= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
croatian motherfucker ! do you speak it ???
btw imaš temu za Bnet tagove
viewtopic.php?f=38&t=47155
javi AoCu da metne
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
croatian motherfucker ! do you speak it ???
btw imaš temu za Bnet tagove
viewtopic.php?f=38&t=47155
javi AoCu da metne
je al tam je gro ljudi kaj igra samod3 il sc2, sta ja ni ne posjedujem nit planiram :P
bum sutra napravio nekakav popis ljudi kaj su tu u topicu i igraju pa cu rec aoc-u da nas ubaci u prvi post
Ne kužim. Dodaš samo koga hoćeš, taj topic je tu baš zato jer BattleTag vrijedi za sve moderne Blizzard igre i da je sve u jednoj temi.
baš to što AoC kaže
ta tema je za Blizz igre, a Heartstone je Blizzova igra
Da, al on govori o tome da nemozes iz tog popisa znati tko igra Hearthstone a tko ne igra. Osim ako znaš koga želiš dodati s foruma ali neznaš njegov Bnet tag... Inače možeš random dodavat ljude i nadat se da imaju Hearthstone.
nek sam zaključi ko igra tko ne igra :P
vidi se tko je aktivan u temi :P
Arena deck, Warrior, ni jedan weapon, ni jedan onaj frajer kojemu je battlecry 2/2 weapon...
:(
Ja dobio oba 2/2 wepa i onaj 4/2 ak se ne varam. I naravno tog frajera sa 2/2 wepom. :D
Al sam prelijen upalit i igra. :(
EDIT:
WHAT.THE.ACTUAL.FUCK!?!??!?!?!?
ahahah
moj jedini kombo je hex into firebal :( ide mi na k iskreno , dva dana igram za booster i dobijem sitne karte :(
6/3 završio.
Htio sam bar 7 winova :(
Rogue mi je baš zabavan sad nekak i još sam dobio par class miniona (defias ekipa). Nekak je bolji ugođaj kad sam već rogue igrat minione u skladu s tim, nego neke dinosaure. A nisu ni loši. :D
Triple defias draft u areni, to je brutalno. Pogotovo ako ih u early handu uspiješ dobiti.
Najavljen za iphone i android.
A kad?
Open beta idući mjesec
:D
sad sam naletio na Deathwinga :D naravno izgubio odma partiju :D
te karte su bile dostupne ako ste bili nazočni ovogodišnjem Blizzconu u onim goodies kaj dobite kad kupite BlizzCon kartu, dobite code za golden verzije, ali ce nonGolden biti dostupne i za nas koji nismo bili na Blizzconu putem ingame craftanja :D
Inace ti legendary karte ne znace bas previse... Mislim jesu jake i zabavne ali ovise o situaciji i može ti se dogodit da cijelu partiju nebude trenutka za odigrat ju... Mislim moguce je pobijedit ih cesto bez neke prevelike strke. :D Ali utječu na igru definitivno, to da :D
Prvi legendary danas ( +1 golden comon + 2 rare-a, prvi put da nisam dobio 4 commona u packu :D)
http://hydra-media.cursecdn.com/hear.../The_Beast.png
hmm dobio sam još jedan invajt za betu =/
Zašto me to ne čudi. Aha igrao sam D3 s tobom hehehe.
I ja sam dobio još jedan...= Citat =:
Izvorno postao flander
A ja neam ni jedan, tko ce mi proslijediti?
Moze meni jedan ako ima viska plis :D
ko prvi njegov key, jebiga ne želim favorizirat
nadam se da nije isti ko iz prošlog maila, jer onda je nevažeći
sretno
Hvala !
;(
Skinuo i aktivirao ali mi je "PLAY" gumb siv i ništa se ne događa kad pritisnem. Rješenja?
pa nemožeš play dok ne otključaš basic karte
Imam osjećaj da on priča o PLAY gumbu na launcheru? :/
Meni je kad sam prvi put skinuo D3 isto tako bio siv gumb i onda je sam od sebe prestao biti siv nakon nekog vremena, možda čak nisam ni ugasio launcher...
U pitanju je launcher, da.
Kad pređem kursorom preko gumba piše Unavailiable in your region. Wat
Probaj možda repairat il, il reinstall, nešto od toga će valjda pomoći.
Proradilo samo nakon 2 dana (lol, ovo mi se događa često :D )
Ako netko hoće odigrat koji meč nek se javi.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
:rotfl: :rotfl: Blizzard :rotfl: :rotfl:
Na sluzbenom forumu su napisali da se to dogadja zbog toga sto su uveli nekog novog mounta u wow. Kako :pray:
A nemoguće ak se meni dogodilo s D3 prije valjda 2 godine xD
odigrao arenu
1 pobjedio ostalo izgubio lol, nevjerovatan peh
al sam dobio booster u kojem je bila Ysera :D
prvi zmajćek je tu ^^
Ima premalo karata, kaj se to otključava leveliranjem likova ili kako? Otvorio sam 5 boostera i dobio uglavnom duple.
Jaina i Garrrosh najzabavniji, Anduin i Uther OP.
basic karte otključavaš sa svakim karakterom do lvl 10
ostale karte kupuješ ili sa goldom (100) ili sa parama
Ima netko key viška? Frend je lud za igrom, ako netko ima viška key a da ga ne namjerava prodat/dat nekom drugom pls podijelite :D
pa ti mu daj svoj acc iovako ce tebi dosadit brzo