-
Re: IZBOR MMORPG-a (Tu pitajte ako trazite MMORPG)
legend of ares je igra koju su uništili hackeri, jedno godinu i pol je bilo normalno vidjeti ljude kako koriste speed hack za brzo trcanje i udaranje tak oda je bilo instant lvlanje, zatim je vise puta bio slucaj da su se itemi mogli duplicirati tako da puno ljudi ima uber iteme, igra bi imala puno vise igraca da nije bilo tih problema, sad su napokon pronasli nacine da sprijece hackere i jako puno igraca je permanent banned, ali malo su se kasno sjetili, ja sam igrao na phoenix serveru i tu i tamo se jos ukljucim da pomognem starom guildu s bossovima i tak. ima jedan od boljih pvpa, a ratovi su dosta zabavni posto imaju dvije frakcije, ali ja ti preporucam da radije izaberes neki drug immo zbog gore spomenutih problema.
-
dajte mi onda preporučite neki dobri mmorpg
-
pa gle perfect world je najbolji free mmorpg(barem sto se mene tice, probao sam ih dosta) a ako ti je svejedno free ili P2P onda neznam koji je najbolji, pogledaj par topica igara koje imaju vise postova i koje su aktualne pa pogledaj koji filmic od njih pa odluci sam, ono sto je nekome sviđa nemora znaciti da se tebi sviđa
-
zanima me jel ima neki dobar f2p mmorpg sa aoc-like borbenim sistemom, jer mi je dojadilo klikanje mouseom po gumbićima u wowu :thumbs1:
eh kad bi postojao neki mmorpg sa mount'n'blade stilom borbe, ili još bolje da je ko project offset... ajde, bar mogu sanjat o tome :)
-
-
e hvala. rakion sam već probao prije, nije mi se svidio, a ovaj infinity bih još mogao probati :)
-
Nema na čemu, probat ću se sjetit još koje takve igre.
-
skino sam infinity s gamershell-a i kaze da je corupted ! sad skidam sa nekog drugog mirrora valjda ce raditi!
i jeli jos u fazi Closed beta , jer ja sam skino cb client???
molim brz odgovor
-
trebam vasu pomoc jer neznam ni sam koji mmorpg da zaigram...na listi imam cabal, 2moons, metin 2, archlord, rakion i rappelz. Koji mi preporucate od tih...ili mozda neki drugi? (i da nije bas ono previse fantasy)
-
2moons definitivno, usotalom, sve ćeš ih isprobat, bar ja jesam : )
-
ok valjda cu 2moons igrat...i koju klasu preporucujes...inace ja sam uvijek warrior
-
Uzmeš si onda Bagi[a]Sil pak Knight[a], pročačkaj mal po netu i Youtube[u].
-
igra li iko ista s pcp dvda
-
-
-
Nezam, zadnji put kad sam bio na kiosku teta prodavačica još nije dobila, a to je bilo nedavno, morat ću se zaletit sutra : D
Trenutno odmaram noge ^^
-
jeli cijena novog isto 35kn
-
planiram kupit guld wars , i to bi mi bio prvi p2p mmorpg
igro sad mnogo f2p mmorpgova i svi kazu da su svi free mmorpgovi cisti grind ! mene bi sad zanimalo kakvi su p2p mmorpgovi kao wow i gw , i moze li mi neko objasnit kako izgleda mmorpg koji nije grind jer na takav jos nisam naiso
molio bi da mi neko ko zna objasni ove stvari , bio bi stvarno zahvalan
-
Ako misliš kupovat GW, ja ti imam sve dijelove i dao bih ti jeftino : )
PM me
Pa, svi MMOi su tu i tamo grind, samo su neki hardass grindovi dok su neki ono, da prođeš tim putem i da ti ne smetaju više : D
-
da ali meni nije jasni kako neki mmorpg moze nebit grind
npr . ako je lako lvlat onda ce opet kad tad postat teze lvlat i onda opet pocinje biti grind u bilo kojiem slucaju !
jeli se acc dobija s kupljenom igrom i kako?
edit : za koliko mi mi prodo? imas sva 4 jeli tako?
-
ll , niko mi nemoze objasnit kako izgleda mmorpg koji nije grind!!!!!!!
to znacu da takav ne postoji i da su svi mmorpgovi gringfest
-
Evo ti jedan kul smajl
-.-
Imaš MMOa koji se zasnivaju na questovima di trebaš ić tamo i tamo i napravit to i to i dobiješ brdo EXPa, onda mal ubijaš i dobivaš EXP pa mal ovo, mal ono i sve to ide . . .
Onda imaš MMOa di ti cijelo vrijeme govori idi tamo, ubij ovoliko, vrati se, i dat ću ti da rokneš još toliko . . . i sve to za par EXPa, i onda nestane questova s kojima si ionako dobivao mrvicu EXPa i ideš ubijat nekih par sati da bi dobio možda pol EXPa tvog lvla.
-
da ali vazda postaje sve teze dizat level i onda se sve opet pretvara u jedan veliki grindfest!!
zar nije tako?
-
Mrzim sebe što stalno silujem ovo, ali ne znam što drugo reći ljudima koji se konstantno jadaju na grind.
Probajte MUD-ove.
-
-
ne kontam , sta je mud , iz wikipedie nisam skroz skinto , engleski mi je 3 bio u 8 raz!
ja sam skonto da su to neki dungeoni
aj pls , ko boga te molim objani :pray: :pray: :pray: :pray:
-
MUD (Multi User Dungeon/ Multi User Dimension) ti je, ukratko, potpuno textualni MMO roleplaying. Dobro, nije sad baš masivni, obično je maximum 200 igrača, ali to je sasvim dovoljno. Igra se pomoću tekstualnih komandi. Preporučam ti MUD-ove sa obaveznim ili bar djelomično obaveznim roleplaying-om. Pružaju nevjerojatnu imerziju uz zabavno, i često sekundarno, levelanje.
Moji su favoriti Achaea, Discworld, Aetolia, Shadows of Isildur.
Ali, ako ti engleski jezik nije jača strana, sve pada u vodu.
-
nisam bas potpuno skonto ali ajde.....
-
Jao... Gledaj, igra se sastoji potpuno od teksta. Igra se pomoću komandi. Ti napišeš "look" i dobiješ informacije o trenutnoj lokaciji, osobama u njoj... Napišeš "stab troll" i tvoj lik bocne trola. Nemam što posebno objašnjavati.
-
-
moze li mi neko dati link da skinem neki MMORPG da je ko http://www.tibia.comSi da nije vise od 300 megabajta
-
hmm nema bash neki slican kolko ja znam .....
jesi probo runescape , meni bolji od tibie , netreba ga skidat samo igras u browseru !
-
= Citat =:
Izvorno postao Dropper
hmm nema bash neki slican kolko ja znam .....
jesi probo runescape , meni bolji od tibie , netreba ga skidat samo igras u browseru !
probo sam,ali mi se nesvidja grafika
-
sad ti je grafika puno bolja nego prije recimo 3-4 mjeseca i igra se preko cijelog ekrna i cijeli se sistem promjenio , probaj ga sam , i kad budes ulazio stavi high detail jer je na high full screen!!!!!
:D
-
daj se pokopajte da runescape igrate kraj toliko dobrih besplatnih mmoova......
-
Pa RS kultna igra, to što ti ne voliš takvu vrstu ne znači da je šrot : )
-
= Citat =:
Izvorno postao Slayer
daj se pokopajte da runescape igrate kraj toliko dobrih besplatnih mmoova......
mlad i neiskusan.......
sine boziji ako iskljucimo grafiku runescape je jedan od boljih free mmorpgova!(meni)
...ali znam ja sta ti hoces... ti hocesh mene uvjerit da je runescape losa igra ....e pa nece ici!
btw , ja ga neigram jer sam nažalost pokleknuo pred nex gen naslovima i "grafikom"...a volio bih da nisam ....
):
-
Sad sam se baš sjetio, nisam mjesecima igrao Stick Adventures Online. Bio je neki server maintenance, sad je igra vjerojatno dosta uznapredovala.
Prejaka stvar. :D
-
-