Ko da nemaš dovoljno legendarya sad ti još i puzzle ring dropa ffs...
Printable View
Ko da nemaš dovoljno legendarya sad ti još i puzzle ring dropa ffs...
Fora item...
http://diablo.blizzpro.com/wp-conten...Waistguard.jpg
Šteta što nema chestova oko Beliala.
Cek jel se ti itemi iz bete wajpaju kad igra izade iz bete?
Naravno (jebo10karaktera)
a lol da niste do sada to skužili :D
btw dropal mi recept za craftanje seta
150k dmga i 90K hpa imam :D
pa neznam
meni recimo u jednom ranu zna po 5 goblina spamat, kako kad, plus one koje nađem random uz igru, i još kolko je na konzolama buffan drop rate, svako malo legendry i set
Par današnjih dropova na HC-u bit će 100tinjak milijona nakon prodaje :)
Privitak 226
I još malo :
Privitak 227
Privitak 228
novi PTR batch je vani
veoma zabavan, dropovi su fun
Hex probaj
Budem vjerojatno
evo završio PS3 Diablo 3, pala platina upravo
a i završila je veoma specifično hehe, zadnji trophy koji mi je falio bio e skupit 5 milja golda, i u momentu kada sam dobio konačno taj trophy desilo se ovo :D
slikano mobom, al mislim da se sasvim dovoljno vidi :D
http://i60.tinypic.com/2s7cqaw.jpg
2 od elipe packa + 1 od goblina koji se procal sa prstena hehe
sad kad sam odigral obje verzije IPAK je prevagnula PC verzija zbog boljeg multiplayera koji je na konzoli loš, recimo joinate se nekom random Hostu ( da, hostu, jer multi nije kao na PCu da se kačite na server, nego se kačine na nekog random igrača) i taj host odluci izaci iz igre, igra automatski puca, što mi je ubilo volju za ikakvim multijem, nadalje taj konzolaški dizajn inventorija je meni nepregledan i nezanimljiv, ne razmem zake nisu mogli napravit neš kao i na PC verziji, ako je Sierra tamo davne 1997 mogla za PSone napravit indentičan inventori kao i na PCu mogli su i sad u 2014. Iako su legendry/set/planovi dropovi veoma česti nakon dužeg igranja vam se zgadi lol al fakat, dobit 5-6 dropova u manje od 10 minuta je užas, postane prelagano, sa time da su dropovi isti bez obzira na MF.
Na PCu sam ipak utukal koji sat više, a i Hex kolega je tamo tako da ono ... :D
Daj odite doma, samo vam legendary padaju ja ni keywardene ne mogu farmati.... :(
Ali ne predajem se ja tako lako. Izgleda da moram sve staviti na stranu i čitav tjedan samo Diablo halati....
ti si lud ako igraš sad pre-RoS patch, to nema smisla igrat da ti ovisi i o životu
Kolko bu koštala ta ekspanzija? Sigurno 450kn pizda im.
40 dolara, ali ja planiram uzeti sa g2play ili sličnih za oko 200 kuna. Nedam ni lipe više.
+1
:$
Zas je na g2play jeftinije? Kak nabave da prodaju tak jeftino?
Nabavljaju iz Indije, Brazila, Meksika, Rusije.
Kupi FIFU npr na meksičkom Originu za 160 kuna i proda za 220. Ok biznis.
Više o novim društvenom dodacima, tj. clan i community.
http://us.battle.net/d3/en/blog/12891941
Upravo napravio preorder, da sam miran do izlaska.
http://www.diablofans.com/news/47950...atch-2-0-1-ptr
Beta i PTR danas završavaju
dakle patch 2.0.1 sutra ili kroz ovaj tjedan
Privitak 274
Hex igramo ?
Ma ne znam ustvari... Možda malo pogledam što točno je novo, ali mislim da ću čekati kraj trećeg za RoS pa onda to aktivnije igrati.
Vrijeme za reinstalaciju. Opet.
Je to onaj patch s ispravljenim lootom?
Idem i ja instalirat.
Od kad su najavili Ros a i prije, pa do danas, nisam skoro niš igrao, al niš. Nadam se da će ekspanzija to promijenit, krećem skroz ispočetka sa crusaderom i fino laganini, bez AH i sl gluposti.
U biti, igrat ću ga čim patch dođe live, da vidim kaj je novo.
Diablo 3's massive 2.0.1 patch goes live later today, bringing the Loot 2.0 system
Treba odmah spičiti PCP klan.
iseee
vi koji nise igrali po par mjeseci očekujte jedno 100+ friend req od pvpbanke
ffs
da, klan dobro zvuci
Sad samo ne znam što bi bilo bolje, klan ili community. Jer svi znamo da će klan kad-tad krepati, a možeš pripadati samo jednom za razliku od communitya. :)
Dobro da sam krenuo ganjati ačivmente prije par tjedana (da, achievement whore sam). Još mi je ostalo samo za Inferno težinu na HC, pa sam miran sa ovima koji se brišu u RoS.
Da, mogao bi netko napravit pa se svi ubacimo unutra.
Napravite.
Btw Aral, AH se gasi pa ni ne možeš igrati Crusadera sa AH itemima i da hoćeš :P.
Imam sve likove na 60 pa mi se ne da igrati ispočetka barem dok ne dođe nova klasa. Isprobat ću malo loot 2.0, ali teško da će me to duže zadržati. Ali ove stvari u RoS-u bi mogle.
u RoSu se jedino veselim Advanture modu
ide mi na jetra više "Imprisioned Angel"
i prejebeno mi to što mogu sa novim charom odma krenut Adventure mode :D
story pređem i jednom i više nikad muahahahaha
S jedinim liko krećem ispočetka (monk ili barb) zato kaj su sve promijenili i balansirali, paragon je sređen, smart loot je tu, nema ah više, imamo nove težine igre itd. A kad dođe RoS, samo krenem s Crusaderom i to je to.
Pazi da ne fulaš build :D
Baš me zanima da li su se ključevi za Infernal machine konvertirali u 2.0 ključeve...
Bemti ovaj novi forum ni spoiler tagovma se više ne znam koristitit....
Damn! Oću skill da DH napinje luk i strijelu nogama. :oops:
Privitak 276
http://4walled.cc/src/76/7631e2a05d6...5d00bb03c7.jpg