Nemam blage, kod mene radi, kod drage radi, i za oc i za vent curve ... Ak nemas zadnju verziju stavi zadnju i probaj opet .
Printable View
Nemam blage, kod mene radi, kod drage radi, i za oc i za vent curve ... Ak nemas zadnju verziju stavi zadnju i probaj opet .
@sys_rewerse: #huleluck
je, zadnja je. argh.
nije da neam msi grafu pa serka. ggwp
To je i mene zajebavalo kada sam čačkao po tom sranju, ali se ne sjećam jesam li riješio problem i kako :(
Da cudno , meni radi na mojoj MSI i na gigi od drage (jedina razlika je da na svojoj imam kontrole za voltazu a za gigu nemam) ali ono posto dragoj zivlacim zadnji atom snage iz grafe ima oc i vent curve nastiman i radi na boot sve normalno, jedino je razlika da sam ja na origigi Win 7 pro a ona je na orgigi Win 8.1 Home ..
Probaj s deinstal, ciscenje s cclinerom rega i fajlova i opet install, ak opet ne radi staviti pred zadnju verziju ili verziju s cd od grafe ...
"problem solved! all I had to do was tick the "run program as administrator" box in properties"
Random sa neta, pa probaj u par klikova. Znači desni klik na ikonu-properties-compatibility- i označi run this program as admin
poveselio sam se već.. ali
sad ih mogu postavit dok pokrenem ko admin, gpuz detektira promjenu clocka, al nemrem sejvat.
jel moguće da mi ne želi radit jer ja ko noobich povučem memory clock i core clock na +100 i pokusavam sejvat?
jel postoje neki zakoni simetrije frekvi za grafe za koje nikad nisam čuo lol
ajme mutav sam. mora se prvo udrit kvačica pa tek onda sejv.
hex, koje su mi "sigurne" vrijednosti bez diranja voltaže?
ti imaš gtx970 ako se ne varam.
Mislim da sam stavio power limit na 110%, core na +150 i memoriju na +450 ili tu negdje. Moram provjeriti točno kad dođem doma, ali po sjećanju je tak nešto. Dalo bi se izvuči još, ali nemam volje tražiti savršenu kombinaciju.
Karlo lakše s tim... Zapalit ćeš si ćuku pa će te Boris (Kanye) West morat posvojit i udomit.
Core je +150, memorija +484. Ide sigurno i više od toga, ali nemam baš neke potrebe dalje se igrati s tim. Po onome što sam čitao, ovi moji parametri su nešto što svaka MSI-eva bez frke trpi.
kad sam digao s +100/+100 na +150/+350(ili 400, not sure) frame rate mi je narasao za 2-3, dok je sa stock na +100/+100 razlika bila 9-10 frejmova. bit će da proc bottlenecka.
witcher 3 1680x1050 sve na max osim nvidia hairworks AA koj je na 4x umjesto na 8.
Bottlenecka rezolucija monitora. Hoću reći u ovoj situaciji bi ti grafa bila više utilizirana da je rezolucija veća. Gtx 970 je za iznad 1080p ako ćemo iskreno.
Reko sam vam obojici da bacite te TN prethistorijske monitore u smeće. Još vam i cvile, LOL.
monitor ce krajem ove/pocetkom iduce godine, kao sto rekoh.
samo se dvoumim oko SSD i cooler upgradea. razmisljam da si neke seksi sunčane kupim.
Da izgledaš kao Conor McGregor?
https://pbs.twimg.com/media/CZTKVyGWQAIXWHh.jpg
Volio bih da dobije po piksi, i to onak pošteno.
Tko točno, on ili kondor megregory? Kondor bude sigurno dobil po piksi jer se skroz razbahatio i previše mlatara jezikom.
Zakon je Kondor. Dobit će Nicka Denijaza nokautom.
Meni su svi ti lakši fajteri jer se danas jedino oni kvalitetno mlate dok ovi masivniji samo izbjegavaju jedan drugoga.
Meni su svi ti lakši fajteri ZAKON jer se danas jedino oni kvalitetno mlate dok ovi masivniji samo izbjegavaju jedan drugoga.
Diaz nije ništa posebno, eventualno mu može u prilog ići težinska kategorija u kojoj se bore. Odabrali su ga jer je daleko najslabiji od ostalih kandidata za fight. Na kraju dana mi je svejedno tko će dobiti, samo da ne traje 13 sekundi ko zadnji put.
Istina.
Ovo npr. je jako lijepo napravljeno
https://www.youtube.com/watch?v=kZWo0KoUz4E
Znao sam...ubio je patuljka.
Kaj bude sad? Nije uzeo lovu :D
ma je, ima je ko pljeve ali je svejedno na pres konferenciji skoro plakao od muke. Nije sve u novcima.
prebrz je Diaz za njega
Dosla im ploca . Cak bi rekel i brzo ..
https://www.uzishop.hr/home/7450-msi-h110m-gaming.html
A ni cijena nije losa :D
jesjes, dobio i obavijest na PM.
eo finalne konfe: http://prnt.sc/acty6e
ko ima prigovara neg viče idućih tjedan dana ili neka zauvijek šuti! :D
Definitivno bih izbacio pržilicu i dodao još 200kn za GTX 970.
Kakva faking pržalica u 2016. godini?! Dobro da nije uzeta i mješalica za beton + lopata kao free bundle. #majkoisusova