molim vas, prije sam ga imao u favoritesima, ali otkad imam novi komp nisam ga uspio naći...
Vidi moj sig.
imaš ga u mom sigu :D= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Evo, da oživim temu, trenutno pokušavamo oživit WoF, pa ako vas zanima fantasy/SF, regajte se. Ekipa je super, a uskoro će Sajmon (Bard) prebacit forum na phpbb zbog sigurnijeg hostinga.
Yep, yep. Forum je odličan, a ja se konačno vraćam "zaozbiljno".
Meni je sasvim dovoljno oživljen, par postova na dan i gg. Volim male community-e...
Je, još samo da ga nije opet suspendiralo...
mali community-i su super, samo kad ne bi bili TAKO mali. da se bar vrati još 3 usera bilo bi više manje ok= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
sorry na dabl postu, ali wtf je s forumom, kako to da ga nitko ne digne?
Pitat ću Barda.
i? jel mu napokon dopizdio forum pa ga je ukinuo?
Ne, nego opet ne posta po ej.am. forumima, a ne može se logati zbog nekog razloga.
cini mi se da je ugasen :D
Onda blage veze nemaš. :D