oprostite zbog malo krace recenzije, imam fibru, nemogu razmisljat previse
Printable View
oprostite zbog malo krace recenzije, imam fibru, nemogu razmisljat previse
Oj, ljudi. Ja nisam uopće doma, niti mogu neometano poslušati album tako da ću i ja kasniti, opomenu očekujem.
Samo da za sada javim da je sljedeći predlagatelj...
Vukopas!
Opomene i ostalu ću riješiti sutra.
Kome da NE šaljem od popisa sa prve strane? Razzarachu, Anarionu i Sickmannu?
Da. Nemoj ni bigbongomanu jer čovjek ne može trenutno.
Ok, navečer bum poslal kad bum imo vremena.
Ako sam nekome zaboravio poslati PM neka kaže.
Odlican izbor albuma
ne jebe ovi link
Baš gledam sad. Iz nekog razloga ponekad treba više puta kliknuti na link prije nego dopusti. Ja sam uspio skinut.
Kaj ste svi zaspali ovaj tjedan?
Ja poceo gledati Shield, evo sad cu
Dobar?
Ja pogledao Drive sinoć, rula. Mislim da ću se sad ovih dana malo posvetit filmovima pa onda gledat Shield.
Ili Sopranose.
Nisam poslusao album kako spada. A nemam vremena za jos jednom. Tako da necu bez veze da pisem.
Shield rula, svaka epizoda mi prodje kao da je 20 minuta= Citat =:
Izvorno postao Maloki
imho Drive jedino sto i valja pogledat od Refna, Bronsona bi vjerojatno ugasio nakon pola sata a Only God Forgives je nesto poput ovog, uzmes Drive i provuces ga kroz HDR filter x 1000. Rezultat je naravno nista drugo do negledljivo govno
Potegnuo sam jednom jučer, nakon drugug prolaza natipkam neš.
Ja sam isto jučer poslušao, mislio sam još jednom, ali sve mi se čini da neću stići. Imamo vremena i sutra jelda?
Sutra pišem zaostalu recu od prošlog tjedna i ovu.
= Citat =:
Izvorno postao Azer
do 17h sutra.
Preskačem i ovaj tjedan, nešto mi ne rade slušalice sad dobro. Dajte mi jednu opomenu pa sljedeći tjedan počinjem opet slušat sve.
Uff, odaziv je nekako sve manji i manji. Ni ja nisam ovaj puta napisao recenziju, i nemam valjanih razloga za to ... No dobro, idemo dalje.
Odlučio sam radi održavanja diskusije predložiti malčice izmijenjena pravila. Naime, mislim da bi bilo ok da ljudi koji nisu 3 puta napisali recenziju svejedno mogu recenzirati, jedino više uopće ne mogu predlagati albume. Ako nemate ništa protiv, to će vrijediti od sljedećeg tjedna.
Kad smo već kod toga, sljedeći predlagatelj je... beba nema zvečku!
što se pak opomena tiče, evo kako sada stvari stoje. Molim Daniju da izmijeni prvi post:
1 opomena:
beba nema zvečku
p0ky12
Dania
Outmind
System
GDra
Azer
2 opomene:
Kid A
stormcrow
Carp
hansi
3
Chupacabra
BigBongman
(s time da ako prođe prijedlog članovi koji su dobili 3. opomenu prije mogu dalje sudjelovati u recenzijama ako žele)
Bilo je pomalo i za očekivati da će s vremenom biti manje aktivnosti i aktivnih članova, no i dalje stanje nije kritično, dapače, draže mi je da se nakon određenog vremena broj članova koje ovo više ne interesira (ili koji jednostavno nemaju vremena) smanji, pa na kraju ostane određena skupina ljudi kojima je ovo i dalje zanimljivo i koji će i dalje biti aktivni, pa stoga niti kvalitetnih diskusija i zabave u budućnosti ne bi trebalo nedostajati, već bi toga moglo biti i više nego dosada, s obzirom da smo zadnjih tjedana u tom području svi pomalo kolektivno podbacili, što broj opomenutih članova najbolje pokazuje.
očekujte album sutra navečer. teško mi je naći nešto što svima neće ubiti volju za životom i što Maloki može slušati dok vozi.
edit:
ja sam za to ako ljudi s tri opomene za redom napišu recimo sedam reca za redom da im se oproste dugovi i da mogu opet predlagati.
Slažem se s Outmindom za 3 opomene. Da li ja sljedeći tjedan ulazim u izvlačenje za biranje albuma?
Ako ovaj tjedan napišeš recenziju, normalno ulaizš u bubanj za sljedeći tjedan.
Ok, od ovog tjedna slušam i pišem opet. :)
Dang, totalno sam zaboravio za ovo, a poslušao sam.
Slažem se za 3 opomene
Ocemo dobit kakve linkove il moramo ko plebejci slusat na 360p-u.
Premoto sam malo i svidja mi se ,ocu doizivjet taj bas.
Jebe me to što nemam internet u domu već dva tjedna (tj. dođe mi na dva sata dnevno), pa ne mogu redovno slušati. :(
Dam, slusao sam vec album. :(
Nista onda. Slusacu onaj od prosle sedmice...
Pa kakve veze ima ak si slušao već, još ti je lakše napisat recenziju :)
Pa hoću nešto novo. :D
Jedva čekam recenzije ovoga.
sry System </3
probaj ovo. to je začetak svih sranja
ovoga meni se čini da sam poslal svima linkove na pm. može ko potvrditi suprotno. ako niste ljeni možete na bandcampu kupit za nula dolara,al morate unijeti email pa pretpostavljam da je ljudima to tlaka...
Trebate kliknut na digital album za skinut. Ja uzeo za 5 dolara jer nisam židov.
Btw meni nisi poslao PP al ne trebaš.
izgleda da onda nitko nije dobio pp. idem to ispravit.
edit:
sad je valjda poslano svima.
Meni je stiglo, tnx!
+1
Yesyes stiglo.
@Duke : Zasto ?:D