evo preso i cijelu igru
igra je odlicna i preporucam je svim avanturistima :wink:
Printable View
evo preso i cijelu igru
igra je odlicna i preporucam je svim avanturistima :wink:
e malo san njubast..al jel na crysisu ono kad branis da se nakrcaju u sumi a ti si u onom "avionu" jer jedini nacin ne ubijat do smrti,jer stvarno uvijek me raznesu..
raja pomagajte... naime rijec je o igri fable:the lost chapters... imam 24 silver keysa, treba mi jos jedan i to znam koji... rijec je o silver keyu koji trebam upecati u jednom pondu kada se budem fajtao sa onim crncem thunderom za ljubav od one gradonacelnice, al ima problem, ja sam gradonacelnicu zbacio sa vlasti nakon onog kvesta sa njenom sestrom... a jedini nacin da dodjem do te bare je da se bijem sa thunderom i da propadnemo u zabaceni dio mape koji nije dostupan on foot... da li iko zna ocul ikad moci rodit taj key ili moram loadati save na kojem sam imao 10 keyeva?
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
zapeo sam na 1 dijelu, pa ako moze pomoc...
radi se o nivou Temple of doom/free the slaves. nakon sto onaj vagon probije vrata i oslobodim roba u kavezu koji mi nakon toga otvori nova vrata, zapnem i ne znam sta dalje. imam ono cudo na raspolaganju koje ne mogu prenijet do odredjenog mjesta. vald me kontate o cem pricam. aj ak nije problem prodjite jos 1 taj nivo pa mi pomozite. ne znam sta treba. ili jos bolje ako znate napamet
ne zna nitko? zanima me jos gdje mogu skinuti walktrough za igru?
guglaj za walkthrough, ako tako ne nađeš, onda nema.
što se tiče pitanja, čim se niko ne javlja znači da ne znaju, postavi pitanje na nekom drugom forumu (sk forum ili gamefaqs, tamo bih ja, ne znam za hrvatske).
nasao sam, pitao sam na psp forumu
evo ovak
igram DMC 4 i zapeo sam u 11 misiji
odma napocetku dodjem do onog kruga za udaranje i ja ga izudaram s macem i pojave se one plave kristalne kuglice preko kojih se mozes popet s onom demonskom rukom i ja dodjem gore ubijem protivnike i odem na onaj lift, zatim dodjem do nekih zeljeznih vrata i ne znam kak da ih otvorim
pls ak neko zna neka kaze :pray:
jes gledo walktrough
http://www.uhs-hints.com/
tu sam gledo i nema
a jel ti znas??
kad dođeš do tih vrata moraš devil bringero povuć neprijatelja prema sebi. sa svake strane ima mjesto na kojemu moraš stat - ti stojiš s jedne strane a trebaš dovuć neprijatelja da i on stane na svoje mjesto pa će se vrata otvorit
= Citat =:
Izvorno postao Snake
e hvala ti, evo preso sam sam ti zakasnio zahvalit :)
Kako instalirat GTA San Andreas Srbija Patch? Jeli treba instalirat ili dodat data u gta san andreas
Evo ovak(nije prohod kroz igru al dobro )
Igra je bloody roar 2
trebaju mi jaki,dobri potezi i kako ih napravit za neke likove iz igre
imaš gta sami (san andreas mod instalier) s njim najlakše instaliraš.= Citat =:
Izvorno postao zama565
ljudi pomagajte ako znate...prije 8, 9 godina sam igrao actionquake2, najbolji pucački mod za Quake2. Ta igraonica u kojoj sam to kao klinac igrao je zatvorena odavno i sjetio sam se pred malo te igrice i skinuo je s neta. Međutim u toj igrici deathmach nije zanimljiv nego temaplay. Kad se spusti konsola treba upisat nešto da igra pređe u teamplay mod igranja a ja se toga nemogu sjetit ni da me ubiješ :cry: .
Ja i frendovi smo to htjeli igrat u LAN-u i nikako da se sjetim pokrenut teamplay, na internetu postoje teamplay serveri al nikako da sam imao prilike dok sam igrao da ih pitam. Uz to pretražio sam sve linkove vezane uz AQ2 i nigdje ništa o tome kako napravit teamplay servera.
Ako je itko igrao tu igricu ili mi može pomoći, molio bi da se javi i da kaže nešto...
imam jedan problem svaki puta kada upalim igicu America's Army pojavi mi se ovo: Build AmericasArmy[BuildDate:2008-03-20_BuildVersion:2.8.3.1]
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2206 MHz with 1535MB RAM
Video: Radeon X1650 Series (6734)
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngin
kak da to popravim,molim pomoccccc sry sta nije vezano sa in game-om :hangin:
Na igri war rock moram napraviti account kako bi išao na servere. Ja sam napravio account na offical site prateći upute sa neta. Kad se hoću connectirat mi piše unregistred user. To me čudi jer se na stranici mogu logirati. POMOĆ!!! :scared:
Pitam u vezi Neverwinter Nights 2. Kada bi trebao izači iz Ammon Jerro's havena usred loadiranja mi se igra sruši. Čuo sam da su i neki drugi imali takav problem, ali su rješenje našli na netu (http://www.gamespot.com/pc/rpg/neverwin ... ?id=529310). Premda nigdje nije navedeno gdje su našli rješenje trebao bi vašu pomoč.
I da imam orginal i stavio sam sve patcheve.
zar je tako teško napisati u google neverwinter nights 2 ammon jerro's haven crash?
http://nwn2forums.bioware.com/forums...orum=116&sp=15
Nije, hvala
nema problema,i puno sreće dalje u neverwinteru :thumbs2: :thumbs2:
Cujte imam problem jedan....uglavnom igro sam Titan Quest normalno na kompu i sad ga instaliro na laptop i sve normalno ne steka.
Ali svakih par sekundi pojavi mi se crn ekrane i onaj loading dolje desno kao stit i stalno se pojavljuje i nemogu igrat!
Jel zna neko u cemu je problem!
to je više tehnički problem, jel imaš nove drivere, preslabu grafu na laptopu?
u lost planetu zapeo na 3 misiji,kod onog ogromnog crva.šta trebam napraviti,znam da ga ne mogu ubiti nego da moram bježati,ali ne znam gdje...
Penumbra: Overture.
U Workshopu ne mogu pokupiti onaj cotton string koji mi treba da bih napravio fuse za TNT. Mogu samo right click, tj. examine, ali nikako ne mogu pokupiti. Usnimio sam patch nakon tog problema - moram li igrati sve iz početka?
ne sječam se najtočnije,ali mislim da ga moraš kombinirati s nečim prije nego što ga možeš uzeti,amlo igranja s inventoryem...
inače,što su to synckillovi i kako ih izvesti u soulstormu?
Moram ga kombinirati nakon što ga pokupim, a to očito ne mogu napraviti.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Zna li netko drugi?
možda je neki bug,nisi daleko došao u igri,probaj ponovno.
PONAVLJAM JER MI JE JAKO VAŽNO:KAKO U WARHAMMER 40000 DAWN OF WAR:SOULSTORM IZVESTI SYNCKILL I ŠTO JE TO UOPĆE?!?
Sync killovi su one OMGWTFBBQ animacije u melee combatu, one su automatske posebno kod velikih beštija(tipa BT vs Avat), nije presudan za gameplay ali ga uljepšava za mnogo :D
hm,to se ne bi trebalo događati,hardver ti je kompatibilan,doista ne znam,možda je do windowsa ali su šanse jedno 5%...probaj reinstalirati winse ako ne bude bilo drugog rješenja...= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
ovo postaje jezivo.
hm,to se ne bi trebalo događati,hardver ti je kompatibilan,doista ne znam,možda je do windowsa ali su šanse jedno 5%...probaj reinstalirati winse ako ne bude bilo drugog rješenja...= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
ovo je više čudno nego nekakav problem.iako mi call of juarez savršeno radi,na high detaljima,onaj ubisoftov dijagnostički tool pokazuje kako mi ne bi trebao raditi normalno.
kako droapti predmete iz inventorija u oblivionu???
Shift + click.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
U igri Spiderman iz 2000.,na levelu kad bježim od policije,dođem do jedne dizalice,i dalje ne znam što raditi.Zna li tko što treba napraviti?
http://faqs.ign.com/articles/403/403735p1.html
Ako si mislio na taj Spiderman...
Sto se igre PES 2009...
U "become a legend"..(kad slozis sebe, i igras swoju karijeru..)..dali uopce moci igrat utakmicu, a ne samo treninge???...
Odigram par treninga za redom...nista-....poslije samo widim tablicu...niti nema ponude za igranje, simuliranje nista....opet drugi trening.....wtf?????
-ako moze...objasnite cim detaljnije....
plzzz...hitno..... :pray:
tnx unaprijed...