-
Re: Referendum o braku kao zajednici muškarca i žene
Kako mi je vanserijski glupo kad netko kaže da mrzi određenu naciju. Svaka nacija ima divne pojedince i nepopravljive morone, ali najlakše je generalizirati i ne koristiti mozak, jer tako više energije ostane za kenjanje na usta. Stvarno bi trebalo reorganizovati sustav za opšte vaspitavanje raje, jer ako su mladi i dan danas toliko ograničenih vidika i toliko zadojeni mržnjom da ne vide čovjeka od Srbina ili brata od Hrvata ne bi me nimalo čudilo da opet bude zla i rata.
-
Ajde baci neki flow u to ime.
-
Jebiga, ovaj forum je postao pout desetog prelaska jedne te iste SP kampanje. Već unaprijed znaš što će ko napisati i kako reagirati. Mora da sam mazohista :( .
-
Дуги би рађе да овако пишемо.
-
Može i tako, nije problem. Moja generacija je pismena.
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ban!
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ban!
Jelačić?
-
Ako tvrda ti je piša, ti se skini sa viagre. Ovdje luda je ekipa, fore guste poput magle. Koji mrtvi referendum radi one lude babe. Država nam je u kurcu i zelena poput žabe. Za il protiv, koga briga. Gledam sise, jebemise. Nek se gone svi u kurac via Kaštel Sućurac!
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Jok, ćirilicu se ne da skajlat. Sve i da ovi prikupe potpise za referendum, Ustavni sud će to srušiti u roku odmah.
Ne znam, koliko znam samo im je trebala saborska većina kad su spuštali prag za obavezno uvođenje dvojezičnosti pred nekih 10-ak godina, a ovi sad će ipak imati dobar dio građana iza sebe ako uspiju.
-
-
Stavio sam ga na ignore prije 2-3 dana jer sam osjetio kako poglupljujem nakon svakog pročitanog posta.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ban!
PCPLAY nije ПЦПЛАЙ
-
[quote=The Great Duck]
= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":1hoj2glh
Jok, ćirilicu se ne da skajlat. Sve i da ovi prikupe potpise za referendum, Ustavni sud će to srušiti u roku odmah.
Ne znam, koliko znam samo im je trebala saborska većina kad su spuštali prag za obavezno uvođenje dvojezičnosti pred nekih 10-ak godina, a ovi sad će ipak imati dobar dio građana iza sebe ako uspiju.[/quote:1hoj2glh]
Članak 12.
U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
U pojedinim lokalnim jedinicama uz hrvatski jezik i latinično pismo u službenu se uporabu može uvesti i drugi jezik te ćirilično ili koje drugo pismo pod uvjetima propisanima zakonom.
Članak 15.
U Republici Hrvatskoj jamči se ravnopravnost pripadnicima svih nacionalnih manjina.
Ravnopravnost i zaštita prava nacionalnih manjina uređuje se ustavnim zakonom koji se donosi po postupku za donošenje organskih zakona.
Zakonom se može, pored općega biračkog prava, pripadnicima nacionalnih manjina osigurati posebno pravo da biraju svoje zastupnike u Hrvatski sabor.
Pripadnicima svih nacionalnih manjina jamči se sloboda izražavanja nacionalne pripadnosti, slobodno služenje svojim jezikom i pismom i kulturna autonomija.
-
Glasat ću za. Čisto zato da se iduće godine ne pojave ljudi koji traže prava da se ožene sa nekom od životinja, npr. paukom, i onda traže da posvoje dijete.
Ne kužim, ti gayevi toliko traže svoja prava i kontra su tradicionalizma, a u biti žele brak koji je tradicionalan. Nek nešto drugo smisle, nije problem.
-
Pa oni traže prava koja proizlaze iz te zajednice. Ćeš ti biti zakinut ako homoseksualna osoba naslijedi mirovinu svog partnera nakon njegove smrti?
Ustvari, možda i trolaš, tko bi ga znao.
-
Smatraš li ti da je pauk ravan tebi, odnosno da ste pauk i ti u istom rangu?
-
Pauk ima bolji ukus u videoigrama.
-
-
Eto ljudi, nemojte podržavati gay brakove jer će sljedeće godine pedofili I zoofili tražiti svoje. Zaustavimo ih dok nije kasno.
-
Bolje da se okrenemo rješavanju problema cigana i srba.
-
Ne vidim di je tu problem.
-
-
Ovi s paucima su najgori.
-
Ah, ta domaća verzija kršćana...
-
-
-
Pa skoro uvijek prvo skinem sliku i uploadam ju negdje drugdje jer mrzim kad se izvorni link sjebe pa ne prikazuje ništa nakon nekog vremena. Ili je smiješno što sam uploadao na zaslike.com, a ne na imgur ili gdje već?
-
Baš mi je stara sad pričala da će ona i ostatak obitelji glasati protiv jer im se gadi ova njihova ideologija da samohrane majke nisu u redu i ostalo, baš mi diglo nadu.
-
Sory milf, ali meni ovo izgleda kao troll.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Baš mi je stara sad pričala da će ona i ostatak obitelji glasati protiv jer im se gadi ova njihova ideologija da samohrane majke nisu u redu i ostalo, baš mi diglo nadu.
Jel tvoji znaju da preferiraš kobasu?
-
nop
Već me neki pitaju kad ću se ženit, aukurac :(
-
Zar nije sad najbolje vrijeme za to rec? Posto trenutno osjecaju zar borbe za pedere i shvacaju njihove potrebe.
-
To pitanje je gotovo jednako neukusno kao ono "Kad ćeš roditi?"
-
Zašto neukusno, pa samo im kažeš sutra.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Već me neki pitaju kad ću se ženit, aukurac :(
Reci im da sve ovisi o referendumu.
-
Rasprava sa tetkom (m.rod) moje stare u vezi referenduma...njegov zaključak: "ako sad dopustimo da se na pedere gleda normalno i da usvoje djecu, možemo i na pedofile, ko će nama garantirati da ti pederi neće silovati svoju djecu"...
Ako sam ikad htjela iskočiti iz auta na sred autoceste....
-
Pa pitaj ga ko garantira da on neće silovat svoju djecu.
I super mi je kada netko kaže "nemam ništa protiv pedera ali ne bih volio zaspat blizu jednog jer tko zna što bi mi napravio". Ne znam zašto itko pretpostavi da je toliko preseksi da ga svaki peder želi jebat ;(
-
To sam i pitala, kako garantira da hetero ljudi neće silovati svoju djecu. Ma toliko je rejđo svake minute čim mu je ponestajalo argumenata da mi se digao želudac, ne znam odakle ljudi izvlače sav taj bijes.