@W1k- :rotfl: :rotfl:
Da bas sam mislio to reci i ja sam tamo kupio svoj trek 4300. Prejebeni ducani preporuka. :wink:
Printable View
@W1k- :rotfl: :rotfl:
Da bas sam mislio to reci i ja sam tamo kupio svoj trek 4300. Prejebeni ducani preporuka. :wink:
Kad dođete u Zagreb preporučam da skoknete do Fumića http://www.fumic-bicikli.hr/web/default.aspSi Marko Projekta http://www.markoprojekt.com/S, oba dućana su u Vlaškoj 81 (jedan blizu drugog - zdrava konkurencija :)), u blizini Petrove crkve, a u Marku možete kupovati i online.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Oba dućana imaju ponudu vrhunskih marki u rangu već od cca 1.500 pa sve do nekih 35.000 Kn za gotove "konfiguracije", prodaju sve i u dijelovima, a i servisi su im ponajbolji.
http://www.fufa-bicikli.hrS
:)
[quote=Tekla][quote=W1k1n6][quote=olio][quote=Tekla][quote=olio][/quote:2sdprp6i]= Citat =:
Izvorno postao Tekla":2sdprp6i]ok je i to.ali bolje da je neke druge boje.ovako mi malo zenskasto izgleda.[/quote]moram prvo doći do zagreba pa ću vidit što imaju :D[/quote]
pa imas ciklocentar i u splitu: :)[/quote]lol nisam vidio niti znao :D[/quote]
Kad dođete u Zagreb preporučam da skoknete do Fumića [url="http://www.fumic-bicikli.hr/web/default.asp
kako mi je ono gore citiranje uspjelo??!! :o
Isao si editirati pa se dogodila neka greska i eto
Biciklisti kad ovo budete mogli radit onda se javite :)
mYIKfEU8 ... ed&search=
može neko preporučit neki trkaći bajs za jedno 2 soma kuna?
i gdje ima za kupit u zagrebu
bajs mi je car uzo mi brat prije jednu godinu montića pa ga sad ja trgam malo ono driftam po zavojima dvaputa sam mjenjao zadnju gumu i jednom metao prednju na zadnju itd ali volim vozit bajs
idem i na neku cross satz pa tamo se iživim itd
što to meni izleda smiješno dok on skaće :rotfl: ko neki kengur= Citat =:
Izvorno postao Clutch
Smijesno ti stvarno nisi normalan decko je jedan od najboljih i mislim da bi ti bio sretan kad bih mogao napravi 0.01& od toga zato nemoj pricat gluposti
ima tko iskustva sa scott speedster s60 trkaćim biciklom? il bar neke vrline/mane..
cijena - 4 soma u turbo sportu, 10 kila težina...
ja isto vozim ima od AUTHORA solution XT dobra je.... vozim par puta mjesečno tek tolko radi rekreacije (od foruma hehe :D )
jedino je malo problem di vozit nema kod nas u rijeci di baš jedino kada idemo izvan grada tamo se iživim malo....
ima pravo rec svoje misljenje!!!= Citat =:
Izvorno postao Clutch
pa jebote ako mu je smjesno sta ga odma napadas.
pa ovo je forum tu svatko svakog napada jer je ljudima dosadno a i nekima je to zadovoljstvo 8)= Citat =:
Izvorno postao Tekla
a neki to napadanje smatraju ispadom idiotizma... :roll:
Vratimo se malo temi. :roll:
Zu2Qqi9bzkc
ja sutra ovo dobivam
http://www.konaworld.com/08_firemountaindlx.htm
:D
ne znam za tu, ali imam sličnu takvu, samo sto joj je kostur pojačan, za downhill, i znam da mi ju je stric sklopio za 600E a u ducanu takve dođu po 1300E minimalno, tako da ce te dobro oderati
http://www.mountainmagic.com/equipme.../trek-4300.jpg
Ovakav je moj samo 26", rama je pun rac visoka itd. Vis mogao bi sutra bajsom u crovortex.
Bum stavio slike moram ga oprati.
Odličan je Trek za vožnju po cesti! Fino ide i udoban je! Ja sam si mislio mjenjati svoj DirtJump bike za Treka pošto se više ne bavim time... Samo oko Jaruna i po gradu vozim :D
Ovaj moj je savrsen za sljeme isprobao. Jos kad sam stavio continental gume gore predobro se drzi.
ja na svojoj imam prednje rox shoxice, i hidraulične disk kočnice, magura gustav M, sa metalnim cijevima za ulje (inace su plastični)
jedino što vozim,al sve slabije je bmx freestyl,a bicikla je condor
a što se tiče brdskih bicikla jedino author postoji za mene
platim bmx nekih 600 eur pa sam miran a ne neko smeće za 2000kn pa polomim biciklu i sebe prvi dan
da slažem se...= Citat =:
Izvorno postao borlic5
Gle ne znam. Nisi nikad imao treka tako da ne govori da je smece. Mene osobno ne privlace bmxovi. Meni je bezveze baciti pare na to upravo jer o cemu se tu radi. Dodane su one stangice sa strane za trikove, ojacana je struktura da kad padnes na rampu da ga ne polomis. E vidis tebe ocito ne zanima brdski biciklizam. Ali u tome trek, scott i jos neke marke deru bmx.= Citat =:
Izvorno postao borlic5
uskoro kupujem bajk onako za po gradu al ono za 30% malo freeride voznje (neznam kako se kaze uglavnom offroad ?)
inace sam visok nekih 187 cm tezak 80 kg
meni je upao ovaj u oko http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=4011S
namjeravam potrosit 3k kuna preporuke ??
tko mi može odgovorit koja je fora s biciklima preko 5 000 kn, mislim koliko bajkovi mogu bit kvalitetni da im cijena bude veća od polovnog automobila
bajk za 3000kn JE bajk. sve ispod ispadne smeće koje kratko traje
nisam mislio na trek bicikle nego na bmx bicikle,meni osobno je freestyl prvilačniji od brdskog biciklizma ali i brdski biciklizam je ok kad se nađe vremena,al nešto bez adrenalina nedolazi u obzir bar meni,e sad na koji način brdskog biciklizma misliš to neznam ...= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
od mtb bicikla nekako mi naj author a gang 6mm 07 a ostale neznam baš ... al neserem po njima
kad jednom probas downhill misliti ces sto si radio sve ovo vrijeme, jednostavno predobro
svako voli ono što mu nekako najbolje= Citat =:
Izvorno postao Kron
meni osobno bmx freestyl
ljepo kad dođeš na rampu zaletiš se nema boljeg osjećaja od onog kad si u zraku i pokušavaš se okrenut napravit nešto novo ...
evo recimo jedan od najboljih i najtežih trikova sa bmx-om :) :wink:
UQJGfsiy8v4
još kad bi u ovoj jebenoj rijeci rampe bile mrvicu veće bilo bi bolje
Kaj bi onda rekao za ovu ljepoticu -> Kona Stab SupremeS-> košta 31'500 kuna= Citat =:
Izvorno postao Snake
Takvi bicikli su ti sportski bicikli kojima je izdžljivost i kvaliteta na samome maximumu! Ova Kona je samo primjer jednog DH bicikla, ali znaj da imaš i bicikle koji koštaju nešto više od 100'000 kuna!
Da, primjer je BMW-ov bicikl koji cak ima i abs ugraden u sebe. :o= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da, ali takvi bicikli su pre smiješni :D Takav ima i Peugeot i Mercedes, cijena je pogađaš, iznad 100'000 kuna :|
Ona Kona koju sam naveo je san svakog zagriženog biciklista koji uživa bilo u Off Road-u ili u Free Ride-u ili u Down Hill-u! Bicikl je legendaran :pray:
bicikla dobila ime po najpoznatijem skate parku na svijetu KONA :) :wink: legendarna je to marka= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Zamolio bih vas da bicikl ne zovete bicikla ili biciklo pošto je to stvarno ružno za čut odnosno za pročitati :D
Kona su bogovski bajkovi. Gledal sam sad filmove iz New World Disorder serije(toplo preporučam), kako dečki siluju te bicikle, najčešče Kone, onak, bicikli trpe konstantne padove sa litica itd. Uglavnom, bicikli su predobri.
To mi je najdraži klip ikada, pre dobre snimke su gore!
Kažeš serija, kaj to ima više nastavaka ili...? Ja imam samo jedan klip od kojih pola sata...
nisam vozia bike ima sigurno 2-3 godine
Ja sam svoj razbio prije 4 mjeseca, mislio sam na kraju školske godine tražit novi bicikl, ali uspio sam nagovorit staru na novu konfu, pa će bicikl ipak morat pričekat.
ja sam imo bike, neki BMX mislim da se marka zvala, 3k kuna ga platio, skrivil se volan, sjebo se totalno, uglavnom sam ga imal za do ducana i tu se malo po sumici vozit...sad skuplja hrdju na tavanu, a i ovaj skuter kaj sad imam je FTW :D